Dagens planer
Publicerat den

Som sagt dagens samt kvällens planer ser ut såhär. Jag äter lite nu sen ska jag städa snabbt, träna, duscha, fixa mig och sen blir det utgång med brudarna. Visar kvällens outfit sen det gäller bara att jag ska bestämma mig!




Tomtenatta
Publicerat den

Kom precis hem, var i centrum med min älskling och tusentals andra varelser. Alla trängdes och knuffades och sånt går mig verkligen på nerverna klarar inte av folkmassor! Kikade i lite olika affärer men hittade faktiskt inget som jag föll för så jag köpte en vanilj latte och fortsatte gå runt och titta lite med min älskling. Hon började tyvärr på jätte dåligt och febern slog till så vi åkte hem det fanns ändå inte så mycket att göra där! Vi hälsade lite gamla vänner och gick mest runt och pratade. Nu ska jag göra mig sov redo och lägga mig i sängen och ta det lugnt, det blir en lång dag imorgon puss!




Torsdag 29 november
Publicerat den

Hej bloggen! SNÖÖÖÖÖÖ kan ni fatta det? Är helt överlycklig dock hade jag helt glömt bort att det var så kallt. Det var en riktigt skön och lugn dag idag hade fyra lektioner, så det var jätte skönt verkligen! Och dessutom så gjorde vi nästan inget på dem heller vilket var skönt ;) Kom precis ut duschen så ska fixa håret. Sitter och äter lite avocado så himla gott speciellt på knäckebröd, ska sätta mig och plugga lite med en kopp kaffe. Ikväll ska jag och en kompis åka ner och shoppa lite det är något speciellt då dem har öppet från 20.00 - 23.00 tror jag och då är det massor med rea och proppfullt med folk så jag kanske hittar något! Vet iallafall vad jag behöver kika efter. Hade planerat att ladda upp ett video inlägg som jag gjort för några dagar sedan men det stod att hemsidan inte fungera men det kommer upp så snart som möjligt.



Svar
Publicerat den

Vad heter du på instagram? :)

svar: Jag heter @erengart och följ mig!!




Svar
Publicerat den

hur skall du matcha den? kan du ge lite tips på hur du tänkte använda den?
 
svar: Jag tror faktiskt att jag främst kommer använda den som en vanlig bh, annars kan jag tänka mig att det skulle vara snyggt att ha en lite lös svart transparant tröja till, transparant vit skjorta eller ett uringat linne. Att man försöker tänka samma spår som man gör när man ska välja vad man ska över en spike bra. Höga jeans och en snygg kavaj till skulle vara skit snyggt men det kan vara lite för naket, men det är bara att testa sig fram.
 
Vart i Thailand? :) Jag har varit i Thailand och då var jag i Bangkok och Koh Chang :)Jätte fin blogg, du är också jätte fin!:)
 
svar: Senaste gången jag var i Thailand så var jag och besökte släkten i Ubon sen åkte vi vidare till Bangkok och sist Koh Chang. Tack så mycket!



New years eve dresses and shoes
Publicerat den




Måndag 26 november
Publicerat den

Hej bloggen!
Åkte till skolan idag och hade två lektioner sedan skulle klassen simma och tyvärr kan jag inte göra det för att jag har gjort illa mig, det blev lite strul med lärarna. Men nu är jag hemma och ska ta itu med skolarbetet hemifrån och sen ska jag tillbaka till skolan vid halv tre och ha engelska. Ska skicka in mitt so projekt som mamma ska titta igenom och sen jobba på engelska redovisningen och plugga inför ett no prov i organisk kemi som jag har på onsdag. Ska hinna med att göra collage inlägget om nyårs blåserna också, så dags att sätta fart. Puss




Söndag 25 november
Publicerat den

Har haft det riktigt tungt den här senaste veckan och speciellt nu under helgen. Men bloggen ska inte få lida och ta konsekvenserna ska verkligen setill att blogga flitigt och ni har ju redan sagt till om lite saker ni vill se, och det har ni mitt ord på att det ska bli av! Ligger i sängen och är ny duschad och hela jag luktar hallon för jag smörja mig med body butter med hallon efter duschen men det luktar mumsigt iallafall ;) dricker en stor kopp vanilj te som snart är slut och ska bläddra lite i nya cosmo och RV innan jag ska sova men sov så gott sötisar!




