Sjuk
Publicerat den

Det blev att jag stanna hemma idag. Har hosta och är täpt i näsan, så bestämde mig för att jag ville stanna hemma idag. Blir att ta det lugnt idag, titta på flera filmer och bara försöka bli frisk. Om det nu går.. Har inte så mycket mer att berätta. Men hoppas ni får en bra dag!



Dagens shopping
Publicerat den

 



Shopping, fika, girltalk och halsont
Publicerat den

Har inte bloggat idag, fy skäms! Men var med Matilda efter skolan vi gick hem åt lite sen tog vi bussen för att vi skulle möta upp min mormor för att vi skulle ta en fika och köpa ett par jeans till mig. Visar vad jag fick av min underbara mormor snart, satte och och fika sen. Jag och Matilda stanna kvar och satt och prata om allt möjligt. Sen åkte jag hem mötte Narie och vi gick hem till mig och prata girltalk som vi alltid gör och så åt vi middag. Har märkt att jag alltid klagar på hur jag mår på sitone, klaga kanske är fel ordval men ni förstår. Och jag känner verkligen att jag har dargit på mig något för nu har jag så himla ont i halsen.. Den är svullen också :( Ibland tycker jag så himla synd om mig! Haha nej nu får jag sluta upp med det här och gå och lägga mig. Matilda kommer imorgon bitti så fixar vi ordning oss tillsammans så det är mysigt och om jag hinner lägger jag upp dagens outfit.



Svar
Publicerat den

Postat av: Rebecka
Vilken hemsida, sjukt snygga !
 
Postat av: Anonym
vartifråån ? skitsnygga
 
svar: Jag beställde dom från New look, hemsidan och länken till skorna finner ni här. Tack så jätte mycket!



Boots
Publicerat den

Här är bilder på mina nya boots!! Tycker dom är så himla snygga och dom var rena fyndet, hur billiga som helst. Jag valde ett par 38or bara för att jag vill kunna ha ett par tjocka strumpor i när det blir kallare. Då kommer dom sitta perfekt. Är så himla glad kommer använda dom under hela hösten (när det inte regnar så mycket såklart)



Godnatt
Publicerat den





Stan med min fina vän
Publicerat den

Kom hem för en stund sedan. Var i stan med min fina vän Fanny, vi virra runt lite haha men det var roligt och sedan satte vi oss och fika. Och såklart börjar det spö regna men som tur var hann vi fika klart och sökte skydd under ett tak som alla andra gjorde också, haha. Vi vänta en bra stund innan det äntligen höll på och sluta så gick vi till Gallerian och titta i flera affärer, jag hitta ett linne iallafall ett vanligt basic vitt linne. När vi höll på och gå runt så var det några styckna som sa att jag var snygg och gav mig komplimanger, haha det var så gulligt! Även fast det inte är sant ;)
Har precis ätit middag och känner att jag åt för mycket har så himla ont i magen att det är sjukt! Ja är så himla säker på att jag kommer bli sjuk snart känner på mig det och har gjort det länge men det kommer aldrig, jag är bara väldigt dålig och har vart det länge! Och det är så himla jobbigt. Ska lägga mig i sängen nu iallafall och mysa ner mig med någon bra film, blir väl LOL! haha jag är helt kär i den filmen och speciellt Douglas Booth, han är så jävla snygg! Min drömkille haha. Man får ju alltid drömma eller hur?



Kass uppdatering
Publicerat den

Förlåt att jag vart så dålig på att blogga skolan har börjat så hinner inte blogga innan skolan och sen efter är man med vänner och så. Hade världens mensvärk igår så var tvungen att gå hem från skolan även fast vi slutar klockan två, men kunde inte vara kvar. Mamma skulle precis åka hemifrån när jag kom hem så fick klara mig själv, jag sov i några timmar. Sedan skulle jag ner och fixa en sak men så fort jag reste mig upp börja jag får kramper och jag kunde knappt stå, allt bara snurra och sen var jag tvungen att springa på toa för att det kändes som jag skulle spy, men det gjorde jag inte. Fick feber också eller det kändes som det och jag vet att det inte bara kan vart mensen som stått för det det måste vara att jag dragit på mig något. Idag mår jag iallafall bättre bara lite magont men så är det, eller hur? ;) När jag om hem från skolan så låg ett svart packet i brevlådan och jag visste redan då att det var mina boots!! Och det var det, är så himla glad! så jag och mamma fixa ordning dom med skomedel och lägger upp bild så fort dom är klara och torra.
Ska fixa mig lite snabbt sen ta något och äta sen åka in till stan för att fika, hoppas ni får en bra dag!



