Godnatt redo
Publicerat den

Kom ut ur duchen från en stund sen, har smörjt mig och är godnatt klar, haha. Har vart nere i källarn och hämtat en resväska. Brukar alltid ha en stor hård svart väska men nu fick det bli en mycket mindre bara för att jag är borta en vecka. Men som jag är så ska jag ta med mig mycket kläder, man behöver ha val möjligheter ;) Ska titta på vad jag ska ta med mig för kläder snart, förbreda lite. Imorgon ska jag ner till Väsby centrum och titta på lite saker med mamma och köpa en svart bikini underdel för att jag slarvat bort mina och sen titta på lite parfymer och se om jag hittar någon som jag tycker om, för då kan jag se om jag kan köpa den på hemsidan för flyget. Man kan nämligen beställa saker på en hemsida om man ska åka utomlands och det ska vara mycket billigare. Så varför inte kolla om jag hittar något?



Aussie
Publicerat den

Kände att det var dax för ett tips inlägg. Den här serien är nog den bästa jag någon testat! Håret blir lätt, lent, luktar gott och blir helt underbart. Schampoot luktar hur gott som helst, luktar som bubbel gummi. Det löddrar lagom men om dom har smutsigt/ fettit hår så kommer det löddra mycket mindre men håret blir fortfarande rent men om du känner att det inte är rent nog så kan du schamponera en gång till. Håret känns väldigt rent efter och kan kännas strävt men balsamet gör det jätte mjukt! Balsamet luktar precis likadant och det är jätte bra så det inte blir någon konstigt mix. När jag använder balsam så fokuserar jag på längderna för det är där det oftast blir torrt. Jag använder för mycket balsam, haha. Men sån är jag! Men ta lagom mycket och ta det i längderna och försök att inte kamma håret med händerna för det sliter så mycket, när man kammar det blöt. Spelar ingen roll om det är med händerna, kam eller en borste. Resten som blir kvar på händerna tar jag i hår botten och masserar in balsamet i hela håret så det blir jämt. Men kom ihåg kamma inte! Jag har alltid i balsamet en stund så då kan man passa på att raka benen. Jag sköljer ut som vanligt och make sure att allt balsam är ur tvättat för det är inte roligt om du har kvar lite rester så att det ser olijt ut efter. Det finns flera olika serier i samma märke men jag tycker den här serien passar mig som behöver tillföra fukt i håret. Inpackningen har jag lite efter hur jag känner men det är bra om man har den 1-2 gånger i veckan och inte för mycket heller för då kan håret kännas tungt, och inte bli lika luftigt/lätt som man vill att det ska vara. Inpackningen det är riktigt bra investering! Den har räddat mitt hår flera gånger. Håret blir genast mjukare och glänsande efter en användning, det står att man ska ha den i 3 minuter men jag har i den så länge jag orkar, och man behöver inte alltid ha i den när man är i duschen. Jag brukar ha den innan jag duschar och då har jag såklart den endast i topparna, nedanför öronen. Och sen schamponerar man som vanligt och om du tycker det behövs så kan man ta i lite balsam efteråt. Jag testade att byta märke ett tag och jag märkte genast att mitt hår såg livlöst ut, blev torrt etc. Det här är en av mina käraste ägodelar och my number one tips för vackert hår.
Mitt hår har gått igenom så himla mycket genom åren och det är ett under att det ens sitter kvar, haha. Jag färgar, bleker, använder platt tänger och lock tänger etc. Och för att inte tala om min hårfärg nu.. Ser ut som en regnbåge, haha. Jag ska förmodigen färga håret om ett tag jag vill att det ska växa och bli längre och vila upp sig innan jag förstör det mer. För att skynda på procsen om längre hår så äter jag vitamin tillskott som ska hjälpa till att håret växer fortare, kommer inte på vad dom heter just nu, men har inte använt det så pass länge så jag skulle kunna säga att det har växt men det är många som rekomenderar det. Jag har även testat Ricinolja och om jag får säga det själv är det ett helvete, kan göra ett inlägg om det senare. Det får gå under kategorin tips även fast jag inte haft någon direkt bra upplevelse med den. Men något jag verkligen kan tipsa om är hår olja/ hår serum! Jag använder alltid en sorts hår olja efter jag duschat. Pumpar ut några droppar och tar det i topparna när håret är blött och håret blir mycket lenare och det ska motverka torrt hår och kluvna toppar, men kom ihåg ta det inte i hårbotten för då är det mycket möjligt att det ser otvättat ut (med andra ord fettit)
Det blev ett riktigt långt inlägg men tyckte det var ett bra iallafall, eller vad tycker ni? Jag tycker ni borde testa schampot, balsamet och inpackning ni har inget att förlora eller hur? Glömde att berätta att det finns att köpa på Kicks hemsida samt i butiker och priset ligger på 150kr per flaska. Och det är runt 400-500ml på schampoo och balsam flaskorna och inpackningen är 250ml för 125kr. Men det finns också mindre storlekar för ett bättre pris. Jag tycker det är helt värt pengarna! Håret är en viktig sak trots allt ;)

PS: På bilden är det en mini flaska av inpackningen!



Natt bloggning
Publicerat den

Bloggar ifrån sängen, mamma kom in i rummet för att kolla om jag var vaken och det var jag så vi gick ner och värmde lite mat och gick upp och sa godnatt och så ligger jag nu i sängen och äter lite pasta, haha. Tidigare idag så ångade jag ansiktet med en viss sak, inte så behagligt kunde knappt andas! Men som sagt om man vill vara fin så får man lida pin, eller hur? Efter det så hade jag någon sorts ler mask på i några minuter mamma visa mig alla produkter och vad man använder dom för och hur man gör. Jag är egentliggen en riktigt girly girl men det är så himla jobbigt att smörja sig med alla dessa krämer och så... Finns det inte bara en dunder produkt som man ser resultat redan efter en användning? Haha förmodligen inte men jag får väl leta. Ska sova nu känner att jag får anstränga mig att hålla ögonen öppna, kanske lyssnar på lite musik så jag verkligen somnar på engång :) Ska försöka gå upp i en bra tid, blir väl att träna på morgonen sen ta en lång dusch med inpackning etc. Åå vad mysigt nej men nu ska jag sussa. Godnatt på er bloggläsare!



