Sverige
Publicerat den

Idag beger jag mig hemåt åt Sverige eller planet går klockan ett på natten i thai tid. Kommer sakna så sjukt mycket det har vart så himla mysigt! Dock har det vart mycket upp och ner men nu är det toppen dock så är det ingen sol just nu och det ser inte ut som det kommer klarna upp heller :( jag som hade planerat att ligga och sola hela dagen fram tills vi är tvungna att åka, ser inte ut som att det blir så. Tog inte många bilder alls den här resan vilket jag ångrar nu! Men några kommer ni får se och om ni kikar in på min instagram så har jag några bilder där @erengart för er som vill veta. Hoppas jag inte kommer hem till snö iallafall som jag har fått höra att ni fått! Vill inte ha regn heller. Kommer visa lite saker jag köpt under resan när jag kommer hem. Åker hem med en väska som knappt går att stänga så ett och annat har jag väl köpt ;) dessutom har jag sparat pengar till en liten sak som jag ska köpa nästa månad förmodligen om jag klarar att hålla budgeten, annars blir det väl att jobba ihop dom, haha. Jag hoppas ni har det bra i Sverige och så lovar jag er att jag ska ta vara på den sista dagen här :D
Ska verkligen ta och satsa på bloggen nu massa bilder, tips och ny och snygg header ska det också bli och en sky hög statistisk!




Koh Chang
Publicerat den

Har vart jätte mycket på sistone och gjort en hel del. Är på Koh Chang och solar och badar för fullt det var jobbigt att ta sig hit 4 timmar med bil och en halv timme med färja, precis när vi skulle lägga till så spydde jag, det var hemskt hela den dagen/kvällen. Nu är det bra iallafall har bara mens värk.. Men jag kämpar på haha. Ska sova nu för har bestämt att komma upp tidigt imorgon. Puss!




Recension
Publicerat den

Har använt dom här prudukterna i snart en månad och tänkte berätta vad jag tyckte om dom och lite sånt. Jag har jätte dålig hud, har finnar och ärr och lite av det goda. Så jag hade hoppats på att dom här produkterna skulle dämpa speciellt finnarna. Jag upplevde att det blev värre den första veckan och det är för att dom har gör så att all skit som du har i huden kommer ut och vilket bildar finnar, sen har hormoner m.m med det och göra också. Efter en tag så börja jag se en skillnad och då hade jag nästan inte en enda blemma! Men det kommer och går och det är för att det är MIN hud och jag själv resultatet blir ju inte detsamma för någon annan. Jag tvättar ansiktet morgon och kväll och även när jag duschar, jag använder den i mitten som dag och natt rengöring och den heter Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Facial Wash och kostar runt 70kr för 150ml vilket är rena fyndet. Krämen till vänster använde jag morgon och kväll men varva ibland med en vanlig fuktkräm. Krämen heter Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser är en fukt kräm som kan användas dag som natt och har en väldigt lätt formula vilket gör att den fungerar utmärkt att ha på innan du sminkar dig. Jag tyckte det inte var något speciellt med den och jag har inte testat att bara använda den men jag tycker det är en bra kräm men jag använder den nu bara ibland för att jag upplever att vanlig fuktkräm fungerar bättre. Den kostar runt 70kr och kommer i en tub på 50ml. Någon gång i veckan tex när jag duschar så använder jag den till höger och det är en rengöring med korn i som exfolierar (den fungerar som en skrubb) och den heter Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub och kostar runt 70kr för 150ml. Jag tycker den här fungerar toppen huden blir inte torr på något sätt och rengör på djupet det står att den kan användas dagligen både morgon och kväll men jag använder den inte så. Kornen rispar inte huden på något sätt som många andra skrubber har tendes att göra. Den här är verkligen ett måste köp!
Hela serien luktar super gott och fungerar riktigt bra när man kompinerar dom med varandra men fungerar även separat. Den här serien är verkligen ett tips till er som har problem men inte så kraftigt och jag skulle säga att den är anpassad för lätt till mellan akne (finnar och blemmor). Den är väldigt billig också vilket är ett stort + men jag skulle verkligen vilja se att dom kommer med en ansikts mask i samma serie för det skulle vara super! Det här var det jag tyckte om serien och hoppas det var till hjläp, puss!