Svar
Publicerat den

Hej, skulle du kunna lägga upp tips på nyårsklännigar/ toppar?
Skulle varit väldigt roligt. Älskar din blogg.

svar: Hej! Men absolut det kan jag verkligen göra har redan några goingar jag kan visa. Ser till att det kommer upp snarast, så håll utkik. Åå tack så mycket sötan.




Svar
Publicerat den

Hej emelie!
Sjukt bra blogg har du, och du ger bra tips om allting!
Jag undrar om du skulle kunna göra ett bildspel,video eller i vanliga bilder, på hur du gör dina ögonbryn eller tips på "lätta" ögonbryn om du förstår, jag gillar inte att måla mina jätte mycket, ja färgar och sen målar ytterst lite.. Men undrar om du skulle kunna ge lite tips?
KRAM

svar: Åå tack så jätte mycket! Men absolut det kan jag verkligen ta och fixa allt för att hjälpa mina blogg läsare, fixar det så fort jag kan! Puss

Hur sminkar du dig ? :D tacksam för svar

svar: Jag har planerat att göra ett video inlägg om det så jag ska göra det så fort jag har möjligheten!

Du är typ min förebild;O finfinfinfinfinfin

svar: Men gud vad gulligt tack så hemskt mycket, du anar inte hur glad jag blir. Puss på dig!




Vardags tips
Publicerat den

Solarium- Vet att många tror att man typ får hudcancer och dör om man solar solarium men det är inte så att man får det för att man gör det någon gång i månaden. Jag tycker iallafall personligen att det är viktigt att se brun och fräsch ut och speciellt nu på vinten och det är för en billig peng jag brukar sola 20 minuter för 120kr och jag tycker det är ett riktigt bra pris! Annars fungerar BUS också men tummen upp för att vara brun!
Ögonfransar - Vårda ögonfransarna och var försiktig med dom! Tycker det är jätte viktigt att göra det, det är verkligen så himla fint med långa svarta fransar! Det finns många fransnärings produkter i affärerna som t.ex. ex lash för att få hjälp på traven till snygga ögonfransar.
Vit nagelpenna - Om man har naturligt långa naglar och vill hålla naglarna fräscha och snygga så finns det en penna som man tar under naglarna som gör så att dom blir vita under ser precis ut som en fransk manikyr fast mycket mer naturligt. Smart trick och lätt att använda för en billig peng kostar under hundra lappen så det är ett tips! Jag har med mig min penna vart jag än går.
Bleka tänderna - Det här är också en sak som vissa är emot för dom tycker att det skadar tänderna för mycket vilket det gör men resultat får man, och hur snyggt är inte ett vitt leende? ;) En bra grej att önska sig i julklapp!
Högklackat - Våga tjejer! Om ni är rädda för att få blickar av folk och sånt. Strunta i dom sträck på ryggan och visa upp dina snygga killer heals för alla!
Mys kvällar - Krypa ner i en varm säng med täcken och kuddar, tända ljus, grönsaker och dipp och en mysig film och sällskap kan det bli mer perfekt? tummen upp till mys kvällar , mycket skönare än långa kalla ute kvällar.



Fredag 23 november
Publicerat den

Godkväll sötisar!
Idag efter skolan så gick jag hem bytte om och sen åkte jag in till stan för att träffa min älsklings Fanny :D vi leta överallt efter vita stickade Hunter strumpor, vet ni vart det finns så kommentera gärna! Hitta ett par till mig som jag ska köpa sen också men det var lite speciella har aldrig sätt såna förut så det blir att gå på jakt efter såna och dom var tyvärr slut där jag hitta dom. Efter vår lilla jakt gick vi och fika och myste och prata och skratta efter det så åkte vi hem och nu har jag vart hemma en stund. Plockar och städar på rummet och bleker tänderna, dom ska bli vita och stanna vita det har jag bestämt det kommer sluta med att dom trillar för jag bleker dom för mycket, haha.




