We heart It
Publicerat den




Bilder på
Publicerat den

Tycker att bloggen har blivit så himla tråkig! Laddar nästan aldrig upp bilder men det är för att kameran är trasig och jag orkar aldrig ta fram systemkameran öven fast den alltid ligger i rummet på hyllan. Jag måste verkligen bättre mig med att ta nya bilder och ladda upp för att ge bloggen lite liv, haha. Dock är frågan nu vad ska jag ta kort på? Jag har verkligen ingen fantasi alls och därav ber jag er att kommentera vad ni vill se för bilder här på bloggen! Glöm inte att vara specifika så jag vet och försår exakt vad ni vill se mer utav av. Puss & godnatt!

 



Onsdag 27 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Fanny sov här och hon åkte för en stund sedan. Igår efter vi gått i nästan varenda affär och tittat så åkte vi till Sollentuna centrum och jag fick faktiskt med mig lite hårfärg så när vi kom myste vi och lite så sen färgade jag håret. Kan inte säga att jag blev nöjd men det blev betydligt bättre är inte mörk i håret utan mer ljusbrun. Kommer bilder lite senare! Mamma åkte och köpte sin projektorn igår också som hon har tjatat om den men det kommer bli så himla mysigt att ligga i soffan och kunna få den där bio känslan och sen dessutom att man kan se 3D filmer är ju ett stort plus! Så nu slipper jag ligga i mammas rum för att titta på 3D. Ska sätta upp den nu förmodligen lite knepigt bara. Idag ska jag inte göra något speciellt bara ta det lugnt mår riktigt dåligt, huvudvärk och illamående är inte roligt någonstans. Men jag bloggar lite senare, puss!




Tisdag 26 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Sitter på tåget med Fanny in till stan. Följde med älsklingen till tandläkarn, vi gick upp klockan halv tio helt döda för att palla oss ner till solariet. Rätt så bruna blev vi allt också! Vi ska käka och sen titta runt i lite affärer ska till NK för att jag ska testa en jacka jag kanske ska köpa nästa månad eller så fort jag får pengar. Har inte så mycket mer att berätta så jag bloggar lite senare puss.




Sitter på tåget
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Har bara tagit det lugnt hela dagen, legat i soffan och tittat på tv och ätit frukt riktigt mysigt! Nu sitter jag på tåget på väg till Fanny min lilla älskling behöver mig, älskar henne så mycket att jag åker hela vägen. Kommer sitta på tåget en timme och det har precis börjat rulla. Har hittat ett uttag efter lite slit så nu behöver jag inte oroa mig över att mobilen dör. Något jag stör mig på något ofantligt mycket är när folk sitter och pratar i telefon och dom anar inte hur högt dom pratar det är på gränsen till att dem skriker, jag blir så himla galen!! Och så är det för mig nu, sitter i slutet av vagnen och är i behov av ett uttag och är omringad av skrika människor och dessutom lyssnar jag musik men jag hör varendaste ord och jag lyssnar alltid på musik på högst. Skrika människor på tåg avgå. Nej nu ska ni inte få höra mig vara bitter och sur, hoppas ni får en toppen kväll sötisar. Puss




Måndag 25 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen! Vaknade för en stund sedan men har bara rullat runt i sängen, råkade sätta på elementet snäppet för mycket och nu är det som en bastu här inne. Snart ska jag gå upp och göra mig en kopp kaffe, är helt slut i kroppen är så himla skönt med lov så att man kan vila ut och ta det lugnt. Kanske ska ge mig ut på en jogging runda i  detta fina väder strålande sol, så himla mysigt! Har inte så mycket mer att berätta. Puss!



Simple Outfit
Publicerat den

Simple Outfit
 
Simple Outfit by emelie-rengart featuring ballet flat shoes
 



Samma frågor
Publicerat den

Jag får många kommentarer om att jag ska göra inlägg och så som jag redan gjort! det är inte svårt att kolla i arkivet eller bland kategorierna. Börjar bli lite irreterad om jag ska vara ärlig på att få svara och se samma frågor hela tiden. Jag skulle uppskatta om ni som är nya här på bloggen kollar i arkivet och bland kategorierna innan ni frågar. Tack på förhand!



Victoria Secret
Publicerat den

Det här är mina body splash jag har ifrån Victoria Secret. Det var jätte svårt att filma dem, så jag tog bild istället. Där ser ni namnen också, det är jätte svårt att förklara hur dem luktar för det är massa olika noter . Mina favoriter är Mango Temptation, Ravishing Lone och Hello Darling och den jag minst tycker om är min nästintill oanvända Love Spell och Sheer Love. Allt kommer ifrån Victoria Secret på flygplatsen i Bangkok. Jag betalade 500 bath styck och det är ungefär 130 kr. Jag ska absolut köpa flera till nästa gång jag åker till Thailand!



Odd Molly
Publicerat den

Den är så himla fin! en ny favvo helt klart. Ingen bra bild men det var den enda jag hade.



Söndag 24 februari
Publicerat den

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade nyligen men Fanny hade vart uppe ett tag och tröttnat på att ligga still. Så nu ska vi gå ner och ta något och äta mot min vilja! Sedan ska vi bara ta det lugnt och sedan bege oss mot stan, om det finns någon som vill köpa något så kam vi redan mötas idag. Det är jätte fint väder riktigt soligt hoppas bara att det inte är kallt. Ska slänga upp en video också men det blir i eftermiddag förmodligen. Har faktiskt inte så mycket mer att berätta känns som jag styckberättar allt, haha. Köpte en jätte söt Odd Molly kofta igår som jag kan visa idag också!
Du som undrade vad jag hade i påsen, det känns lite skumt att ta kort och visa vad jag köpte till min mamma i födelsedags pressent. Dock skulle jag kunna göra det även fast det är en lite läskig fråga.