Kläderna jag beställde
Publicerat den








Cypern!
Publicerat den

Hejsan bloggen! Älsklingen sov hos mig som planerat vi titta på film, duscha samt blekte tänderna, girl talk, tjocka oss en aning ;) Vi försökte sova någon gång runt halv tre men det sket sig för vi båda blev hungriga och bestämde oss för att gå ner och ta något och äta, typiskt oss att äta på natten. Gick upp och la oss igen och vi båda slockna på engång tror jag, jag gjorde det iallafall.. Vi ställde klockan på 9 för att hon skulle upp och jag vakna till men såklart somnar jag om, haha. Vaknar upp precis när hon är klar att gå vilken tajming! Hon ville låta mig sova egentligen för jag var så himla trött men så söt som jag är följde jag med henne ner och sa hejdå. Mamma vakna strax efter hon hade gått så det var ingen ide att gå tillbaka till sängen, satte på mig bikinin och gick ut och sola med mor min. Kommer ni ihåg att jag nämde att jag behövde börja träna etc? Det är nämligen så att jag åker utomlands på fredag! Till Cypern faktikst åå vad det ska bli skönt att komma bort en vecka till sol, saltvatten, stränder och god mat. Det är fyra dagar kvar planet lyfter 17:40 så hela fredagen går åt att städa och packa etc. Så nu är det verkligen att ligga i med träningen! Inte för att jag kommer få några resultat men det är alltid värt att försöka, eller hur?
Kommer fota som bara den med system kameran så ni kan vara beredda på bildbomb när jag kommer hem! btw mina saker jag beställde på H&M kan jag hämta ut på posten idag, överlycklig tjej!




Dagens shopping
Publicerat den




Dagen
Publicerat den

Vaknade jätte sent idag vid tre ungefär, förstår inte hur jag klarar av att sova så länge i sträck. Har världens trännings värk i kroppen men det är inte så farligt i benen, men armarna, ryggen, axlarna, magen där känns det en hel del må jag säga. Men tror jag ska köra ett ben pass senare. Var en snabbis i centrum också för att handla lite kom hem med två saker :) Har städdat på rummet och gjort fint för Matilda ska förmodligen sova här och det blir alltid kaos med mitt rum efter så försöker att undvika det genom att plocka bort flera saker nu. Tror jag ska gå ner och träna nu innan jag träffar henne och sen får hon vänta på mig när jag duschar. Ska ladda ner lite film innan jag tränar så jag har det klart. Har ni några tips, ingen action.



Tränat
Publicerat den

Har tränat nu och jag måste bara säga är helt slut i kroppen! Träna hela kroppen men satsa mest på ben för att det är den största muskel gruppen, och visste ni att om man tränar ben så är det lättare för resten av kroppen att bränna fett. Det var så himla skönt att bara dunka musik och bara träna tills kroppen skakar, låter säkert farligt men jag vet min max gräns. Är helt peppad nu men jag måste vila ett tag körde två jobbiga pass så det är inte så bra om jag ska springer en runda vet inte ens om mina ben skulle orka av det, haha. Ska träna så som jag gjorde idag resten av veckan så det gäller att orka varje dag så att det inte blir att man ger allt en gång och sen är man helt körd. Ska äta middag snart förmodligen sen fika lite och sen måste jag duscha, blir väl att fixa naglarna ikväll dom blir aldrig klara.. Vet inte hur jag lyckas att dra ut på allt egentligen.



Gårdagens shopping
Publicerat den












Dålig uppdatering
Publicerat den

Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men det har blivit fram och tillbaka dom senaste dagarna så har inte hunnit blogga. Den här veckan som kommer ska jag ligga i med bloggningen för sedan... Ja vad ska jag göra då? Det berättar jag så fort jag fått svar ;) Igår så låg jag och sola hela dagen och jag blev brun! Men av någon anledning tappar jag allt! Jag smörjer mig och peelar alltid innan jag solar och allt som man ska göra men det verkar inte hjälpa. Kommentera snälla om ni vet några tips man kan göra för att behålla brännan längre. Vi alla åkte ner till Väsby centrum för mamma ville titta på kläder och det var verkligen inte lite kläder vi kom hem med jag snackar om 20 plagg.. Och jag fick några saker som jag visar senare. Beställde lite saker på H&M härrom dagen också en bikini, klänning, skor och en topp tror jag att det var, haha. Det är sol ute just nu och jag har vart ute i några minuter men sen orkade jag inte. Jag kommer ha lång tid på att bättra på min bränna ;) Ska träna hela veckan nu som kommer inte för det kommer ge några resultat efter en vecka men fingers krossed! Så nu kanske jag ska ner till vårt lilla mini gym och träna lite :)



Svar
Publicerat den

Defne om Sommar!:
Ååh, vart kommer den fina virkade tröjan ifrån?

svar: T-shirten har jag köpt i Thailand och linnet på Salt.



Sommar!
Publicerat den











Sommar känsla
Publicerat den

När solen gick över på andra sidan så gick jag in och duscha av all solkräm och olja, smörjde mig riktigt noga efter för att jag vill att färgen ska hålla! Åt för kanske en timme sedan har ingen aning om vad jag ska göra härnäst det beror på är riktigt sugen på att bara gå runt ute för det är så pass varmt att man kan göra det i shorts och en blus eller så det är riktig sommar när man kan göra det får riktiga sommar känslor.