Kvällens och tema vecka?
Publicerat den

Kom precis ut ur duschen och har precis skickat in labb rapporten. Just nu sitter jag i sängen stängde precis av datan och bleker tänderna, kändes verkligen att det behövdes finns nästan inget värre än att ha missfärgade och gula tänder. Har valt ut en liten gullig outfit också tills imorgon så jag slipper stressa med det sen. Fick sms av min lärare att jag börjar tio imorgon åå liten sovmorgon :D Är super glad då kanske man kan lägga sig och titta på någon film och mysa i sängen utan att behöva oroa sig att man måste gå upp så fort klockan ringer på morgonen.
Har ni några idéer på vad ni vill att jag ska blogga om? Kanske tema vecka, att jag bloggar extra om något speciellt ämne som ni kan tycka till och välja? Vad tycker ni om det? ;)




Gymnasium mässa
Publicerat den

Sitter på tåget på väg hem nu är snart hemma åå vad skönt mitt huvud håller på och sprängs jag hungrar ihjäl. Man såg ju självklart några man kände och sen träffa jag min älskling sprang fram till henne och hoppa och krama på henne! Så himla roligt att träffa henne dock så ska vi träffas imorgon efter skolan, hihi. Såg någon lilla mig på mässan idag? :)




Just nu
Publicerat den




Torsdag 22 november
Publicerat den

Godmorgon! Sitter på bussen på väg till mässan nu. Hade matte prov på morgonen och det kändes som det gick bra iallafall, vi slutar väl kanske vid ett tiden och sen får vi se vad jag ska göra men uppdaterar er. Puss




Sparkle bra
Publicerat den




Vad kan jag ha beställt?
Publicerat den




Classy
Publicerat den




Rule Of A Lady
Publicerat den




Onsdag 21 november
Publicerat den

God eftermiddag sötisar!
Har arbetat av lite skolarbete idag som jag kunnat skicka in tidigare idag, så det är super skönt. Jag ska fortsätta plugga måste kolla lite på matten för att jag har prov imorgon på morgonen och sedan ska hela klassen till Gymnasiemässan också, så jag antar att det kommer bli en kort dag imorgon. Uppdaterar er lite senare!



Sunday Brunch
Publicerat den




Breakfast
Publicerat den




Min åsikt
Publicerat den

This goes out too all the girls in the world. If someone says you're not beutiful, don't care. Because they haven't learned that real beauty comes from the inside, it's your personality that makes you stand out not just your looks. So don't sit in front of the mirror for hours, work on yourself instead and make you better then you was yesterday and remember, the girls who smiles arethe prettiest. Jag valde att skriva denna text på engelska för det var lättare att hitta rätt ord.

 




The Life I Live
Publicerat den

Det gör så in i helvete ont, smärtan i bröstet som gör så att tio andetag känns som ett halvt, jag klarar inte ens av att tänka klart allt snurrar runt och skapar suddiga och dåliga minnen, minnen som jag ska ha förträngt. Minnen som gör att smärtan blir starkare. Den är för stark. Min lilla kropp klarar inte av den, jag faller snart till marken och blir till hundra tusen bitar. Det finns inget att hålla kvar i längre det jag förut hade som livboj är nu inte ens i min skymt, jag sprakar och försöker hålla mig på ytan men jag är så trött. Sjunker till havsbottnen snart. Och då är allt över. All smärta bortblåst, inga fler andetag som är meningslösa. Du är den enda som kan rädda mig och hjälpa mig upp men du står med ryggen mot och hör inte när jag ropar ditt namn.