Parfym
Publicerat den

Big Pony Women Pink EdT nr 2 den luktar så himla gott! Priset ligger på 379kr för 30ml och 499kr för 50ml



Svar
Publicerat den

var har du köpt dom två sista skalen?
kram, du är skit fin

svar: Dom är köpta i Thailand där jag befinner mig just nu, åå tack så jätte mycket!




3:a
Publicerat den

Jag hatar när man ska träffa någon ny och dom ser inte alls ut som dom gör på bilder
Jag älskar snygga, långa svenska killar
Mina ögon blir ljus röda i solen, ser skit skumt ut
 



Skal
Publicerat den




Såhär ser jag ut idag
Publicerat den

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3588813/images/2012/pic_507f78919606ee0880ca9646.jpg" class="image">




Nytt och mys fika
Publicerat den




Ubon
Publicerat den

TjoooSan i trosan bloggen!! Allt gick super med flygen och allt och det gick riktigt snabbt just nu befinner jag mig i ubon för att träffa släkten. Vi åt lunch och så där åt så att jag storkna haha men det är sånt man får leva med ;) god mat är en riktig plåga haha. Nu sitter vi lobbyn och pratar med tolken och sedan ska vi till gallerian som ligger kopplad till hotellet.




3:a
Publicerat den

Jag använder bara jeans fast det har ni nog märkt :)
Sover och duschar aldrig med örhängen
Jag tycker det är lika viktigt med snyga underkläder som vanliga



Thailand
Publicerat den

Har förmodligen landat vid det här lagret och allt har gått bra. Om inte så ligger jag väl och kämpar för mitt liv i havet ;) Nej nu ska jag inte tänka på det usch och fy.
(tidinställt inlägg)



Väskor
Publicerat den




Arlanda om några timmar
Publicerat den

Godmorgon! Jag sitter just nu i köket och äter frukost. Har mycket att göra så jag valde att stanna hemma från skolan men ska dit en snabbis och säga hejdå till alla mina fina vänner. Vi kommer åka till Arlanda vid ett tiden och då måste allt vara klart. Ska börja fixa mig nu och sedan packa och städa.




Jobb på Hollister?
Publicerat den

Sitter på tåget på väg hem nu blev en snabbis att träffa min Fanny men vi hann med rätt så mycket. Gick till Hollister för att jag skulle kolla på jeans, köpte ett par och jag är super nöjd dock så blir rumpan helt till plattad vilket var ett minus men annars är dom perfekta. Hitta ett par ljusa men där var dragkedjan sönder och så fanns det ett par till i min storlek vilket är så typiskt. Hitta iallafall ett par andra som jag gilla väldigt mycket så dom köpte jag. När jag skulle betala såg jag att dom tog betalt för mycket så jag gick ut och kolla kvittot och prislappen på byxorna och jag hade rätt så vi gick in igen och så fick jag mina pengar. Jag och Fanny blev även erbjuda jobb på Hollister vilket var jätte roligt men man måste vara 17 så det gick ju inte, åå där var verkligen en sån där stund där man verkligen önskar att man var 95:a. Är snart hemma och då ska jag träffa en annan vän sedan ikväll ska jag träffa favoriten.




Just nu
Publicerat den




Emelies listor
Publicerat den

Gick upp tidigt idag, så jag passa på att plugga lite gjorde rätt så mycket och dessutom hann jag klart med NO igår. Orkar verkligen släpa med mig läxböckerna! Så jag planerar på att hinna klart med matten hemma och sedan spanskan på planet. Åker imorgon och det är så himla nice, äntligen får jag lämna det här kalla vädret för två veckor. Ska äta lite lunch nu och sen beger jag mig till stan för att möta upp min fina vän på en fika och en liten shoppingtur. Måste hem snabbt igen för har en hel lista med saker jag ska hinna med. Har gjort flera tusentals listor känns det som, haha men sådan är jag ;)