Svensk sommar
Publicerat den

Har inte bloggat något för att vädret har vart helt perfekt iallafall hittills men nu vet jag inte riktigt vad som händer, just nu är det massa moln på himlen men jag har inte gett upp hoppet ännu. Måste verkligen få en riktig schysst bränna som håller ett bra tag. Har fått lite färg iallafall känner jag men jag har en lång väg framför mig innan jag blir riktigtsemester brun tycker jag. Har kameran här ute så vi får se om det blir av att ta några nya bilder. Jag hoppas att ni också tar vara på vädret och ligger ute och steker.



Idag
Publicerat den

Har precis ätit sen lunch med mamma, jag laga mat faktiskt. Gick upp rätt så sent idag men hade ändå inget planerat ska träffa Dlnia senare idag tror jag. Har inte gjort så mycket idag faktiskt och det är skönt. Igår så bestämde jag dumt nog att jag skulle titta på skräck film i min ensamhet och jag kan säga att jag klara 5 minuter på den första filmen innan jag börja skrika.. Men sen böt jag för den blev tråkig och var inte läskig nog, haha. Och den andra filmen klara jag av att titta i två minuter innan jag helt bröt ihop hade på jätte högt ljud klara inte ens av att sänka pågrund av att jag inte kunde slita loss händerna från ansiktet. Jag tipsar er att inte titta på skräck film när ni är själva.



Lat av att titta på film?
Publicerat den

Har tittat på två filmer tror jag och behövde ta en liten paus jag vet inte varför men jag känner mig nästan smutsig/lat/mosig av att bara ligga i soffan och titta på film, är det bara jag :o Men jag tror jag ska sätta på någon till nu får se vilken det blir ;)




Mina rum
Publicerat den

















Så här ser jag ut idag
Publicerat den



Linne från Zara // jeans från Salt // vanliga vita sockor // skärp



Sol stolen
Publicerat den

Gick upp vid 11 idag helt otroligt att jag orkade gå upp även fast jag somnade vid 5. Låg och sola ett bra tag och jag som var så trött somnade i sol stolen såklart, haha. Sov i kanske två timmar och vaknade en gång bättra på oljan. Som tur var blev jag inte röd eller något sånt utan att jag blev rätt så brun! Och det är jätte bra skulle aldrig orkat ligga helt stilla och sova så länge om jag hade vart vaken. Efter det hoppa jag in i duschen och duscha av mig all olja och så och efter det åt jag middag. Vet inte vad jag ska göra just nu vi får helt enkelt så vart kvällen leder mig.



Film
Publicerat den

Åt middag för en stund sedan, städade lite på rummet gjorde jag också och nu ska jag ladda ner lite film som jag jag mysa mig ner med i min soffa. Om ni vet några bra filmer tipsa gärna så skulle det var snällt :)



Photos
Publicerat den














Så här ser jag ut idag
Publicerat den


Tröja från H&M // shorts från Thailand // skor från Din sko // solglasögon från Ray ban // ringar från Glitter



Dagens shopping
Publicerat den






Nagel fix
Publicerat den

Gick upp nyligen kunde inte somna igår så satt vaken ett tag och titta på några filmer. Sov hos Dlnia i förrgår, en anledning till varför jag inte blogga. Ska börja fixa mig snart efter jag ätit för ska träffa Dlnia vet inte än vad vi ska göra men vi får se. Fixade mina naglar igår rätt så snabbt så det blev slarvigt men det får fungera, rätt så snyggt med någon stark färg på naglarna när man är lite brun som jag.



Kryssning
Publicerat den

Mamma kom hem med en mackapär så jag kan titta på alla möjliga filmer som jag har på datan och flytta över dom så jag kan ligga i sängen och i soffan och titta på film! Är helt överlycklig sen fick vi en gratis kryssing också för 4 personer till Riga eller Helsingfors i två dagar med Vikning line. Är så himla glad! Så det blir att åka på kryssning i sommar förmodligen! Så jävla mysigt vi väljer Riga så man kan ligga och sola på stranden och så, har redan vart där en gång och det var hyfsat iallafall dock så var vädret dåligt men man kanske kan pricka i en dag när det är full sol. Ska ta bussen snart till Dlnia så måste skynda mig.



Middag
Publicerat den

Har precis duschat klart och ska äta en Mc wrap som mamma lämna i köket till mig för hon skulle ut en sväng. Hur gulligt som helst så det kommer bli hur gott som helst måste skynda mig och äta och sedan smörja mig och så.





Sol
Publicerat den

















Halvklart
Publicerat den

Gick upp runt tolv och jag trode det var sol så jag satte på mig min nya bikini och smörjde mig. Men naturligtvis var det moln så jag gick upp och satte mig vid datan men nu när jag tittar ut genom fönstret ser det ut som om det är lite sol så kan väl iallafall försöka att få lite färg ska ta något och äta också. Senare måste jag hoppa in i duschen för att jag sov med olja i håret så det blev en slags inpackning ska tipsa er om en sak lite senare i veckan ska först och främst se om jag märker av någon skillnad. Senare på dagen så ska jag träffa Dlnia också vet inte än vad vi ska göra men ett måste är att vi måste prata om allt som har hänt! så vi kan sätter oss och fixar någonstans.



Ny köpt
Publicerat den







Uppdatering
Publicerat den

Kan börja med att be om ursäkt för att jag inte uppdaterat något! Men jag har inte vart hemma på länge sovit hos Julia dom senaste två dagarna. Haft så mycket att göra. Vakna tidigt iallfall duscha lite snabbt och sedan tog jag tåget till Sollentuna och träffa en vän där vi titta på film lite så. Träffa Julia efter det vi gick hem till mig och åt middag och fika lite sedan skynda jag mig och fixa hennes hår skjutsa hem henne till hennes kille. Hon åker till Linköping imorgon och kommer inte träffa henne på några dagar.. Gör inte så mycket nu pratar med min älskling. Imorgon ska jag sova hos Dlnia förmodligen hon kom nyligen hem och har saknat henne så mycket och vi har så himla mycket att prata om. Ska bara ta det lugnt nu, och lovar attt blogga bättre men jag kanske inte alltid kan ta nya bilder och lägga upp på grund av att vädret inte tillåter att man tar ut en systemkamera kommer sluta riktigt dåligt.