Om min dag
Publicerat den




Till henne
Publicerat den

Att köpa en julklapp till sina tjej kompisar kan vara lite knepigt ibland men det behöver det verkligen inte vara! Det är lite svårt för mig att tipsa er om vad ni kan köpa osv för att jag känner inte er vän utan att det är du som gör det. Om du vet att hon är en tjej som älskar snygga underkläder köp ett gulligt set till henne och jag lovar att hon kommer vara suuuper glad! Om du inte är säker på storlekarna så kan du kika i hennes underkläders låda och ta reda på vad hon har för storlek om du inte vet, det låter lite äckligt att kolla men det är absolut ingen fara. Eller du kanske verkligen inte vet vad du ska köpa satsa på ett presentkort på hennes favvo affär, jag personligen tycker det är lite för säkert och tråkigt men det är ändå jätte skönt att ha det för att man kommer alltid hitta något som man kanske inte vill lägga sina pengar på men om man har ett presentkort på några hundra så är det oftast så att man köper det man verkligen velat ha! Och dessutom den som ger kan ju bestämma summan helt själv vilket är ett stort +, men det är en smak sak det där. Parfym är också ett stort tips säg någon tjej som inte gillar att lukta gott! Det är det viktigaste som finns. Och nu runt julen och lite längre fram kommer kicks med söta julklapps kit som har parfymer i små kit med lite annat också för en billig peng! Det är ett super bra tips och det uppskattas verkligen att få sånt och jag lovar att hon kommer bli super glad. Din vän kanske gillar att ta långa bubbel bad och smörja in sig med någon smarrig body lotion som luktar himelskt efter då är body shop hennes bästvän, dom har också kit med bubbelbad, scrub och lotion och det finns i många olika dofter och jag lovar att det också kommer uppskattas!!
Det här med julklappar behöver verkligen inte vara svårt det gäller att tänka på vad hon använder mycket i vardagen och vad hon kanske saknar eller alltid velat ha, och kom ihåg du känner henne bäst och du har lång tid kvar och fundera på vad du ska köpa. Det gulligaste man kan få också är ett handgjort julkort med en gullig hälsning som man ser att någon har lagt ner mycket tid och energi på att göra! Det är ett stort tips till er där ute, börja bli lite mer pyssligare!



Svar
Publicerat den

Vad är det för doft på parfymen? :D älskar din blogg!
 
svar: Jag tycker den luktar väldigt tjejaktigt, frisk doft absolut ingen tung som man bara kan använda vid speciella tillfällen. Den här luktar ny duschat och har många blom inslag och lite citrus också, man kan absolut ha den varje dag som en go to parfym! Jag älskar den! Åå vad gulligt tack så jätte mycket



Winterland
Publicerat den




Söndag 18 november
Publicerat den

Godkväll mina söta bloggläsare!
Idag har jag bara latat mig legat i soffan och latat mig, super skönt en tråkig och grå söndag. Men på eftermiddagen gick jag faktiskt upp och baka choklad muffins med kokos och massa choklad bitar och dom var suuuper goda. Jag bakade verkligen hela tiden förut är så himla mysigt även fast jag inte gillar att äta resultatet jag är mer än sån som slickar skålen, haha. Ska ta mig ett långt och varmt bad med massa bubblor och ljus nu och bara koppla av, behöver verkligen varva ner lite speciellt nu när en ny vecka kommer så jag är utvilad och kan ge gärnet i skolan ;) Och jag vet att ni gör detsamma, eller hur? Men nu ska jag lägga mig badet och koppla av ett litet tips gör detsamma finns ingen bättre känsla! Puss



Svar
Publicerat den

Älskar din blogg! Du är bara för grym <3 så jävla bra att du har börjat blogga på riktigt nu älskar dina collage också! Puss
 
svar: Åå vad gulligt! Tack så jätte mycket, du kommer få se en hel del i framtiden. Puss!



Självförtroende
Publicerat den

Självförtroende.. Många ungdomar har brist på det nu förtiden det kanske inte märks så mycket, det är inte skrivit i pannan. Omvärlden har ett väldigt strikt ideal på hur man ska vara, hur man ska se ut, hur man ska bete sig, vad man får eller vad man inte får göra. Och om du inte har hela packet då kommer du få höra det och ord sårar mer än vad man egentligen tror dom äter en långsamt upp, innefrån och ut. Alla har en egen åsikt på vad som är snygt, vem som har det där utseendet som man dagdrömmer om, den där modellens kropp som alla strävar efter. Det är helt normalt att man tänker så men det är inte nödvändigt att skriva ut hur man tycker det ska vara eller vad som är fult osv.. Det kanske sitter någon bakom skärmen någonstans som tar åt sig och deras självförtroende sjunker en aning varje gång den läser något liknande och jag ser liknade bilder, texter, kommentarer dagligen. Man blir påverkad av omvärlden mer än vad man märker även fast man är fast besluten och säger "nej jag kommer inte bli påverkad, jag kör mitt race" men sanningen är att det kanske inte påverkar din utsida men det biter i dina åsikter och din insida.
Man måste verkligen bryta ner den kretsen som börjar sprida sig och sätta stopp för den, istället för att sitta och säga till sig själv "åå så vill jag se ut" "den kroppen vill jag ha" "den outfiten vill jag ha" försök och gör det, bygg upp dig steg för steg börja med något litet. När någon ger dig en komplimang säg tack så mycket, förneka det inte för den människan tycker det och det ska du uppskatta! Och kom ihåg ingen är perfekt that´s life, inget varar förevigt och inget kan vara perfekt. Och när man väl börjar inse det så blir det lättare, börja med att göra dig själv glad! Skratt och leenden smittar snabbt och det bästa som finns är att få folk att skratta och le.
Titta dig själv i spegeln och säg till dig själv "jag är bra som jag är, och ingen ska få mig tro något annat"
Det här inlägget kanske inte handla så väldigt mycket om självförtroende men det jag skrev om går lite hand i hand med självförtroende, allt handlar om hur du vill må och tänk på att i första hand ska du inte göra andra nöjda utan dig själv för att, du kommer vara fast med dig själv i hela ditt liv. Och då vill man helst vara en glad och posetiv människa va? Always look on the bright side beutiful