Birthday gift!
Publicerat den




Byta vs Stanna Kvar
Publicerat den

 
 



Önskeinlägg
Publicerat den

Hejsan bloggen! Ligger i sängen nu och ska sova snart! Jag har lite smått panik vet verkligen inte vad jag ska blogga om! Har så många ideer och jag precis hur jag vill att det ska se ut men vet inte riktigt hur jag ska ta mig till väga... Har ni några förslag, några tips och ideer släng gärna in en kommentar skulle verkligen uppskatta det!
Det är flera som har skrivit till mig att dom sett mig i stan, på tåget osv. kom fram vet jag! Det är ingen fara och jag är inte farlig och jag bits inte, skulle vara jätte roligt att få träffa er söta blogg läsare!



Fredag 22 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Sitter på tåget på väg hem. Var i stan för att möta Fanny och möte även en jätte söt tjej som köpte en tröja och så gjorde jag lite ärenden inför imorgon då vi ska fira mamma. Fanny ja även sova hos oss imorgon, har mycket att stå idag måste städa på rummet, hela huset och baka och sen måste jag klippa och klistra ihop ett grattis kort till mamma som jag lovat henne att göra. Imorgon ska jag intill stan för att möta Fanny så om det är någon som vill köpa något från bloppisen så kan jag mötas upp i stan imorgon! Hör av er på kik ikväll så jag vet, emelie.rengart. Ska kliva av tåget strax så jag bloggar lite senare hade tänkt att slänga upp en video också som ni har velat se! Puss




Indigo
Publicerat den

Indigo
 
Indigo by emelie-rengart featuring juicy couture perfume
 



White Jeans
Publicerat den

White Jeans
 
White Jeans by emelie-rengart featuring colorful jeans
Jag fick en fråga om vilka märken och affärer som har bra vita jeans! Dem flesta affärer har vita jeans, inte just nu för det inte är säsong för det och just därför rear dem ut dom. Jag köpte mina på Bikbok för 200kr och har storlek S, dom sitter som en smäck och jag gillar dom jätte just för att dom sitter som dom ska och inte är transparanta som många vita jeans har en tendens att vara. Det finns inte riktigt något speciellt du ska tänka på när du använder vita byxor eller innan du köper ett par. Att inte få smink och annat på dom är ändå rätt så självklart, jag tvättar mina efter en eller två användningar så att om jag fått någon fläck möjligtvis så går det att tvätta bort den. 
Vad ska man ha till vita jeans? Det är ett plagg som enligt mig går till allting! Det går till starka färger men även jordnära färger vilket är min favorit att matcha med. Jag älskar hel vitt, vita jeans, vit blus, vit scarf, och en ljus kofta och sen silver eller guldsmycken. Jag tycker det är en perfekt outfit som ser fräsch och ny ut. Vita jeans är ett riktigt basplagg som är bra att ha i sin garderob, även svarta, mörkblå, ljusa, utsvängda och ett par stuprör är också jätte bra att ha i garderoben för det är vanliga och viktiga basplagg
Vita byxor är ett rikitgt kap! Några affärer som har bra och billiga vita jeans är, Bikbok, Gina Tricot, Zara. Puss!
 



Today
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Kom hem från skolan för en stund sedan, ätit lite och nu ligger jag i sängen och försöker få upp värmen, jag fryser hela tiden! Det är så himla jobbigt spelar ingen roll hur mycket jag klär på mig fryser lika mycket ändå... Är jätte trött också och har ont i huvudet, trevlig mix. Ska värma upp mig lite och sedan måste jag städa på rummet och fixa ordning massa sedan blir det att ta itu med skolan. Har sovmorgonen imorgon så himla skönt sista dagen också. Ska titta på kommentarerna och se om ni kommit på några förslag om vilka inlägg jag ska göra, bloggar senare puss!



Torsdag 21 februari
Publicerat den

Godmorgon bloggen!
Jag är uppe tidigt vaknade för en timme och gick då och började fixa mig så nu är jag i princip klar redan så det är riktigt skönt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska skriva klart och skicka in en inlämning och sedan träna förmodligen och bara ta det lugnt resten av kvällen. Har rätt så mycket imorgon, ska möta några som ska köpa från bloppisen i stan och sedan måste jag hitta något till mamma i pressent för hon fyller år på lördag så ska vi fira henne och så ska Fanny sova här på lördagen också och så har jag lov nästa vecka också! Kunde inte kommit mer lägligt behöver verkligen en paus från skolan så man kan ta ett nytt tag och göra sitt bästa. Men nu ska jag ta och hitta på något, puss!
 



Onsdag 20 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Kom hem från skolan för en bra stund sedan. Igår åkte jag till centrum och kom hem lite smått, brickan som ni ser på bilden i mitt tidigare inlägg och en tavla med ett hjärta och citatet kärlek och sedan vanilj extrakt eller vad man kan kalla det. Idag ska jag plugga och sedan träna mage och armar. Har världens huvudvärk också åå jag avskyr att jag alltid har ont i huvudet men det är helt enkelt något jag får leva med... Nu ska jag plugga klart allt och sedan träna. Bloggar lite senare puss!



♡♡♡♡
Publicerat den




Tisdag 19 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Slutade kvart i tolv och då tog jag och flera andra i klassen bussen till donken. Och det är där jag är just nu, sitter och pratar och dricker min cola hehe. Sedan så blir det väl att gå hem och hitta på något. Om det är någon som vill köpa något från blobbisen kan vi mötas idag i stan eller någon annanstans på svarta linjen. Har inte så mycket mer att berätta faktiskt så jag bloggar lite senare, puss




Monday is leg day
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Ligger i sängen nu och ska sova. Det var måndag igår vilket betyder leg day så nu är mina ben helt mörbultade känns det som och jag kommer nog få en rejäl träningsvärk men förhoppningsvis så klarar jag mig. Efter ben passet så duschade jag lite snabbt och sedan gjorde en liten sallad, det är helt otroligt hur man kan bli hungrig efter man har tränat! Jag skulle kunna äta en hel häst känns det som. Jag slutar tolv idag vilket är så himla skönt! Så hör av er till mig på kik - emelie.rengart om ni har hittat något ni vill köpa från bloppisen så kanske vi kan mötas upp på bestämd plats. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så nu säger jag godnatt! Kram



Blobbis!
Publicerat den

 Kontakta mig: Kik - emelie.rengart Mejl - emelie.rengart Facebook - Emelie Amanda Rengart
Skriv helst på kik där jag svarar omgående!
Frakten och varan förskottsbetalas av köparn, hör av dig för mer info.
Jag kan även mötas upp i Upplands Väsby, Stan och på svarta linjen.
Btw så snabb spola jag videon det är därfär jag låter som jag gör!!
Den rosa kabel stickade tröjan kostar 200kr, glömde bort att säga det.