Tåget
Publicerat den

Igår träffade jag Julia vid station så följde hon med mig och jag sola i en kvart, det behövdes verkligen! Jag mår riktigt dåligt när jag inte är brun. Sen åkte vi hem till henne och jag blekte håret på henne och sen fick vi för oss att hon vi skulle gå hem till mig för att hämta mina saker när hon hade blekningen i. Och det sluta med att vi sprang sista biten för att håret började bli lite ljus blått. Vi kom hem till mig helt svettiga och kipar efter andan, så då var det bara raka vägen till badrummet. Måste bara säga att det blev jätte bra, känner mig en aning stolt. Jag sov där också. Gick hem vid elva på morgonen och när jag kom hem var det bara att byta om till bikini för att det är sol! Den lyckan. Så jag låg och sola en stund sen fixade ordning för ska möta Julia i stan. Sitter på tåget nu är framme om ett tag. Kommer förmodligen hem med något snyggt får se om man kan hitta något till ett bra pris



Träna
Publicerat den

Ska ut på en jogging runda nu eller så går jag ner och tränar i källaren vi får se eller båda? Vem vet. Har bestämmt att jag ska verkligen ska träna hela sommarn och fortsätta, får inte sluta! Och ska sluta med sötsaker och det även fast jag vet att det är omöjligt. Men om ni är intresserade av att jag ska göra ett trännings inlägg så kommentera gärna!



Trött
Publicerat den

Gick upp rätt så sent pågrund av att jag somna vid 4. Vet inte vad jag ska göra idag förmodligen träna och sedan träffa Julia. Pratar med min älskling som är på andra sidan jordklotet! helt sjukt hur mycket jag saknar henne. Har precis ätit frukost/lunch och ska kanske ut på en springtur lite senare.



Jogging runda
Publicerat den

Hoppas alla är lika pigga som mig! Jag gick upp vid halv tio någon gång och satta på mig jogging skorna och sprang ut på en liten runda. När jag kom hem gjorde jag olika övningar och nu sitter jag med magbältet för jag måste fixa i ordning mig. Tydligen ska min kusin ha kalas här och jag ska stanna hemma och hjälpa till, hoppas vädret håller iallafall så man kan ha shorts på sig.



Svar
Publicerat den

Vilma om Pink: Hej emelie jag har försökt åkså prövat göra dip dye men det funkade inte❤.

svar: Hej Vilma! Det kan bero på att du har för mörkt hår eller att du inte satt med färgen så länge, det gäller att ha tålamod och om det inte gick första gången kanske du ska testa göra det igen. Eller tänk på att minska vattnet och se om det blir någon skillnad. Hoppas det här hjälpte dig!



Underkläder
Publicerat den

Underkläder har allt vart ett stort intresse för mig! Har ingen aning om varför men har alltid tyckt att det är lika mycket att ha snygga underkläder som vanliga kläder. Jag kan inte ens gå in i en enda affär utan att kolla på deras underkläder vet inte varför jag tycker om dem så mycket men det är samma sak med bikinisar jag verkligen älskar söta och snygga bikinisar! När det kommer till bikinisar så har jag ingen favorit affär eller märke men två märken som har snygga bikinisar är Phax swimwear och Wonderland och underkläder köper jag där jag tycker dom har snygga och så men för det mesta så köper jag trosor på H&M, Ginatricot och Victoria's secret, bh:ar köper jag på H&M och Lindex. Min dröm är faktiskt att starta ett eget underkläders märke! Tänk vad roligt att designa egna modeler, färger, detaljer och allt de där. Skulle kunna fortsätta skriva hur länge som helst men nu ska jag börja köpa underkläder i söta set och så, och jag tycker att nu också ska fundera på det ;) Finns ingen bättre känsla än när man kommer hem med snygga underkläder och provar dom. Det här en del av det jag har just nu, finns mycket i tvätten också.







Mitt liv är över
Publicerat den

Otur igen! Skulle gå in på nelly och kolla på lite kläder och vad ser jag då jo att dom har rea på massa kläder, skor osv! Och sen bestämmer jag mig för att kolla in vad det är för skor och såklart alla dom skor jag velat ha men inte köpt för att dom är för dyra är det halva priset på och dom finns i min storlek! Jag gråter just nu.. Seriöst inte mått så här på länge.. Titta på vad dom hade mer på rea och det fanns hur snygga bh:ar som helst och min storlek var slut! Jag är så himla sur! Har inga pengar och så ska dom ha rea, alltså nelly kan brinna i helvetet just nu.



Blogkeen
Publicerat den

Jag tänkte bara berätta att jag har kopplat min blogg till Blogkeen. Vilket betyder att ni kan prenumera på min blogg och se när jag uppdaterar och håller på och fixar, så ni slipper kolla när det inte finns något nytt att läsa, och då kan ni se när jag uppdaterar och om det finns något ni vill läsa som intresserar er. Klicka här eller på knappen under menyn där det står blogkeen. Det skulle betyda väldigt mycket för mig om ni har lust att göra det!



Fredagen 13: onde
Publicerat den

Titta på klockan när jag låg i sängen och såg att den var redan halv 3 så jag gick snabbt upp och tyckte jag såg att det var sol så jag satte på mig bikini och så men när jag kom ner var det fullt med moln och strax där efter börja det åska och smått regna. Otur redan då. Sen skulle jag kolla min mobil för att jag fått några kik meddelanden och då sluta min mobil fungera den låste sig, men sattes igång kort där efter men jag kan inte läsa vad folk har skrivit till mig. Otur igen.
Och sen kom mamma upp och sa Emelie tänkte bara säga att det är fredagen den 13: onde. Trevligt trevligt har redan börjat gå utför för mig och klockan är inte så mycket ens, vad mer kommer hända.. Jag är inte speciellt vidskeplig av mig men tycker det är lite konstigt att man alltid lyckas göra något fel just idag. Har ingen aning om vad jag ska göra idag det beror helt på om jag vågar ge mig ut i det här vädret, hatar åska men blixtrar det är något annat de kan jag tycka är helt okej. Men att lägga mig i soffan med någon film skulle också sitta fint kanske kan kolla med någon om jag kan få sällskap?