Min dag
Publicerat den

Kom hem nyligen. Åkte till Naries skola var lite krångligt när man skulle hitta från busshållplatsen så det blev att fråga flera om vilket håll man skulle men sedan hitta jag henne! Vi åkte buss till Mörby centrum och tog tunnelbanan till tc sen böt för att vi skulle till hötorget och därifrån gick vi till Cafe 60 och satt ute och tog oss en fika, så himla mysigt och tror att vi satt där minst en timme. Sen åkte vi vidare till tc och därifrån gick vi till NK och titta på massa kläder vi där ett bra tag, sen gick vi vidare till Gallerian och titta en snabbis i några affärer. Tror inte vi gjorde så mycket mer? Skratta en hel gjorde vi iallafall! Har alltid roligt med min favorit. Hade på mig min nya röda stickade från hollister, mörka jeans och ett par svarta kilklackar. Har en del att fixa innan skolan börjar måste välja ut outfit men har nog en ide om vad jag ska ha på mig ;) Sen måste jag fixa naglarna och duscha. Ska kanske en snabbis till Narie också men vi får se om jag hinner. Hon kommer till mig i morgon bitti också innan skolan, så vi ska fixa oss och lite så. Men ska börja förbreda lite saker sen bloggar jag om en liten stund!



Sista dagen på sommarlovet
Publicerat den

Jag vakna för en timme sedan låg och drog mig lite samt pratade i lur. Gick upp och gick ner och gjorde en kopp te, sen gick jag raka vägen till datan. Är fortfarande rätt så trött men förhoppningsvis försvinner det lite längre in på dagen. Ska se om jag kan göra någon ny header nu och får se om den blir bra. Kommer förmodligen åka till Narie sen när hon slutat för att vi två sedan ska åka in till stan på en fika.



Om idag och godnatt
Publicerat den

När min älskling kom hem gick jag hem till henne där Isabelle och Rebecca var så vi tog set lugnt och prata, sen skulle dom gå. Så vi fixa oss en stund sen gick hem till mig och lämna lite saker sen vidare ut för att träffa Micke, Melina och Basse. Vi gjorde inget direkt, sen så skulle dom hem så åkte jag och Narie hem hon var såklart trött så vi sa godnatt. När jag kom hem åt jag middag eller en riktig sen än klockan var väl 10 nånting? Sen tvätta mig och la mig i sängen. Ska sova nu tror jag är så himla trött! Och ska vakna tidigt imorgon har jag bestämt, har ingen aning om vad som händer imorgon blir förmodligen att möta upp Narie när hon slutat och kanske in till stan för en fika och prata om sommar lovet.



Höstmode
Publicerat den

Tänkte berätta lite om höstmodet som har visat på dom flesta modevisningarna! Om du är som jag modeintreserad så kan du nog tycka om det här och fundera på om det är något som passar dig i smaken. Ingen vill släppa taget om sommarn men när höstmodet börjar komma så drar det i munnen lite och ögonen glittra, vem älskar inte det stora höst modet?

Vit på vitt - Precis som det står, bär hel vitt. Det här är en väldigt lätt trend som man kan använda i vardagen. Och mesa inte till det med bara hel vitt, det kan lätte bli tråkigt. Tänk på moderna snitt och lite unikt. Ha ett par knalliga skor till eller flera smycken och lite nonchalant frisyr så är det något som kommer gå hem.

Glitter och metall - Glitter, stenar, metall färger och paljetter. Och det är inte bara smycken det är på tröjor, byxor, blusar och väskor. Lys upp höst mörkret med den här härliga trenden.

Vilda västern - Yee-ha rutiga skjorter, frans detaljer, broderier på både tröjor och kjolar, sköna stickade tröjor med lite bohemvibbar. Den här stilen passar inte alla men den kan nog bli riktigt snygg om man matchar den med något man själv håller kärt. Och om du är sugen på den här trenden men tycker att det är lite för mycket, köp något plagg se om du tycker om det och om du fastnar för det fortsätt!

Lack och läder - Den är trenden är lite tuff men om du är modig och gillar att följa trenderna så satsa på läder blusar finns på H&M. Byxor med tuffa detaljer och om du inte vill gå all in så satsa på smycken i tuffa modeller, skor och väskor.