Tio saker som piffar upp ditt sovrum
Publicerat den

Ten things for your bedroom
 1. Plädar/ mattor. Gör sån himla stor skillnad och blir inte lika tomt på golvet. Det även jätte fint att ha en pläd på en stol.
 
2. Yankee Candle gör jätte söta ljus i enormt många dofter och finns i flera olika storlekar! Jätte mysigt att ha flera sorters doftljus i olika storlekar bredvid varandra + att det kommer lukta jätte gott i hela rummet.
 
3. Överkast. Man behöver bara bädda lite slarvigt och kasta över det så blir det jätte fint, och om du är lat behöver man inte ens bädda sängen, finns i mängder av olika färger och material. Dem på bilden kommer ifrån Lexington.
 
4. Gardiner. Gör också en stor skillnad och det ser inte lika tomt ut i fönsret, finns i olika färger men personligen tycker jag att det är snyggast att ha i en ljus nyans som vit eller beige.
 
5. Prynads kuddar. Jag älskar kuddar och det ska vara i stora massor och i ljusa nyanser och i olika storlekar och former. Jätte fint att ha flera på sängen med din huvudkudde efter du bäddat. Finns överallt, på nätet, hemtex och nästan alla inredningsbutiker. Dem på bilden kommer ifrån Lexington.
 
6. Voluspa. Är ett märke som gör ljus som känns lite extra lyxiga för deras fina förpackning och deras dofter. Finns också i flera olika storlekar och dofter.
 
7. Rosor. Jag älskar att ha levande blommor i mitt rum det känns också lite extra lyxigt det blir genast finare och känns lite mer stilrent enligt mig. Ha också i någon färg som du tycker om och som matchar ditt rum.
 
8. Böcker. Jag tycker det är jätte fint att ha lite böcker på en hylla prydligt eller staplade. Det fyller ut lite och gör det lite mer personligt. Välj helst böcker som har ett snyggt yttre i färger som matchar ditt rum för en ful pott! Självklart kan man ha det man tycker bäst och mest om men jag tycker det även är viktigt att matcha.
 
9. Skyltar i trä. Ni har nog alla sett skyltar/ bokstäver i trä som är på en hylla eller på fönster brädet. Jag tycker det är så himla fint men det är även lite uttjatat. Jag tycker skyltar i trä som man hänger på vägen är snäppet snyggare. Ha någon text som du tycker talar till dig så blir det lite mer personligare än t.ex. Love och Hope. Det finns riktigt snygga, har inte hittat någon som faller mig i smaken än men när det händer kommer jag slå till. 
 
10. Filtar/ plädar. Jag älskar gosiga och snygga filtar jätte mysigt att ha på rummet i kanske en trä korg vid sängen eller om du som jag har en soffa så är det jätte mysigt att gosa med en filt när man tittar på film. 



Dagens
Publicerat den




Måndag 18 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen! 
Kom nyss hem från skolan, vilken skön dag det var idag! Skratta hela lunchen med världens bästa tjejer, hade verkligen super roligt. Skrev spanska provet också och det gick super bra hade ett fel bara men det hade hon överseende med så man kan väl säga att jag hade alla rätt ;) Är rätt så stolt över mig själv för att spanska är mitt  sämsta ämnen eller det jag har svårast för. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men det blir nog bara ta det lugnt med andra ord blogga, ska även plugga lite No och träna och duscha. Imorgon har jag halv studiedag och slutar runt tolv! Så himla skönt älskar att få sluta tidigt, har endast två lektioner, hemkunskap och So. Nu ska jag ta och göra några inlägg till er, hoppas ni får en toppen dag sötisar. Puss!!



Svar på era frågor
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Angående q/a där jag gör inlägg och svarar på era frågor, det är rätt så jobbigt att sitta och kopiera varendaste fråga och sedan skriva ett svar, jag kom fram med en lönsning på detta problem och det är att varje gång ni kommenterar något så finns det en svara knapp och där kan man skriva typ som en form av en kommentar men att jag svarar på era frågor. Jag kommer börja med det men jag kommer inte sluta svara helt i inläggs form. Så ni som ställer frågor m.m kommer få vara tvunga att klicka vidare på inlägget som ni tidigare kommenterat för att läsa ert svar. Det kanske blir lite jobbigare för er men jag tror att ni har orken att göra det, så lovar jag att kommer ge ett super snabbt svar! Vad säger ni om det? Jag kommer nu svara på dem kommentarer jag fått på senaste tiden på det sättet ikväll så ni kan få se hur det ser ut. Puss och godnatt!



❤❤❤
Publicerat den




Söndags Nytt
Publicerat den

 



En perfekt söndags kväll
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Kom hem från stan vid sex tiden, jag hade lite sällskap av lite små saker jag köpte och även en tom plånnbok. Lägger ut bilder på det jag köpte strax, nu ska kvällen spenderas i sängen med spanska böckerna och ska även göra lite middag till mig också sedan efter jag pluggat klart ska jag lägga mig i sängen och unna mig en bra film och lite nyttiga pannkakor med massa frukt, jag tycker det låter som ett perfekt avslut på denna vecka. Det gäller bara att jag inte fastnar med mobilen eller framför datan... och det är mycket möjligt att det händer. Nu ska jag ta och slita mig loss från den här datan och byta för att lägga upp bilderna, puss!