Svar
Publicerat den

hanna om Dagens shopping:
Vilket h&m köpte du skalet på? har letat typ överallt men aldrig hittat det..

svar: Jag köpte mitt i Gallerian, och det fanns massa kvar. Så jag tycker att du borde åka in till Stockholms City och kolla på H&M i Gallerian. Det finns i rosa, turkost och svart. Hoppas du hittar!



Svar
Publicerat den

Anonym om PHOTOSHOOT:
Vart har du köpt tröjan och skorna på nedersta bilden? Tröjan va skitsööt! Och skorna var asanygga

svar: Jag köpte tubtoppen på Ginatricot, det var rea så det är möjligt att dem är slutsålda. Skorna köpte jag på Din sko i vintras tror jag. Tack så jätte mycket!



Svar
Publicerat den

Sara om PHOTOSHOOT:
Hej Emelie!
Jätte fina bilder på bloggen , en fråga bara, vilken kamera fotar du med, modell namnet osv ... :)

svar: Tack så jätte mycket! jag fotar med en Nikon Digital Camera D60 och har obejetivet som ingår alltså en Nikon DX AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G



Svar
Publicerat den

natha om Godmorgon:
hur gjorde du dip dye? :) .. skit snyggt!

svar: Åå tack så mycket! titta in mitt inlägg om det här. Och om du undrar något mer så kommentera gärna igen vännen :)



Dagens shopping
Publicerat den









Dagen
Publicerat den

Kom hem nyss, alltså herregud vilken dag.. Det började med att jag möte André vid Upplands Väsbys station så tog vi tåget till stan, jag shoppa lite saker en snarare en hel del. Går runt och tittar sen skulle han hem på grund av en sak. Så då kollar vi när tågen går och då står det att alla märsta tåg är inställda på grund av att det var strömavbrott, så då kunde vi inte komma hem. Då tog vi tunnelbanan till S:t Eriksplan och där ifrån gå till Karlbergs station för att det stod att tågen gick där ifrån raka vägen till Väsby, men dom vart också inställda. Så vi var tvunga att ta tåget till Barkaby och ta ersättnings bussen till Sollentuna och ta bussen där ifrån till Väsby. Men tydligen var det något fel där också vi vänta på bussen i Sollentuna minst 1,5 timme sen så bestämde jag mig att ringa mamma för att hon skulle skjutsa oss till Väsby. Vi åkte hem till mig en snabbis sen så lämna vi av han på station för han skulle hem. Och så svängde vi förbi donken och köpte sen middag. Och nu sitter jag framför datan och är helt slut för att det har vart så mycket idag vill bara lägga mig i sängen och titta på film och det är precis det jag ska göra strax. Men jag kom iallafall hem med några fina saker! Är helt pank nu men får pengar snart så ska jag spara dom till sämre tider, haha.



Mist
Publicerat den

Tänkte tipsa alla er tjejer där ute om lite parfymer som luktar så himla gott! Det här är dom jag använder dagligen men för det mesta VS, Victoria's Secret. Dofterna från Hollister ligger runt 130kr styck har jag för mig och för body splashen på vs betala jag 520 bath och tror det är runt 150kr och body lotion vet jag inte för jag fick den som en pressent av mamma. Det finns en Victoria's Secret butik i Bangkok, men på flagplatsen och den passerar man endast när man flyger till utlandet så kan bara gå dit och shoppa när jag ska hem, vilket inte är speciellt roligt pågrund av att jag inte alltid har lika mycket tid som jag skulle vilja ha där inne. Det finns mest skönhets produkter men även trosor. Nästa gång jag åker till Thailand så ska jag köpa hem jätte många body splashs så jag har. Men dom här är mina absoluta favoriter och jag tycker verkligen att ni borde köpa någon av dom här mistarna för det är ett riktigt gott budgetkap ;) Det jag gillar med mists är att att dom inte är så koncentrerade, vilket betyder att doften inte är så stark. Och att det oftast är så mycket i en flaska och dem är oftast till ett mycket bra pris, det negativa är att doften kan släppa rätt så snabbt och göra så att det inte luktar något. Ni kan testa att smörja in er med någon hudkräm som är lite fetare eller vaselin, ta et som du har hemma och sedan spraya så ska ni se att det håller längre. Ett knep jag använder är att jag sprayar mitt hår lite eller min borste så varja gång jag borstar håret luktar det gott.







PHOTOSHOOT
Publicerat den




Stan
Publicerat den

Nu på morgonen har jag hunnit duscha och fixa ordning mig, ska till stan idag så ska möta upp en kompsi vid station vid halv 4. Så jag kommer kunna blogga fram tills det men nu kom jag på att jag varken har ätit eller plattat håret. Så måste skynda och göra det innan. Ska ändå titta på lite saker och se om jag kommer hem med något nytt.