Höga halsar - Polotröjan är ett av säsongens absoluta nyckelplagg! Spelar ingen roll om det är en överdriven krage eller en "snällare" variant, lika rätt båda två. Det här är en trend jag kommer testa mig på. Är skit snyggt till ett par jeans, ankelboots och en kuvertväska. Men tycker du det är för mesigt satsa på att bära polo till kostymbyxor eller helst över en kort kjol.

Djurprints - En enkel och hel rätt trend. Leoparden tar täten här, införskaffa dig en snygg sjal med det här möstret och matcha till något du tycker om. Möstret kommer synas på allt från väskor och skor till jackor och klänningar. Men det finns så mycket mer som det kommer att finnas att välja på.



Om att jag inte uppdatera igår
Publicerat den

Jag bloggade inte mycket igår för jag jag satt hela dagen samt kvällen och rensa ut hela min garderob och tog ut det jag inte vill ha och det som ska slängas. Vikte ihop allt igen snyggt och prydligt och sen städa jag resten av rummen :D Var så himla skönt när det var klart och sen ska jag försökta hålla det så. Tog upp en hylla också, vad tycker ni passar det? Jag älskar det iallafall! Idag spelar Norlie & KKV på grönan och vill så gärna gå men min älskling kommer hem idag och ska träffa henne så jag vet inte hur det blir med grönan. Ska hoppa in i duschen nu tror jag eller efter jag ätit min frukost, jordgubbar och annanas.



Det här shoppa jag
Publicerat den




Godmorgon
Publicerat den

Gick upp nyss, så himla skönt att bara få sova! Gick ner och gjorde en kopp kaffe och ska väl bara sitta vid datan ett tag, ingen är hemma så kan dunka musik hur högt jag vill! Men snart är det väl dags att vända på dygnet och gå upp tidigt och gå och lägga sig tidigare. Börjar skolan på onsdag. Vet inte vad jag ska göra idag vi får se. Har inte så mycket mer att berätta.



Gissa vad jag köpt ;)
Publicerat den




Svar
Publicerat den

Sofia om Hårfärg:
Vilken affär kan man hitta ett par boots med nitar, vilken affär hittade du den på?

svar: Hej! Jag beställde mina på en engelsk kedja och har ingen aning om det finns en butik i Sverige. Scoreet, Jackie, Primeboots, Wildflower har nog och sedan har säkert Din sko fått in flera olika modeller med nitar.



Hur mitt hår ser ut nu
Publicerat den



Det ser inte riktigt ut sådär, det är mycket ljusare i verkligheten. Kameran kunde inte riktigt fånga det. Men jag är super nöjd! Vad tycker ni? Passar jag i det? ;)



Nyfärgat
Publicerat den

Kom precis ut från duschen. Har iallafall färgat håret!! :D Det blev skit bra enligt mig precis som jag förvänta mig och ville ha. Visar så fort det har torkat om jag inte lägger mig. Det gick faktiskt bara åt en förpckning så det var hur bra som helst bara för då har jag en när färgen börjar släppa. Har iallafall smörjt mig med brun utan sol och ska nu visa mamma mina skor jag vill köpa, så det blir nog att klicka hem två par förhoppnings vis. Hoppas allt är bra med er och ni är ute och har roligt!



Dagens shopping
Publicerat den




Hårfärg
Publicerat den

Har inte hunit blogga något idag bara för jag var tvungen att fixa mig snabbt sen skynda mig till bussen för jag skulle ner en sväng till centrum. Det var planerat att Matilda skulle följa med men det strula sig lite med bussarna så jag åkte ner själv. Var ändå skönt att kunna gå runt och titta lite själv i lugn och ro. Köpte iallafall hårfärg så ska färga senare på dagen om jag inte har ändrat mig. Visar snart hur den ser ut! Det är som sagt en toning som tvättas ut valde en lite mörkare färg än vad jag har planerat men tror det kommer bli bra, har plomberat den också så kan lämna tillbaka den om jag ångrar mig. Är helt överlycklig ska beställa två par skor senare idag också ett par Hunter och sen ett par nit boots förmodligen det kanske ramlar in ett par till i varukorgen vi får se ;)



Film framför datan
Publicerat den

Har suttit framför datan hela kvällen, åt middag här eller det blev inte så mycket till middag tog lite blandat! Tittade på två filmer, Beauty and the briefcase och Monte Carlo. Imorgon blir det att träffa Matilda vi ska förmodligen åka ner och köpa hårfärg och sedan åka hem till mig eller henne och färga. Har inte bestämt mig än vilken färg men något som dämpar det gula i håret och min utväxt. Har ni några förslag vad ni tycker jag skulle passa i? :)