Beauty
Publicerat den




Inspo
Publicerat den




Bedrooms
Publicerat den




Svar
Publicerat den

vart är troserna med roseterna köpta?
 
svar: Allt kommer från H&M förutom linnet det kommer från Gina Tricot.



Underkläder
Publicerat den




Min önskelista
Publicerat den

Här är lite saker som är på min önskelista i jul! Om ni vill så kan jag fixa liknade collage men ungefär så här "till henne" "till honom "till mamma" "till kompisen" osv.. Vet att det kan vara riktigt svårt att hitta julklappar till kompisar, killar och så. Men kommentera gärna om ni skulle vilja se liknade collage i framtiden! Här är min iallafall, saker som jag önksar mig och är sugen på att köpa. Är ett litet tips till alla er tjejer som inte vet vad ni önskar er :)
1. Stickade hunter strumpor
2. Odd Molly remix blouse
3. Michael Kors jet set medium travel tote
4. Odd Molly canna cardigan
5. Moschino pink bouquet
6. Presentkort!! Enkelt och säkert. På tex H&M, Gina tricot, Kicks, Hollister m.m
7. Thomas sabo charm club (berlock armband)
8. Ugg Classic Bailey Button Long Boots
9. Odd Molly sparkly remix blouse



Lördag 17 november
Publicerat den

Godmorgon sötisar!
Hann inte blogga igår, när jag kom hem från skolan så åt jag lite och hoppa in i duschen och hade lite me time med hår inpackning, raka benen och ansiktsmask och lite sånt lyx. Efter det så fixa jag ordningen mig och åkte hem till min babe. Vi köpte med oss lite godis och låg och titta på lejon kungen och tjocka oss rejält och vi myste till max. Har inte träffat han på veckor! Stannade där några timmar sen fick jag skjuts hem och så passa jag på att köpa lite middag blev donken, haha riktig tjockis dag igår. Och så låg jag i sängen och åt och somnade direkt efter var helt slut och är fortfarande det! Kom på att jag glömde mina favvo mjukisar hos han också :(
Vaknade för ett tag sen låg och drog mig i sängen ett bra tag :D ska fixa mig snart och så får vi se vart dagen leder mig puss




Pretty in pink
Publicerat den




Just nu
Publicerat den




Femtonde november
Publicerat den

Godmorgon!
Igår så var jag på bio med min Matilda och vi såg breaking dawn part 2!! Den var helt stört bra många skratt och tårar, och såklart kärleken mellan Edward och Bella som är helt perfekt, "No measure of time with you will be long enough. But let's start with forever."
Filmen var iallafall obeskrivligt bra den är favvon nu! Dröjer väl inte speciellt länge tills jag går och ser den igen haha. Är helt kär i den har bestämt att jag ska läsa första och sista delen också av breaking dawn och läser hellre på engelska lättare att förstå. Jag ska gå upp nu och göra mina vanliga morgon rutiner, och idag så åker jag och fikar med min babe för vi ska planera lite saker som ska hända snart och sen måste jag få gjort lite skolarbete. Uppdaterar er under dagen!