Så här ser jag ut idag
Publicerat den


Topp från Ginatricot // jeans från 25:7 // skor från Din sko



Coconut oil
Publicerat den

Efter jag duschat eller badat smörjer jag alltid in mig med någon slags olja och sedan hudkräm. Jag använder antagligen coconut oil eller mandel olja det beror på vad vi har hemma. Mandel olja kan nog vara rätt så dyrt samma sak med coconut oil men huden blir hur len som helst! Mandel olja finns att köpa på apoteket men jag har dock ingen aning om vart man köper coconut oil, jag köper alltid det när jag är i Thailand. Jag tänkte berätta lite vad man kan använda coconut oil till, för det första kan man använda det som sol olja det brukar jag göra när man vill bli extra brun, men kom ihåg det är en enorm risk att bli bränd! Man kan använda det i håret som en inpackning innan man duschar, håret blir lent, mjukt och det kan även ha en förmåga att "dra ur" färgen i dit hår t.ex på mig det kan bli mattare och tona ner det varma i mitt hår. Och sen kan du använda det som jag oftast brukar använda det som och det är hud olja huden blir len, slät och framför allt mjuk! Använder alltid olja innan jag smörjer mig med hudkräm oljan kapslar in allt på något sätt och hudkrämen är som ett skydd för mig. Om ni vill få len hud snabbt är mandel olja eller coconut oil ett knep! Skulle kunna berätta i timmar vad den kan göra och allt sånt men det får räcka.




Semester sugen
Publicerat den

Är fortfarande hemma bestämmde oss för att vi inte skulle åka in på grund av vädret. Har suttit framför datan och tittat på skor och framför allt resor! Är så himla sugen på att komma bort till bra väder, stränder och god mat. Men på grund av att det är så himla dåligt väder här hemma så höjs såklart priserna, vilket jag inte gillar! Är så himla sugen på att åka till Italien eller Grekland, har vart i Grekland ex antal gånger men aldrig vart i Italien och det skulle jag verkligen vilja. Nu är det riktigt varmt där också men om vi åker så blir det runt den 5 augusti och det är en månad kvar. Har ni några tips på billiga resemål, hotell osv. Berätta gärna



Godmorgon
Publicerat den

Gick upp för en liten stund sedan, är fortfarande trött men det går snart över hoppas jag. Ska ta något och äta och sedan börja fixa mig så jag har det gjort.



Film
Publicerat den

Har precis tittat klart på The vow och The notebook, två av mina favoriter. Kan titta på dom 10 gånger på raken utan att tröttna och gråta lika mycket varje gång! Nu ska jag nog lägga mig i ett varmt och härligt bad och bara koppla av och sedan lägga mig ska verkligen somna tidigt! Jag säger det hela tiden att jag ska börja sköta tiderna men det blir inte av, men måste verkligen nu! Blir så himla sliten och trött om dagarna när jag inte sover ordentligt. Hoppas ni har haft en bra dag.




Centrum
Publicerat den

Kom precis hem från centrum, jag och Julia också dit och mötte två. Vi bara gick runt och pratade lite sen åkte jag hem. Köpte inget men de fanns jätte snygga shorts på Ginatricot på rea men dom såg väldigt stora ut även fast det var en 34:a. Vet inte vad jag ska hitta på härnäst, kanske bara är hemma och tar det lugnt. Ska träffa Melina imorgon så ska möta henne i stan. Ska lägga mig i soffan nu och titta på någon film, har sett alla som är på hårdisken men kanske hittar någon bra ändå.





Dagens planer
Publicerat den

Ska möta Julia nu och sen tar vi bussen till centrum för att jag ska göra vissa saker och ta en fika säkert. Kanske ska träffa någon senare men vem vet? Det var allt tror jag.



Så här ser jag ut i dag
Publicerat den



Linne från Ginatricot // jeans från twentyfive: seven // smycken från Glitter // jeans eller skinnjacka till // svarta Converse



Essie
Publicerat den

Jag är en sådan tjej som älskar nagellack, i alla dess färger! Jag brukar alltid köpa nagellack i ett visst märke lite då och då, och det är Essie. Jag är kär i deras nagellack allt är perfekt med dem, själva formulan är bra (lite rinnig) har många olika färger, syns bra och lämnar efter sig inga ränder som många budget nagellack har tendess att göra. OPI är också bra, har några från dom i en speciell glitter kollektion men tycker 150kr är för mycket dock så kostar Essie 130kr. Många tycker att det är dyrt men det är verkligen värt pengarna, hitta rätt på den perfekta färgen och du är fast. Essie finns att köpa i Kicks butiker som finns i princip hela Sverige. Men jag tycker verkligen ni borde testa det här nagellacket om ni ändå är ute och leter efter det perfekta. Dom har underbara rosa färger i alla dess nyanser, ett baby rosa fungerar alltid eller varför inte någon somrig färg som får dig att se änne brunare ut. Och alla ni tjejer som läser hur snyggt är det med vanliga enkla naglar när man kan piffa upp sig lite med någon härlig sommar färg.


Essie "sugar daddy" // Essie "mint candy apple" // OPI "gettin' miss piggy with it" // OPI "fresh frog of bel air" // OPI "gone gonzo!"



Om idag
Publicerat den

Kom hem för en liten stund sen, träffa en av mina närmaste vänner. Vi gick runt ute tag och sen bestämde vi oss för att ta en cola på donken. Vi satt där ett bra tag och pratade om allt som hade hänt på sistone. Ska träffa henne imorgon också på eftermiddagen för att vi båda är upptagna på dagen. Är inte speciellt trött bara för att jag sov några timmar på dagen och såklart var det då det blev sol..



Sömnlös
Publicerat den

Somnade hur sent som helst igår eller snarare tväldigt tidigt på morgonen, men jag är vaken iallafall. Ska träffa världens sötaste nu ska gå och möta henne. Det blir väl film mys lite girl talk och sånt. Tror jag ska träffa någon senare idag så lägger upp outfits bilder då.



Sängen
Publicerat den

Var rätt så roligt med gästerna spelade och pratade allmänt osv men sen blev jag riktigt trött och som jag är gick jag upp i min säng och somnade mamma väckte mig en timme efter och sa att jag hade somnat och att vi skulle fika. Jag slocknade så fort jag la mig på sängen. Men har tittat på lite tv efter dom hade gått och nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite film och kanske somna till en film. Ska upp tidigt imorgon. Hoppas ni har haft en lika lyckad kväll som jag har haft!



Så här ser jag ut idag
Publicerat den

Hade ingen möjlighet att fota dagens outfit men kan berätta. Jenas från Salt // linne från Hollister // kofta från Ginatricot. Tror det var allt.