❤ Önskeinlägg - dagens + room tour
Publicerat den

 




So cute
Publicerat den

So cute
 
So cute by emelie-rengart featuring h&m
 



Söndag 17 februari
Publicerat den

Godmorgon bloggen!
Gick upp för en liten stund sedan men skuttar runt i min underbara rosa morgonrock fortfarande, ligger för tillfället i sängen och ska nog sätta på en film. Vid två tiden ska jag in till stan för att träffa Fanny så vi får se vad vi hittar på. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om... Har gjort en room tour video iallafall som jag ska redigera lite och som kanske kommer upp idag annars i veckan. Jag måste verkligen köpa en ny kamera som tar bra bilder och även filmer min kamera jag använder nu är väl någolunda bra men den är trasig för den hackar upp sig och den filmar inte, åå vad jag önskar att jag kunde köpa en ny! Det finns väldigt mycket jag vill köpa nu för tiden, nya kläder, massa saker till rummet, kamera, skor, jacka... listan är låång. Det var faktiskt allt jag hade och säga så jag uppdaterar efter dagens gång, puss.



❥ Wanties - Gina Tricot
Publicerat den




♥ Önskeinlägg - Hur sminkar jag mig?
Publicerat den

 Låten heter Beautiful med Carly Rae Jepsen feat Justin Bieber



Gina Tricot
Publicerat den

Gina Tricot
 
Gina Tricot by emelie-rengart featuring wella
Klicka här för en direkt länk!



Lördag 16 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Kan börja med att säga att jag har gjort smink videon nu iallafall och ska bara fixa ihop den och sånt så kommer den upp ikväll, eller lite senare ikväll. Så jag hoppas att ni uppskattar den! Den är inte i bästa skicket men så bra jag kunde göra. Nu ligger jag i soffan och tittar på mello och väntar på att middagen ska bli klar. Har faktiskt möblerat om på rummet igen... Nu är jag jätte nöjd! Var lite kreativ och gjorde om mitt soffbord till ett skriv bord faktiskt , blev jätte nöjd. Min fråga är vill ni att jag ska göra ännu en room tour? Tredje gången gillt kanske? Kommentera så jag vet om jag ska göra en, puss! Den kommer komma upp imorgon isådanafall. Puss!




Q / A
Publicerat den

Har fanny blogg? kram :)
A - Nej det har hon inte, kram!
 
Q - Vart kommer underdelen ifrån? Snälla svara :):)
Q - vart är den ifrån?? hur fin som helst!!
A - Lindex!
 
Q - Du har så himla fin stil!
A - Tack!
 
Q - Kan du snälla blogg om fina vita/gräddvita/beacha blusar inför våren och till bra pris? 
A - Här hittar du det! 
 
Q - Emelie-pemelie, det du känner hör till tonårsperioden. Det är alla dina hormoner som gör sig påminda. Det är oftast en jobbig period i livet (för vissa mer än för andra). Finns här om du vill prata.
A - Åå moster! Älskar dig du är bäst!!
 
Q - Vad heter låten i videon?
Du är så hiiiimla fiiiiin!!
A - Beneath your beautiful, tack så mycket!
 
Q - Sminkvideoooo!! 
Q - Sminkvideo!!! 
A - Det kanske jag kan fixa, Kram
 
Q - Skulle du inte kunna göra typ en sminkvideo där du visar hur du sminkar dig eller vad du använder för smink osv. Eller en "klädvideo" där du typ visar dina favoritplagg och hur man kan matcha dom osv.?? Kram! :)
A - Jag gjorde ett smink inlägg för inte så länge sedan så det kan du titta efter i arkivet. Jag kanske kan göra en smink video jag lovar inget! Det där med kläderna kan jag också kanske fixa. Kramis!
 
Q - Jackan som du skriver är från Ginatricot är jätte fin men jag har aldrig sett den? Varken online elr i butik, är den nyinkommen elr vart har du hittat den? Åh vill så gärna ha den!!
A - Den finns att köpa online in och titta på deras hemsida, puss!
 
Q - Skulle du kunna göra ett inlägg om din klädstil? Alltså vilken stil du har/vill ha, vilka dina favorit outfits är och vilka butiker du gillar. Skulle va kul om du skrev "lite mer" så att det är mycket text typ. :)
A - Absolut!!
 
Q - Får ni ens ha 3 prov per vecka? I min skola får man Max ha 2!!
A - Ja det får vi tyvärr
 
Q - Gör fler klädcollage såna du gjorde förut, vardags outfit som inte kostar så mycket, och fler outfit bilder kram!!
A - Ska se vad jag kan göra, puss!
 
Q - Why not all? :) Nej men din blogg är rolig att läsa, du varierar mellan tips och vardagligt, fortsätt så! Gör minitips ibland? Typ inte "Gör så här för att träna dittan eller dattan" utan lägg ut en produkt eller något annat litet?
A - Tack så mycket! Låter jätte bra, i will keep that in mind, kramis
 



Bekännelser
Publicerat den

Jag har alltid "veckans ord" eller mening det betyder att jag missbrukar det grovt mycket, veckans ord/ mening var allergisk reaktion 
Jag älskar att vakna upp till dags ljus när hela rummet är mörkt men ändå jätte ljust
Jag är besatt av inredning och inspo bilder har sjuttioåtta tusen sådana bilder i mobilen och på datorn
Jag måste knäcka fingrarna hela tiden, jag började bara för att Fanny gör det hela tiden
Vita rosor är min favorit blomma och sen gardenia
Jag är i behov av att åka utomlands (Thailand) måste komma bort bara slappna av och inte tänka på något
Jag har inget blogg sug längre, eller det är snarare så att jag vill blogga men ja vet inte riktigt om vad
Jag kommer börja video blogga mer för jag vet att ni uppskattar det
Jag byter min lås kod på mobilen en gång i veckan för om jag har en och samma kod länge så glömmer jag bort den
Jag önskar att jag levde på 50-talet eller tidigare, älskar allt med det!
 