Svar
Publicerat den

Sara om Shopping från Cypern + taxfree:
Wow driiiiickan! Kan du inte berätta lite om det? kunde du bara gå in och köpa? undrade inte dina föräldrar eller något? :)

svar: Hejsan! Det beror helt på vad du vill veta kära du men jag är ledsen att säga att jag vet inte så mycket om den. Nej, jag är ej över 18 och dessutom beställde mina föräldrar det på datan, en ny sak som fritidsresor har kommit med har jag för mig. Och om du nu är lite nyfiken så var det till min mamma, mormor och morfar och min moster och hennes man! Ta hand om dig.

linnea om Semester bilder från Cypern 1:
Emelie du är så fin! Din kropp är ju rena drömkroppen o ditt utseende jätte fint :*

svar: Åå vad gullig du är! Puss på dig stumpan

Emelie Gustavsson om Landet!:
vad har du för kamera??? :D dina bilder blir sjjuukt fina :* ♥

svar: Tack så jätte mycket ♥ Jag fotar med en Nikon Digital Camera D60 och har obejetivet som ingår alltså en Nikon DX AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G



Semester bilder från Cypern 3
Publicerat den




Semester bilder från Cypern 2
Publicerat den




Semester bilder från Cypern 1
Publicerat den






Svar
Publicerat den

Amanda om Ut och sola:
Snälla ladda upp bilderna från cypern snart :* <3

svar: Jag håller på just nu och tittar igenom dom, så om en stund är dom uppe ;)



Shopping från Norrtälje
Publicerat den






Shopping från Cypern + taxfree
Publicerat den

Kommer ni ihåg parfymen jag beställde på taxifree? Har helt glömt att berätta vad det var för någon. Den luktar så himla gott, helt unikt! Aldrig stött på någon som luktar så gott doften är så beroende framkallade, haha. Och i Cypern så köpte jag även två väskor och tre par trosor. Sparde mina pengar faktiskt men lite gick ändå åt. Sen köpte vi massa andra saker lite smått och gott sådär ;)









Ut och sola
Publicerat den

Gick upp nyss, låg och drog mig i sängen i någon timme men nu är jag uppe. Det känns som jag ligger efter med bloggningen, att det jag tänkt att skriva tar jag mig inte tida att skriva och det lägs på en hög med andra saker. Men ska försöka ta igen det mesta idag så det kommer bli mycket uppdateringen och inlägg! Ska ut och sola nu men ska först göra lite frukost. Har inget speciellt planerat men vill helst bara vara hemma och varva ner lite har vart fram och tillbaka nu på sistone. Hoppas ni njuter av sen sommarn iallafall snart börjar skolan..



Svar
Publicerat den

elin om Sverige:
Var i Cypern var ni? Jag känner igen det där stället :)

svar: Vi var i Fig tree bay. Vad roligt :)



Landet!
Publicerat den





























































Svar
Publicerat den

natha om Thailand 2012:
hur gjorde du för att få vattnet och håret så där coolt? har prövat men det gick inte så bra för mig, hehe!

svar: Det var rätt så länge sedan men tror jag gjorde såhär. Först måste du ha en kamera med snabb upplösning som hinner hitta fokus och hinna ta bilder som inte är suddiga. Jag försökte göra det så långsamt jag kunde men det är inte speciellt enkelt ;) Men tänk också på att ta riktigt många och försök flera gånger, sedan kan du rensa bilderna och jag lovar dig att det finns någon bra.



Hemma
Publicerat den

Kom hem för en stund sen. Har vart på landet med Matilda. Åå så himla skönt det var och vi hann med allt vi ville plocka svamp, fiska, tälta, hoppa studsmatta, basta, bada natt dopp, simma til andra sidan, åkte in till Norrtälje, sola det var väl det vi gjorde. Har tagit så himla mycket bilder som jag ska ladda upp nu och kan väl lika gärna ta mig tid att ladda upp bilderna från Cypern. Det kommer ta ett tag men ska försöka iallafall.