Gäster
Publicerat den

Har precis fått gäster nu så ska gå ner och hjälpa till att laga mat och fixa lite smått och gott. Visar min outfit så fort jag har möjlighet att fota lite. Och tänkte bara säga att det är jätte roligt att flera har börjat med dip dye för det är riktigt snyggt, coolt och speciellt.




Duschen
Publicerat den

Gick upp nu, förstår inte ens hur jag kan sova så länge.. Ska hoppa in i duschen och försöka få bort det rosa i håret och raka mig. Måste skynda mig för att vi tydligen ska få gäster och jag kanske ska träffa någon senare.



Den lilla glittriga
Publicerat den

Har hittat den ultimata perfekta klänningen! Och jag hittade den på Topshop.Så fort jag såg den visste jag att det var sann och ren kärlek. Den kostar £80.00 och hur mycket är det? ca 800kr kanske. Och det är ett bra pris tycker jag för en sådan snygg klänning. En perfekt party blåsa om jag får säga det själv och den ska bli min! snart iallafall.. Titta ryggen åå vad jag älskar öppna ryggar speciellt V rygg. Blir bara djupare förälskad för varje minut som går och mer och mer sugen på att klicka hem den men får tyvärr säga nej har inte dom pengarna just nu att lägga på en klänning. Kanske får sitta barnvakt en gång i veckan och då kanske är älsklingen min! Den klänningen står ut så mycket så det skulle inte behövas några smycken, ett par svarta pumps, lätt sminkning med mycket solpuder och masscara och det räker.




Topshop
Publicerat den

Jag älskar Topshop tycker dem har ur snygga och speciella kläder, dem har ett stort ur val, kläder i alla dess former och färger! Den enda nackdelen är att det inte är en budgetskedja som t.ex H&M och Ginatricot. Gick in på deras hemsida för att kolla på om dem hade några snygga klänningar som passar nu till sommaren och bruna ben (om vädret blir bättre förstås) och jag kan bara säga att jag var nästan tvungen att skaffa en till varukorg för att få plats med alla goingar jag hittade, och det var bara bland klänningarna! Just nu är jag inne på lite mer femina modeler t.ex kortkort, vippiga modeller, spets, öppna ryggar och pastell färger! Det är så himla snyggt till bruna ben tänk er, Härlig bränna, kort pastell färgad klänning, öppen rygg, massa ringar och armband, ett bar snygga pumps eller varför inte trä klackar eller kilklackar och utsläppt hår med lite beach känsla eller varför inte en hög stram toffs. Åå vad snyggt en härlig varm sommar kväll ute. Men jag ville tipsa er om ni som jag är ute efter lite nytt i garderoben, men kom ihåg det kan göra ont i plånboken. Här är några modeller som jag tyckte var snygga.



Lite bilder på gårdagens outfit
Publicerat den





Barnvakt
Publicerat den
















Hemma
Publicerat den

Kom nyligen hem från att vara barnvakt åt mina söta kusiner. Gick jätte bra! Vi lekte till, pyssla, hoppastudsmatta, laga mat och myste. Ska snart lägga mig i sängen och titta på någon film med en kopp te, börjar få lite halsont och vill bli av det så snabbt som möjligt.



Så här ser jag ut idag
Publicerat den




Linne från Gina Tricot // jeans från Gina Tricot // skor från Converse // svart skinn väska från vet inte // hörlurar från Skullcandy



Snygga händer och naglar?
Publicerat den

Tänkte tipsa er bloggläsare om det här hand och nagelkit. Mina händer blir väldigt lätt torra samt mina naglar, och hur snyggt är det? Ni alla kan nog känna igen sig när jag säger att torra händer, spruckna nagelband och matta naglar är inget man vill ha. Jag hittade det här kitet när jag gick och shoppade förut och jag måste bara säga WOW mina händer blev genast mycket lenare och mina naglar verkligen glänste efter jag hade filat dom med buffen. I kitet innehåller det en sorts olja som jag använder åt nagelbanden samt hela nageln efter filningen, hand och kropps kräm, en nagelfil som du filar runt om nageln för att få den jämn och till den bästa nageln buffen. Nagel buffen har 3 olika steg jag klarar dom blå sida - tar bort ojämnheter så som fliser, grå sida - gör nageln len och slät, vita sidorna - polering och gör nageln blänkade! Buffen är så himla bra och enkel att använda och resultatet håller inte bara i en timme utan i dagar! Om du verkar intresserad och vill veta mer så ska du klicka här priser och allt sånt finns på hemsidan.




Soligt?
Publicerat den

Fick reda på imorse att jag ska komma en timme tidigare till mina kusiner, och vilket betyder mer pengar! Om jag ska vara ärlig så vaknade jag precis kunde varken sova eller orkade. Orkade kanske är fel ordval men vissa av er förstår nog vad jag menar ;) Vad jag kan se så är det fint väder och solen skiner. Är det så? För isådanafall så byter jag om till shorts och tar med mig sololjan så jag kan ligga och glassa lite under tiden. Ska gå ner och ta något och äta är jätte hungrig och sedan måste jag fixa i ordning mig för att jag ska vara där om knappt 45 minuter och jag måste tajma med bussen.



Lite planer för imorgon
Publicerat den

Ska vara barnvakt imorgon vid halv 4 tror jag att det var till mina kusiner. Ska laga mat, lägga dom och så får jag lite pengar sedan på slutet. Kan det bli bättre? Jag älskar barn, iallafall mina kusiner ;) Jag har iallafall planerat titils att jag ska gå upp i en rimlig tid imorgon, och ut på en jogging runda på morgonen men såg nyligen att det skulle regna hela dagen men lite regn stoppar mig inte! Ska verkligen försöka att gå och lägga mig i bra tid! Det har alltid vart mellan 4-6 dom senaste dagarna och då har det blivit att hela dagen ägnas i sängen. Ska gå ner och göra mig en stor kopp vanilj te och njuta framför datan med lite musik, och såklart hoppas på att jag blir trött! Tycker det låter jätte mysigt.