Fredag 15 februari
Publicerat den

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade för ett tag sedan men har bara legat i sängen hela tiden, tittat på ett pll avsnitt och sen hållt på med hay day (hehe) Ska nog gå upp nu och göra lite frukost kanske steker lite pannkakor, hmm... Det återstår att se. Ska bara mysa och hjälpa mamma hela dagen, har inget speciellt planerat eller något sånt. Har något enormt sug på att möblera om, igen... videon jag la upp för några veckor sedan, så ser rummen inte ur längre haha. Det är helt annorlunda och sessutom böt jag rum. Jag har faktiskt inte så mycket mer på hjärtat, så jag bloggar lite senare puss!



Pretty under
Publicerat den




♥ Önskeinlägg - Blusar
Publicerat den

Spring Season
 
Spring Season by emelie-rengart featuring lace tops
 Från vänster, Ralph Lauren - Hunky Dory - Hunky Dory - HM - Gina Tricot - Top Shop - Ralph Lauren - Odd Molly - HM - Gina Tricot 



Torsdag 14 februari
Publicerat den

Glad alla hjärtans dag bloggen!
Har ni haft en bra dag hittills? Kanske blivit uppvaktad av någon speciell? Det har iallafall inte jag blivit... Bloggade inte igår för jag var fullt upptagen och sen sisådär vid sju tiden efter middagen somnade jag i soffan och blev väckt vid elva tiden. Är verkligen helt slut! Jag ber så himla mycket om ursäkt för att jag inte bloggat men idag är det nya tag. Dagens planer består av massa plugg, optik faktiskt för har som sagt prov imorgon vilket jag inte ser fram emot. Kommer komma upp lite inlägg titt som tätt idag så håll utkik, x




Hur lockar jag mitt hår?
Publicerat den

 



Tuesday outfit
Publicerat den

Tuesday
 
Tuesday by emelie-rengart featuring h&m
 



Hur jag lockar håret?
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Har som sagt pluggat hela dagen inför so provet jag har imorgon, känns faktiskt som det kommer gå riktigt bra men det återstår att se. Jag ska plocka undan lite på rummet och sedan hoppa in i duschen och ta en snabb dusch och sedan återgå till lite mer plugg, har suttit enda sedan halv fyra vilket är ex antal timmar... Kan ibland inte riktigt förstå hur jag orkar läsa ovh skriva så mycket på en gång. Jag kanske kanske kan göra en video efteråt hur jag fixar mitt hår, jag vet att jag det inte blivit efterfrågat men jag skulle tycka det var lite roligt om det skulle gå som jag vill ha det och då är det hur jag lockar håret med andra ord. Den hinner förmodligen inte komma upp idag men förmodligen imorgon. Vad tycker ni om det? En video på hur jag lockar håret? 
Nej nu ska jag hoppa in i duschen så bloggar jag lite senare förmodligen! Puss.



Monday Outfit
Publicerat den

Monday
 
Monday by emelie-rengart featuring h&m
 



Måndag 11 februari
Publicerat den

Godmorgon bloggen!
Hade hålrummen första lektionen så börjar 10:25 så himla skönt att få sova ut lite. Har fixat mig nu så ska börja bege mig till skolan snart. Som sagt ni kan se vad jag ska göra idag efter skolan, kommer dock somna så fort jag kommer hem haha. Hoppas ni får en bra dag sötisar!




Välkommen vecka 7
Publicerat den





Publicerat den

♡ Watching Breakfast at tiffany's and reading a bit in Lauren Conrads Style and paiting my nails with a wonderful light pink nailpolish from Dior, goodnight x ♡




♥ Önskeinlägg - Vad vill ni se mer av?
Publicerat den

Mina mål med bloggen är att jag ska kunna ha något slags inflytande på er läsare, ett gott inflytande. Jag vill kunna göra en liten skillnad på hur ni ser saker och ting och försöka göra det bättre, mer posetivt! Jag vill självfallet att bloggen ska bli stor, få fler och fler läsare men för mig är inte det min första prioritering utan det är faktiskt att göra en liten skillnad. Jag pratar inte om vilken färg ni ska ha på väggarna i ert rum eller vilka affärer ni ska köpa era kläder i, utan hur ni ser på saker och ting och försöka hjälpa er med inte lika "ytliga problem". Jag vet att det kan vara jätte roligt för er att läsa om lite mer ytliga saker, det behöver inte nödvändigtvis vara ytligt. Jag har som stort intresse av det, kläder, smink, inredning, fina saker m.m listan är lång kan jag berätta och det har ni mitt ord på att ni kommer få se en hel del av i framtiden! Men jag vill även visa vem jag är och framföra min tycken och åsikter, inte bara om vad jag tycker om den där tröjan eller vilka parfymer som luktar godast. I dags läget är det rätt så svårt för mig att skriva vad jag tycker om det verse saker för ni kommer inte med så många förslag. Så jag tänker be om en tjänst vad vill ni se mer av? Är det smink, kläder och dittan och dattan så kommentera det men va väldigt specifik så jag vet exakt hur ni vill ha det. Eller vill ni veta mer om mig och mina tycken så kommentera det eller om det är en blandning. Eller om det är tips på vad som eller fler videos så kommentera på vad osv. Jag vill veta vad ni vill få utav mig och vad ni vill läsa. Tack!



Q / A
Publicerat den

Q - Svara på frågorna!
 
A - Ja
 
Q - Gud vad bra den blev ;)
 
A - Tack!
 
Q - Någon har gjort din psykologi läxa!
 
A - Pyskologi är det allt.
 
Q - kan du vissa hur man gör dom där Squats sakerna skulle var as kul ♥ ps din blogg är as fin
A - Det är bara att googla så ser du. Tack så mycket!
 
 
Q - Din kropp är super snygg!
A - Tack så mycket!
 
Q - Du säger "va heter de" typ 30 gånger
A - Jag märkte det efteråt haha.
 
Q - Hur ofta har du hållt på att träna så hör ? :)
 
A - Inte speciellt länge några veckor bara.
 
Q - Hur länge har du hållt på att göra så här? :) Uppskattar att du svara :D
 
A - Titta ovan!
 