Landet
Publicerat den

Godmorgon! Gick upp för en timmme sedan trodde jag har vaknat tolv men sen kom jag på att min klocka var inte omställd än så det var skönt! Har plockat ordning lite saker så nu är jag i princip klar. Ska bara fixa håret, äta, och lite små saker. Vi kommer åka in till Norrtälje också så vi kommer gå runt titta i affärer, ta en fika och bara ta det lugnt. Tar med mig kameran upp för att jag har lust att plåta massor. Men kommer förmodligen inte ta med den när vi ska ut med båten och fiska och det. Nu ska jag fixa det allra sista sen äta. Kommer försöka blogga när jag har tid.




Sverige
Publicerat den

Landade i Sverige vid 4 på morgonen tror jag. Var så himla sliten sov för det mesta på planet och hemskt nog var det en lite unge bakom mig som inte kunde slita skrika, och jag klarar verkligen inte av sånt. Men jag försökte bara koppla av och tillslut så sluta ungen att skrika och jag måste ha somnat på engång för kommer inte ihåg så mycket mer, haha. Och vi hade ju beställt massa saker på internet, vi beställde 13 liter sprit som vi var tvunga att bära på och sen tunga handbagage på det, mina händer gjorde så himla ont och i var tvugna att stanna flera gånger. Men det gick tillslut när vi kom fram till vagnarna. Vi tog våra all vår packning och påsar och tog taxi hem. Det blev en riktig chock när man kom ut det var 8 grader det är över 30 graders skillnad i solen, om inte mer! När vi kom hem till ett helt öde och kallt hus så packa vi upp lite gjorde te. Min väska var tvungen att öppnas först och tömmas för jag ska redan bort imorgon, ska upp till mormor och morfars landställe med Matilda :D Jag somnade vi åtta på morgonen pratade med Narie när jag kom hem också, saknar min älskling så mycket att det gör ont! Jag valde att inte ställa väckarklockan bara för att jag vill kunna sova ut, gick upp vid två tror jag att det var och gick ner mamma hade precis kommit hem från Ica så vi gjorde frukost och åt och sen hjälpte jag till med all taxfree och sånt.
Jag har verkligen ångest vill inte vara här vill till värme, strand, saltvatten, god mat, sena nätter, musik och såklart snygga killar! Det här var faktiskt första gången jag bara har vart borta en vecka och nu förstår jag varför, haha. Man hinner inte göra något eller något sånt två veckor blir perfekt om det är charter för då har man tid på sig att koppla av och kunna njuta på ett helt annat sätt. Kommer ladda upp bilder så snart jag orkar men ska verkligen försöka få upp en del redan idag, om en liten stund.







Cypern
Publicerat den

Åå äntligen har jag tid att blogga!! Är så himla glad för det. Har precis ätit frukost och ska nu åka upp till rummet och byta om för att sedan gå till en utsikts plats och då ska jag ta massa bilder :D Har redan tagit rätt så många. Är så himla skönt helt sjukt! Kan berätta lite om gårdagen. Vi fixa oss och så sen gick vi mer för att få sol stolar så la vi oss och sola ett bra tag bada och lite sånt och sen gick vi ner till stranden och då kom det fram några killar som frågade om jag ville åka jetski med dom. Haha blev rätt så rädd först att dom kommer fram till en främling liksom. Men sen åkte jag med dom satt bakom en av killarna haha har aldrig vart så rädd i hela mitt liv. Men vafan YOLO eller hur? Så prata jag med dom efter och lite så. Sen gjorde jag inte så mycket åt middag gick runt på gatorna lite och så. Det finns vissa ställen där dom har folk som uppträder och massa sånt så det har vi tittat på. Men nu ska jag upp och byta om! Hoppas ni har det bra, jag bloggar lite senare



Mobilhalsband
Publicerat den

Något jag tycker är så himla snyggt är mobilhalsband, ett mobilfodral som hänger runt halsen. Blev tipsad om den här sidan och jag blev kär i flera av dom! Så det blir nog att beställa någon. Det finns ett skit snyggt brunt mobilhalsband med några fjädrar som hänger över som jag är jätte sugen på att köpa! Sidan har skal för dom flesta mobilerna t.ex Samsung, HTC och Iphone. Titta här om ni också är intreserade :)





Thailand 2012
Publicerat den













Planet
Publicerat den

Nu sitter jag på planet om det inte kraschat eller något ;) Nej åå vad jobbigt att tänka så.. Nej men allt går väl bra dunkar musik i hörlurarna som jag alltid gör varje gång jag flyger. Vi landar runt kvart i tolv har jag för mig så resetiden ligger på fyra timmar tror jag. Kommer väl somna i taxin eller något haha. Hoppas ni har det bra!