Lång dag
Publicerat den

Hej! Sitter på tåget nu på väg hem från stan mötte finaste Cornelia och vi tog en fika och gick runt och prata och skratta en hel del, super söt tjej verkligen! Känns som det vart världens längsta dag :o långa och tråkiga lektioner men imorgon då kommer det vara en helt jävla fantastik dag! Ska nämligen på den nya twilight filmen med Matilda åå shit vad jag är hype helt sjukt! Men mer om det imorgon har typ Inge batteri heller så det är trögt men puss




Träna tills jag svimmar
Publicerat den

Godkväll bloggen!
Har suttit och rå pluggat enda sen jag kom hem åå vad skönt att äntligen vara klar har prov imorgon också för jag missade det när jag var borta men det känns som det kommer gå toppen. Nu ska jag byta om träna lite mår skit men kommer träna tills jag svimmar, haha. Efter det ska jag ta något och äta och sedan hoppa in i duschen och sova sedan. Hela min vecka är full späckad men det är roligt! Imorgon ska jag in till stan och möta Cornelia. Bloggar lite senare puss




Tolfte november
Publicerat den

Godmorgon!
Jag sitter i köket och äter frulle fixa ihop en liten frukt sallad och knäckebröds makor så himla gott! Som ni nog ser så satt jag och fixa lite bloggen igår och jag är verkligen inte nöjd :( Är super trött men det vänder nog snart. Hoppas ni får en bra dag.




Lunch/ middag
Publicerat den

Är hemma hos mormor och morfar och har precis ätit sen lunch/ middag. Vi ska väl stanna här på en liten fika och sen bege oss hemåt, får se vad som händer sen. Puss




Elfte november
Publicerat den

Matilda sov här, igår kväll så titta vi på film och åt gott! Dock så somnade jag mitt i filmen men hon titta klart. När jag vakna idag så gick jag upp och gjorde frukost till oss båda och gick upp och väckte min älskling och sa att frukosten var klar. Hon blev så himla glad hade till och med fixat chai till henne. Det var en väldigt mysig morgon vi satt och åt med ljus och nöjt verkligen och prata om dagens planer. Jag ska på lunch hos mormor och morfar och sedan åker jag hem till henne och hjälper henne och måla :D Har precis tittat klart på Ted verkligen en toppen film mycket skratt men fällde en och annan tår också! Nu ska jag fixa mig ha det så bra så uppdaterar jag er!




10/11/12
Publicerat den

Godmorgon! Ligger i sängen som jag gjort nu i några timmar och dragit mig men nu ska jag faktiskt ta och äta lite frukost och träna lite, är så himla sugen på att gå ut och ta sig en joggning runda men det är nog på tok för kallt så jag får vill springa på löpbandet här hemma istället. Idag ska jag i väg och möta en tjej och sen så ska Matilda sova här, och då blir det thaimat som gäller och familj mys. Imorgon kommer min babe hem också, är så himla glad men kommer inte kunna träffa snygginen förs på fredag :( Men nu ska jag kika igång lite har så himla mycket energi i kroppen så då är det bra att jag passar på att träna.




BLOPPIS
Publicerat den

Här är lite kläder jag hade tänkt att sälja om ni är intreserade mejla mig [email protected] eller så kikar ni mig emelie.rengart eller så kan ni skriva till mig på facebook @Emelie Amanda Rengart
Priser och storlekar tas också privat och andra frågor. Plats och tid tas också privat :)






nionde november
Publicerat den

Hejsan finisar!
Körde lazer dome med klassen idag och fyfan vad det var roligt man kände sig lite farlig, haha. Själv så sköt jag på allt och alla även mina lag kamrater men det var ju bäck svart tror jag gick in i väggarna minst 100 gånger men som den krigare jag är så kämpa jag vidare ;) Åkte och mötte bestie vid centralen och så gick vi och tog en liten fika vi båda var lite hype så det blev att hoppa, skutta, sjunga och härma folk och såklart sitta mitt i gallerian och ladda mobilen när alla går förbi och stirrar hål på än, haha. Åkte hem sedan och nu har jag tagit kort på lite lite kläder för det är nämligen så att jag tänker ha en liten bloppis så det kommer bli ett inlägg om det :D Nu ska jag snart ut och träffa min babe och vi ska ut och äta, haha vi kör på lat fredag. Vi båda var såååå himla sugna på kebab, don't ask why ;) Hoppas ni alla får en rolig fredags kväll!