Q - Det här kanske låter lite konstigt.. Men skulle du kunna göra en video på när du tränar asså typ om du är på gymmet/ hemma så får man se i videon exakt hur man ska göra. För jag fattade inte helt och sen är jag nybörjare med träning. Jag förstår om du inte vill och så men det skulle va kul att få ett videoinlägg på det. Din blogg är bäst! Kram Linnea
A - Det finns en video ute nu, kram!



Söndag 10 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Fanny har precis åkt efter att ha sovit här. Stackarn var så himla sjuk att hon inte kunde prata men söta jag pyssla om henne extra mycket! Igår kväll så myste vi med trassel i 3D i sängen och typiskt mig så blir jag alltid rädd och börjar skrika när jag tittar på 3D. Efter det fixade mamma ett riktigt mys bad till oss där vi låg och prata och åt massa frukt hela kvällen och efter det la vi oss och somnade till en film, helt underbart bortsätt från att älsklingen var jätte dålig. Jag tyckte iallafall att vi gjorde det bästa av situationen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på måste ta undan alla te koppar och hals tabletter och sen ska jag nog krypa ner i sängen och bara mysa hela kvällen lång. Något jag redan vet är att jag kommer bli sjuk i veckan efter jag gosat med Fanny hela kvällen och idag. Tänkte svara på kommentarer också lite senare för det vet jag att ni vill. Nu får ni ha en riktigt mysig och skön söndags kväll och vila upp er för en vecka full med plugg och läxor det ska jag göra iallafall, x




Rumpövningar
Publicerat den

 




Att förneka det uppenbara
Publicerat den

Jag är en person som alltid har massor att skriva och säga men just nu känns det som luften gått ur mig helt. Många av er tror att det är något speciellt som har hänt som gör så att jag är så ledsen och på gränsen till deprimerad. Jag har gått igenom mycket på sistone händelser som jag har haft svårt att hantera men det är inte den enda anledningen till varför jag är så ledsen. Jag ser det som mer ett flertal utlösande faktorer som gjorde att allt som jag har förträngt och begravt plötsligt flyter upp till ytan. Jag är en sån som förtränger jobbiga händelser, jag har svårt att hantera problem som uppstått. Det är som att hela min kropps funktion lägger av och går in i något som gör att jag inte hanterar mina känslor på rätt sätt utan jag kapslar ihop dem och gömmer dem bakom fasader. I kroppen finns det något som heter försvarsmekanismer och en som tillhör är förnekelse. Det är något du gör omedvetet men hjärnan gör medvetet för att hjälpa dig klara av olika svåra situationer. Jag vet inte om jag har levt i förnekelse men det känns som att dem senaste månaderna inte har hänt men jag blir kvar med konsekvenserna av vad som har hänt, händelser som var oväntade och svåra att ta i tu med blir jag lämnad med. 
Det finns fyra olika krisfaser som man går igenom när man går igenom svåra och oväntade situationer, chockfas som betyder att man försöker undvika och förneka det som har skett, reaktionsfasen är att du tar in det som hänt men inte känslomässigt än och du är inte stabil känslomässigt för att hantera det som har skett. Reparations fasen  är när du börjar älta tankar som kan vara t.ex. Tänk om jag skulle sagt så, Eller om jag hade vart där, Tänk om jag skulle träffat han/henne då. Du ältar orden "Tänk om..." det här är en fas som kan ta tid att sig ut ur men du måste gå igenom den för att komma ur i den. Den sista fasen heter nyorienteringsfasen och det är nu när du har lagt det mesta bakom dig och är redo att gå vidare och ser fram emot det. Man kan se det som ett slags vägskäl, en nystart eller en slags omprioritering. Du är posetiv och har fått tillbaka ditt leende och livsgnistan.
Jag har nu blivit medveten och insett att jag inte kan leva i förnekelse och förneka svåra situationer, jag måste istället ta i tu med problemen och försöka lära mig hantera det på bästa möjliga sätt, och alltid komma ihåg att det är okej att inte må okej. Jag har alltid trott att jag skulle klara av att hålla uppe en stark fasad och inte låta någon få en inblick om hur jag känner mig, men alla fasader har sina sprickor och förr eller senare kommer det att förstöra det du försökt hålla uppe.
Jag vet nu att det är okej att jag inte mår okej och att det får ta sin tid och även jag behöver få slicka mina sår. Det kanske inte är inom en snar framtid, men en vacker dag kommer jag kunna le på riktigt.



Blogkeen
Publicerat den

Ni ser att det finns en liten rosa symbol i menyn? Klicka där och prenumerera på bloggen då du får uppdatering när jag gjort ett nytt inlägg m.m Puss



Skriver av mig...
Publicerat den

✧ Något som skrämmer mig är att den ena dagen kan man må himla bra, glädjen och skratt bara bubblar fram, man känner sig nästan helt euforisk. Dagen efter kan bestå av en smörja med känslor, blodsprängda ögon och en blöt kudde. Jag har just nu den där andra dagen, den där känslan om att allt är hopplöst. Alla kommenterar och förolämpningar jag fått sägs och visas om och om igen i mitt huvud, jag granskar mig själv så pass mycket att det känns som att spegeln kommer att spricka om jag ställde mig där en gång till. Allt kan rasa och förstöras, muren man har byggt upp rivs ner, alla kapslade känslor släps ut i en enda sörja och det känns nästan som du blir lämnad på gatan för att ruttna i sin ensamhet, det känns som om hela världen vet mina ömma punkter och trycker och drar i alla möjliga trådar för att försöka få mig att dansa som en marionett docka.
Det tycks inte gå att klippa av trådarna och gå min egen väg, det blev genast uppenbart för mig att ni har alltid haft rätt, om att jag är si och så, har för litet av det och för mycket av något annat, att jag är misslyckad. Jag har levt i förnekelse. Det är så uppenbart jag kommer alltid bli lämnad ✧




Skolan
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Är i skolan och har projektid och vi håller på och ska skriva en kort text om ett ämne som vi sedan ska pressentera för klassen, en instruktion kan man säga. Fantasi lös som jag är så tog det mig ett bra tag för mig att komma på något men tillslut kom jag på en liten sak. Ska sätta igång snart, har redan berättat vad jag kommer ägna min tid åt när jag slutar skolan. Måste plugga har bara runt 4 inlämningar som behövs skrivas... det går nog fortare än vad jag tror. Ska göra den där videon också för att den har blivit efterfrågad, kommer kännas lite konstigt att jag ska göra massa övningar och filma samtidigt, haha. Ska återgå till min mini instruktion. Puss!