Outfit
Publicerat den




Arlanda
Publicerat den

Morfar är här nu och vi håller på och fixar det sista och snart ska vi börja bege oss mot Arlanda! Åå är helt överlycklig men stressad på smma gång. Tror jag har med mig allt! Har beställt en parfym som jag får på planet på väg hem så ni får vänta ett tag innan ni får reda på vilken det är. Hoppas ni får det bra i Sverige för jag kommer ha det toppen, puss på er sötisar :*



Så här ser jag ut idag
Publicerat den




Mjukis dress från Juicy couture // linne från MQ



Godmorgon
Publicerat den

Hejsan bloggen! Gick upp vid elva tror jag och då duscha jag och så, är klar med det mesta så tänkte göra några tidinställda inlägg. Vi åker till Arlanda kvart över tre för då kommer morfar och hämtar oss. Har inte så mycket att berätta faktiskt ;)



Just nu
Publicerat den

Har packat hela dagen idag och hjälpt mamma att städa :D Så duktig jag är! Har plockat ihop det mesta så jag är väl helt klar med packandet känner jag, vet ni något som är bra att ta med sig? Vet inte vad jag ska flyga i funderar på mjukis dress, min blåa från Juicy couture men the thing is är att dom är för långa och jag vill inte direkt gå runt och släpa byxorna i marken.. Har en grå mjukis dress också men den är ful enligt mig och inte lika bekväm men jag får väl helt  enkelt ta och prova dom båda. Har målat mina tå naglar, haha. Hatar verkligen det för det ser så biligt ut enligt mig men jag skiter i vad jag tyvker och valde en ljus rosa nyans. Blev riktigt snyggt enligt mig. Vet inte vad jag ska göra nu ska titta på lite saker med mamma bland annat parfymer ;) Har hittat två som jag är förälskade med så jag får se vilken jag väljer. Känns som jag har glömt något jätte viktigt jag måste göra, och kommer inte på vad det kan vara..
Naglarna fixar jag det sista jag gör innan jag går och sover, duschar och så göra jag imorgon bitti så jag måste upp rätt så tidigt får väl satsa på någon gång mellan elva och tolv.



Så här ser jag ut idag
Publicerat den




Linne från MQ // shorts från bik bok // jacka från amisu // sol glasögon från MQ // svarta ballerina



Dagens shopping
Publicerat den





24 timmar kvar
Publicerat den

Gick för en stund sedan, jag vaknade faktiskt jätte tidigt vid åtta och då var jag klar vaken men jag ville verkligen inte gå upp så jag drog mig i sängen någon timme och jag somande om och vaknade igen vid två tiden och då tyckte jag att det var dax att gå upp, haha. Åå jag är så himla glad åker imorgon! Är på väg till Arlanda runt den här tiden förmodligen. Jag kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt när jag är borta, men bilder kanske inte alltid kommer upp för att jag orkar inte släpa med mig datan. Men jag kommer setill att det finns något att läsa ;) Ska göra några tidinställda inlägg men det blir nog mest tips och lite sånt.



It's getting real
Publicerat den

















Dagens shopping
Publicerat den






Så här ser jag ut idag
Publicerat den


Tröja från H&M // jeans vet jag inte // och sen hade jag en klocka till



Om dagen
Publicerat den

Packade hela dagen, så jag har packat klart nu ska bara packa necesären men det gör jag samma dag :D Innan vi skulle åka till centrum så mötte jag tjejen som köpte tandblekningen, pratade lite snabbt med henne och så följde jag med henne till bussen. Sen åkte jag ner till centrum och köpte några saker, sen vidare till mormor och morfar åt middag där och fick lite resepengar! Så himla snällt och gulligt. Åkte hem i mat koma nästan, haha jag åt så himla mycket. Kom hem för ett bra tag sedan och har inte gjort så mycket faktiskt ska se om det finns någon film jag kan ladda ner och bara slappa.



Packa
Publicerat den

Gick upp nyligen är så himla trött! Har ingen aning om vad jag ska göra idag förutom att jag ska möta upp en tjej förmodligen som vill köpa tandblekningen, sen äta middag hos mormor och morfar och åka ner till centrum med mamma. Ska packa lite nu så jag har det mesta klart, kollade vädret också och det stod att det skulle vara 30 grader där i skuggan!! Har redan planerat att jag ska bli svart, haha riktigt brun iallafall ;) Men hade inte så mycket mer att säga.