Så här ser jag ut idag
Publicerat den




Feedback
Publicerat den

Det har vart väldigt mycket för mig dom senaste dagarna och det är därför jag inte bloggat, tog avstånd från omvärlden kan man säga. Jag ska verkligen ta och ordna upp bloggen fin slipa lite och så, tycker ni att jag ska ändra på något speciellt så kommentera! Och tycker ni att jag ska blogga mer om något särskilt ex. Lägga upp mer bilder, tipsa mer eller lite mer allmänt. Det skulle verkligen behövas, måste ju få lite feedback. Så ta några sekunder extra och berätta vad ni vill se och så ska jag göra mitt bästa för att era önskningar ska slå in :D haha hoppas ni alla får en underbar och härlig morgon och dag framöver.




Svar
Publicerat den

Hej :)
Jag ska snart åka till Thailand och undrar vilka affärer man ska gå till och om victoria secret finns där? :) kram

svar: Hej! Vad mysigt. Ett måste är MBK , och alla Siam byggnaderna som tex Siam Discovery och Paragon, gatorna finns fullt att handla där, platinum eller något sånt fyllt med fina blusar, skor och väskor osv, central world. Och i Siam byggnaderna där är det med affärer som longchamp, zara, HM, LV, Marc by Jacobs, Chanel och massa till så det är en dröm! Hoppas det här hjälpte och du kan senare kolla upp vart det ligger.




Photos on me del 2
Publicerat den




Fika med bestie
Publicerat den

Kom precis hem från stan mötte upp bestie och vi tog en fika och prata om allt som har hänt under den tiden jag var borta. Sedan gick vi till gallerian och vidare mot nk och pk och sen gick vi till donken. Har saknat henne så himla mycket! Nu ska jag fortsätta på mitt svenska projekt för har redovisning så fort jag kommer till skolan förmodligen. Vet att ni vill veta vad jag köpt men jag orkar inte ta fram system kameran och plåta, haha. Och det är inget roligt om jag skulle ta med mobilen heller, eller hur? :/
Här kan ni se dagens outfit också converse // jeans från Hollister // blus från Thailand // jacka från moncler // väska från longchamp




Tredje november
Publicerat den

Godmorgon allihop jag vaknade fyra idag, har verkligen jetlag och det är skönt men samtidigt ett helvete. Igår så gjorde jag inget speciellt städade och på rummet och myste till det lite nu när det är svin kallt överallt. Sedan kom morfar över en stund och då visa mamma bilderna och satt och prata om resan. Sedan på kvällen färgade jag håret planen var egentligen att jag skulle ha färgat det i Thailand. Färgen hette mellan brun och tro mig det är inte brunt.. Kommer visa er idag! Jag ska göra en liten lista nu på vad jag ska göra idag, haha. Som sagt jag älskar mina listor.




Victoria Secret
Publicerat den




Photos on me 1
Publicerat den


 

 



2a november
Publicerat den

Godmorgon världen! Klockan är halv fem på morgonen och jag är klar vaken. Mormor och kusinerna kom över igår med lite lunch och sen satt vi och snacka om resan, det är vart en riktig stor resa och jag ska kolla om jag får dela med mig lite av vad som hänt. Iallafall så gick dom senare och då gick jag mötte bästavän, har saknat henne så obeskrivligt mycket. Sprang till henne och vi höll på att ramla omkull, haha. Vi gick en liten prommis och satte oss sedan ner på en parkbänk, jag berätta om resan och sånt vad som hade hänt mig och så. Sedan gick vi hem till mig åt middag och titta på the Notebook och jag var hur trött som helst bara för att jag har thai dygn så jag somnade i hennes famn hihi, mamma väckte mig sedan och berätta att hon hade fått skjuts hem och att mamma skulle fixa bäddsoffan till mig. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på, uppdaterar er under dagen.




Taxi
Publicerat den

Sitter i taxin på väg hem. Det blev en chock när man kom ut och kände hur kallt det är, allt gick super med bilen, färjan samt planet. Hade tre säten för mig själv så jag låg och sov hela flygresan. Bloggar mer lite senare när ni har vaknat. Puss