Vår Outfit
Publicerat den

Vår Outfit
 
Vår Outfit by emelie-rengart featuring australia ugg boots



Love it
Publicerat den




Torsdag 7 februari
Publicerat den

Godmorgon bloggen!
Igår kväll så möblera jag om i hela rummet så det ser helt annorlunda ut, böt rum. Det höll jag på och fixa tills klockan två så jag känner mig helt död nu är så himla trött. Jag slutar tidigt idag halv tre har jag för mig faktiskt. Då ska jag plugga, måste skriva klart och skicka in några inlämningar. Har fått rätt så många frågor på kik angående tränings inlägget och hur man gör vissa övningar så det blir förmodligen att jag gör en video när jag visar hur man gör, och den kommer upp idag. Det snöar för fullt ute och det känns nästan som om det ska bli jul och vinter ytligare en gång till, jag som hade hoppats på en tidig vår men det tycks inte hända. Nu ska jag pilla i mig lite frukost innan jag fixar mig. Puss!




♥ Önskeinlägg - Tränings pass
Publicerat den

Här kommer ett ben och rump pass som jag alltid gör när jag tränar ben och rumpa. Det är ett riktigt svett pass, haha. Känns i rejält i benen och i rumpan. Glöm inte att stretcha efter. Jag ber om ursäkt för att det ser lite slarvigt ut och att det är lite otydligt men kommentera om det är något.
 
25 Squats med hantlar ( Jag använder mig av hantlar på 3kg var)
30 Utfall, 15 på vardra ben
40 Vadpress
25 Squats med hantlar
50 sek Wall squat
50 Sumo squats
50 sek Wall squat
30 Kissande hunden (haha) 15 vardra ben
30 Utfall på sidan, 15 vardra ben
25 ( Vet inte vad det heter men du lyfter sedan rumpan och så ner igen)
30 Spark 15 vardra ben
25 Squats med hantlar x3
10 Sumo squats
50 sek Wall squat



♥ Önskeinlägg - Mina cupcakes
Publicerat den

Här är recceptet på mina super smariga cupcakes jag gjorde igår kväll! Det blir ca. 10 -15 cupcakes.
 
 
Ingredienser:
5 1/2 dl vetemjöl
2 1/2 tsk bakpulver
1 tsk salt
225g mjukt margarin (Det är extremt viktigt att smöret är rumstempererat och mjukt)
4 3/4 dl socker
3 msk vanilj socker
4 ägg
2 dl mjölk
( Jag halvera allt)
 
Vanilj Frosting:
120g mjukt margarin (Det är extremt viktigt att smöret är rumstempererat och mjukt)
8 dl florsocker
3 msk vaniljsocker
200g philadelphiaost
( Jag halvera allt)
 
Hur du gör:
 
Cupcakes
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Ställ muffins formar på en plåt.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en skål.
4. Vispa smöret krämigt i någon minut innan du tillsätter vaniljsockret och sockret.
5. Vispa så det blir någolunda jämnt, runt 5-10 min.
6. Tillsätt sedan ett ägg i taget under forsatt vispning.
7. Sikta ner mjölblandningen lite i taget, varva med mjölken.
8. Vispa tills det blir en jämn och lufftig smet.
9. Fyll formarna till hälften och grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
10. Låt svalna helt.
 
Vanilj Frosting
1. Skär upp smöret och se till att det är rumsvarmt och mjukt innan du börjar.
2. Häll sedan i florsocker, vaniljsocker och philadelphiaosten.
3. Vispa tills det blir en jämn och rätt så tjock frosting.
4. Ställ in i kylen i sisodär 10 minuter innan spritsning.
 
 
 



Onsdag 6 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen! Halva veckan har redan gått och det är redan onsdag, dagarna flyger verkligen förbi! Har pluggat hela dagen men det tycks inte som jag kommit någon vart, har bara hunnit skriva två uppsatser men klockan är bara fem. Har tre styckna kvar men det finns en dag imorgon också. Har planerat göra något inlägg idag också, jag har ändå bosatt mig vid datan för tillfället så kan passa på att göra det nu. Ska träna lite senare idag, igår körde jag ett rejält ben pass och lite rumpa. Kan dela med mig av mitt ben och rump pass också så ska ni kan få testa. Det är ganska tungt för "nybörjare" men för dem flesta är det perfekt! En riktig utmaning för benen och rumpan.



❥ Wanties - H&M
Publicerat den




❥ Roses
Publicerat den




Q / A
Publicerat den

Q - Bästa bloggen jag läst på länge!
A - Vad kul! Tack!

Q - Är det mycket billigare att shoppa i Thialand än här i Sverige ?:)
A - Det beror på vad och vart du kollar :)

Q - åh avis!:)
A - Hehe

Q - Är din plånbok från LV äkta? Isåfall, vilken modell, vart är den köpt och när? Ta detaljerade bilder! :)
A - Det är varken en kopia eller ett original. Det är en vanlig plånbok köpt på en liten affär i Thailand.

Q - Kan du visa nått snyggt sätt man kan ha sina väskor på i sitt rum? Haha om du förstår vad jag menar! :) kram<3
A - Ska försöka göra mitt bästa!

Q - Vilken tycker du luktar godast? Har själv funderat på att köpa några men vet inte riktigt vilka kan du kanske ge något tips?:)
Grym blogg! Kram
A - Oj vilken som luktar godast, hmm.. Mango temptation och hello darling, kramis!