Tandblekning
Publicerat den

Det här sättet kommer från beconfiDent. Den här tandbleknings gelen är nog den bästa jag testat! Tänderna blev vitare redan efter en användning. Den här gelén är den starkaste 26% karbamid peroxid. Paketet innehåller allt du behöver för att få ett vitt bländande leende: 10ml tandblekningsgel som räcker upp till hela 30 behandlingar, 3st munskenor (en extra ifall du tappar bort en) nyansguide och tydliga instruktioner. Smaken på gelen är mint och det är posetivt för om du skulle få det på tungan så skulle det inte smaka äckligt ;) Gelen räcker länge även fast det är 10ml som låter lite när du läser det, men det behövs bara lite. Allt står i bruksamvisning och om ni har frågar så är det bara att kommentera. Och nu är det så att jag har ett kit jag vill sälja, ordinarie pris är 389kr och jag säljer det för 350kr. Om ni vill få vitare tänder och få ett lite vackrare leende så är det här perfekt! Ni slipper internet betalning (som kan strula) betala med kort, du kan få det när du vill, och på ett ställe som passar oss båda så du slipper åka till posten och hämta ut. Om ni är intresserade så hör av er till mig FB @Emelie Amanda Rengart eller på [email protected] men facebook är lättast för mig. Och för dig som vill köpa gäller det att ha med sig pengarna när ni får varan och ha jämna pengar! Och det är först i kvarn, vilket betyder den som hör av sig snabbast och vill köpa är den som blir ägare av det här sättet! Ps: Sättet är oöppnat som säljs, det är ett likadant på bilderna

Om jag skulle betygsätta den här produkten så skulle den få 4 utav 5 möjliga!

Det är sålt!







Dip it in pink
Publicerat den






Så här ser jag ut idag
Publicerat den


Blus från Thailand // jeans från twentyfive: seven // låga converse // klocka från oozoo steel



Pink
Publicerat den

Vi hade röd karmellfärg så gjorde dip dye och nu ska jag berätta hur jag gjorde för er som är intresserade.
Jag hade sovit på flötor dagen innan så mitt hår var perfekt det är så himla snyggt när det är lockigt/vågit och rosa toppar. Iallafall så flätade jag håret igen och stannade vid önskad längd där själva "färgen" ska sitta, och sedan tar man en snodd och avslutar flätorna med (två flätor) Saker som jag använde var två skålar, röd karamellfärg, vatten, en handduk som du inte är rädd om, nått gammalt lakan du kan ha på golvet , hårtork, kam, balsam spray, små plastpåsar. Jag började med att blanda färgen med vatten i en av skålarna till önskad färg, sedan doppa jag det lösa håret i färgen och jag började med en i taget och hade i det 5 minuter. Sedan tog jag handduken och krama ur vattnet (överflödig färg kommer komma på handduken) sedan droppa jag några dropppar ren karamellfärg i den andra skålen. Jag använde dom små plastpåsarna som skydd för händerna och sedan doppa jag handen i den rena färgen och smetade ut på håret som om jag färgar håret. Fortsätt till du nästan är helt nöjd, alltså inte helt klar. Föna lätt efter. Vill du inte ha en markant linje som löper runt ditt huvud så tar du ut flätorna och fortsätter till önskad form och kom ihåg använd den rena färgen alltså inte vatten blandningen! Handduks torka sedan håret för att få bort all överflödig färg, föna håret helt torrt sedan. Kamma ut oönskade tovor m.m till slut spraya håret med lite balsamspray. Och om du vill ha vågit/lockigt fläta det igen.

Saker som du bör tänka på är att, ta på dig oömtåliga kläder, och samma efter för det kan färga av sig, använd sparsamt med färgen den är dryg, håret håller ett par tvättar endast, det krävs tålamod och någon som tål kladd.





Till vänster ser ni före & till höger ser ni efter



Dip dye pink
Publicerat den

Dip dye är så himla snyggt och coolt, och jag har hittat att det fungerar med karamellfärg så jag ska testa det nu. Ska bara ner och ta en titt i köket om vi har det som behövs. Vad tycker ni?




Justin Bieber
Publicerat den

Justin Bieber kommer till Sverige nästa år, som många redan vet. Han kommer också uppträda och hans billjeter släpptes idag klockan 10 på ticnet och jag ville bara säga att ticnet kommer förmodligen att släpa någon omgång till så det är inte över än, och det finns andra hemsidor som säljer också men till ett dyrare pris oftast. Men se upp för tradera och blocket för många av dem som säljer har ej biljetter som det utsägs att ha. Han kommer uppträda i Ercisson Globe den 22 april 2013 och ha en extra konsert den 23. Det är enormt många som vill gå och jätte många som redan har billjeter i sina händer för på ticnet sålde dom ut drygt 12.500 på 41 minuter. I Ericsson Blobe får det plats ca 16.000 åskådare och jag antar att dom kommer fylla den till max. Så alla ni belibers var beredd ticnet kommer släppa fler biljetter! Det sägs att det kan vara någon gång i januari så håll koll.





Godmorgon
Publicerat den

Godmorgon sötisar, allt bra? Med mig är det rätt så bra gick upp rätt så tidigt vid 11 tror jag. Min älskade kusin fyller år idag och blir hela 10 år. Så vi ska på middag och fika hos dem uppåt kvällen tror jag. Ska gå ner och ta mig någonting gott och äta nu och sen kanske ut på en springtur? ;)



Så här ser jag ut idag
Publicerat den

Topp från Gina Tricot // short från Thailand // skor vet inte



Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den

Gjort en helt ny blogg, dock så är det samma sök adress. Kommer blogga om min vardag, shopping, tips, bilder och massa annat och om ni har några idéer så kommentera gärna på vad ni vill läsa om.