Q - Vad heter det du bleker tänderna med!?<3
A - Kan lägga ut en bild idag!




♡ ♡ ♡
Publicerat den




Måndag 4 februari
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Slutade skolan 15:15 så fick skjuts hem av mammis. För att på idrotten så skulle jag och två tjejer göra uppe plankan tror jag att den heter, jag var i mitten och så fort vi hade Kommit upp rasar vi och min for kommer under och bokstavligt talat krossas. Yolo som jag är tänker jag att det inte är någon fara men senare framåt eftermiddagen klarar jag inte ens att lägga någon tyngd på foten. I värsta fall har jag brutit stortån den är helt blå och svullen! Fick även nackspärr igår så det är ju en jätte bra kombo har vart och hämtat kryckorna som jag är i behov av just nu även fast jag bara ligger i sängen och latar mig. Måste verkligen öppna historieböckerna nu för har prov imorgon, hur ska det gå? Gör mitt bästa iallafall. Har även bokat en tid hos doktorn för att dem ska kolla på fossingen eller snarare tån. Förutom nackspärr och förmodligen bruten tå så mår jag finnimang hoppas ni får en mycket bättre dag än vad jag har! Xo




Room interior ♡
Publicerat den




Home sweet home
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Har vart hemma en liten stund, ligger helt utslagen i sängen och orkar knappt lyfta ett finger. Vi åkte in till stan mycket senare än vad vi skulle så vi hann endast med en fika på waynes. Vilken söndags ångest jag har nu orkar verkligen inte ta itu med skolan och alla läxor och prov ååå önskar att det var sommar!! Ska nog lägga mig tidigt idag ska byta om till mys kläder nu också och fixa och dona på rummet. Kommer kunna sova ikväll avskyr att sova själv speciellt efter man legat och myst med världens bästa kvällen innan. Jag hoppas jag överlever på egen hand iallafall, xo!




Söndag 3 februari
Publicerat den

Godmorgon!
Jag och Fanny vaknade för ett tag sen och vi har legat och myst hela morgonen eller jag har sovit. Ätit frukost har vi också gjort, american pancakes! Just nu ligger vi sängen och planerar hur vi ska möblera om i Fannys rum men jag vet redan hur jag vill att det ska se ut så det är jag som sköter det. Vi ska intill stan lite senare förmodligen gamla stan för att ta en promenad i solen och sen blir det väl att vi sätter oss på något café och fikar. Hoppas ni får en bra söndag!




Bekännelser av Fanny
Publicerat den

Här kommer några saker som ni nog inte visste om Emelie 
 
Emelie älskar att sjunga, speciellt högt. Men det låter tyvärr inge vidare.
 
Emelie är väldigt lat av sig. Hon ber en göra saker åt henne hela tiden för att hon inte orkar gör det själv.
 
Hon är jätte svår att få upp på morgonen, man måste kittla henne för att hon ska gå upp ur sängen. 
 
Varje gång man avslutar ett samtal i telefon med henne så slutar hon alltid med att säga "jag älskar dig, puss."
 
Emelie och jag missbrukar ordet "yolo" brutalt mycket.
 
När Emelie vill ha något eller har gjort något dumt så pratar hon alltid med sin såkallande bebis röst, då är det ganska svårt att stå emot. 
 
Varje gång vi sover med varandra så ligger vi alltid jätte nära, hon älskar att mysa.
 
Hon är väldigt klumpig, som idag t.ex. hon skulle försöka vara lite snabb uppför en trappa och såklart ramlar hon.
 
Emelie säger alltid "trilla" istället för ramla eller snubbla.
 
Hon måste verkligen vara brun hela tiden, annars går hon runt och klagar på att hon är blek. Dock är hon alltid brun enligt mig och väldigt många andra.
 
Varje gång vi ses så börjar vi alltid göra massa träningsövningar eller liknande, ingen aning om varför. 
 
Hon hatar att åka långa och höga rulltrappor. + att hon har fobi för fåglar så hon skriker alltid när en fågel kommer nära henne när vi går i stan t.ex. 
 
Emelie är väldigt sällskapssjuk av sig. Hon tycker inte om alls att vara ensam.

Innan hon ska lägga upp en bild på Instagram eller Facebook så frågar hon alltid mig vilken jag tycker att hon ska lägga upp sedan tar hon den jag inte tyckte iallafall.
 




Justin Bieber ♡
Publicerat den




Täby
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Sitter i bilen nu mot Täby för att jag ska hämta upp något riktigt speciellt. Och det är nämligen min Justin Bieber biljett!!! Jag kan inte riktigt förstå att jag fick tag på en biljett, helt otroligt jag kommer börja stört tjuta så fort jag får den i mina händer. Efter jag vart i Täby ska jag ta tåget till stan för att möta upp Fanny på en fika förmodligen om inte allt hunnit stänga annars blir det väl café 60 vid lilla torget. Jag ska sova hos älsklingen också så det blir mys kväll känns som det har gått flera år sedan jag såg henne sist fast det bara var förra helgen sen. Jag han. Tyvärr inte göra något inlägg som ni nog ser och bloggningen kommer gå trögt ikväll för jag ska vara med Fanny. Hoppas ni får en jätte bra kväll och om vi inte hörs ikväll så lovar jag super bra uppdateringen imorgon xo





Publicerat den




Lördag 2 februari
Publicerat den

Godmorgon alla söta läsare!
Hoppas ni är utvilade och har något roligt planerat för idag. Jag ligger fortfarande kvar i sängen och funderar på om jag ska slå på tven och bara titta på ett GG avsnitt, inte för att jag tror att jag bara kommer kunna se ett. Mina planer för idag är att jag ska ta en sväng förbi Täby för att hämta en sak m, kan ni gissa vad? Och sen så ska jag träffa bästaste bestie. Har tänkt att göra nått inlägg utöver allmänt. Kan tyvärr inte lova att jag har tid att fixa det idag. Xo




Friday
Publicerat den

This is my friday night, bubblebath, lights and fruits xo ♡