Stress
Publicerat den

Är stressad till tusen! Känns som jag har en miljon saker att göra på ynka två dagar! Blir galen här hemma, känns verkligen som jag behöver mer tid. Idag så åkte jag och Matilda till centrum för att jag skulle shoppa lite kom hem med lite små saker och världens snyggaste kofta är helt kär. Hitta en mormors jacka också som jag var riktigt sugen på att köpa men avstod faktiskt som är verkligen starkt gjort för att vara mig! Såg också snyggaste pälsvästen från Hollies för ett riktigt bra pris var riktigt sugen på att köpa den också men efter en hel del tänkande så besluta jag mig att inte köpa den. Kommer inte kunna använda den speciellt mycket nu det är kallt som satan och jag kommer inte kunna ha den och en skinnjacka för det kommer bli för kallt spar till en vinter jacka istället ;) Vi tog en shopping paus och satte oss och fika för att gå igenom vad som saknades m.m. Vi åkte hem till mig och dansa och sjöng mesans vi höll på och packa, har packat klart nu iallafall kläderna. Har gjort massa listor på vad jag ska packa med, shopping listor, vad jag ska ha i handbagaget osv. Är helt slut i kroppen nu behöver verkligen ta och vila men jag måste träna nu så det ska jag sätta fart med. Har mycket att göra imorgon och det talar jag om då.




Middag och fika
Publicerat den

Har haft gäster nu och dom gick för en stund sedan. Hann plugga lite idag sen var det bråttom att duscha och fixa sig sedan kom dom första sedan kom älsklingen och vi hjälptes åt att fixa middagen. Vi åt och fika och jag öppna presenter åå älskar verkligen att fylla år. Det var en av dom bästa födelsedagarna jag haft är så himla glad! Går inte ens att beskriva kanske visar lite senare vad jag fått. Nu ska jag tvätta mig och gå och lägga mig är verkligen super trött.




Appar
Publicerat den

1. Instagram - alla vet ju vad instagram är, följ mig @erengart
2. Instafollow - håll koll på vilka som följer dig lättare, se vilka som har slutat följa dig m.m
3. Instacollage - super bra att göra collage i, anpassad för att du ska kunna lägga ut bilderna på instagram
4. Pixlr-o-matic - har många fina effekter samt ramar till dina bilder
5. Kik - samma där som instagram alla vet redan vad det är och hur det fungerar, kika mig @emelie.rengart
6. Period tracker lite - för oss tjejer så att vi kan hålla koll på mensen när den kommer osv.
7. We heart it - har massa inspirations bilder
8. Aftonbladet - det är bra att hålla koll på vad som händer i världen på ett lättare sätt än att se på nyheterna




Minus grader och frost
Publicerat den

Godmorgon sötisar! Vaknade super tidigt känns det som men ska ligga och dra mig en stund innan jag går upp och fixat frukost, åå nu blev jag jätte sugen på en chai så det får jag ta och fixa. Idag så ska jag städa, laga mat, packa, tvätta och plugga innan gästerna kommer. Men min första prioritering är läxorna har en no uppsats som jag måste hinna klart med innan klockan 17:00 idag men jag hinner nog och sedan kommer jag vilja arbeta bort flera läxor här hemma så jag slipper kånka med mig det till Thailand. Tittade på vädret helt otroligt att det redan är minus grader och frost ute men som tur är så slipper jag allt sånt där tråkigt på måndag.




Underbar dag!
Publicerat den

Ligger i sängen nu efter en lång och toppen dag har blivit firad av nära och kära och släkten kommer som sagt på middag och fika imorgon! Ska bli mysigt. Är så himla trött och än är det fortfarande min dag :D så himla gulligt att många har skrivit grattis till mig privat och kommit ihåg att jag fyller år idag, tog bort så att ingen kunde skriva i min logg och det var så himla skönt att jag slapp få händelser från Facebook stup i kvarten. Hade tänkt att sova nu har så himla ont i huvudet imorgon och det har jag haft hela veckan och det är för det har vart så himla stressigt hela tiden. Skulle orientera imorgon så jag skippar det och är hemma och vilar upp mig imorgon på dagen. Jag hoppas ni fina blogg läsare har haft en lika underbar dag som jag haft!
Två saker jag fick idag




11 oktober
Publicerat den

Hejsan bloggen vilken dag är det idag jo det är den 11 oktober! Är det något speciellt idag? ;) hmm det tror jag inte..
Haha! Vaknade imorse mamma hade tjatat om att hon ville uppvakta mig på morgon men det blev det inget av så jag fixa i ordning mig och sakta men säkert går hon upp. Fick lite pengar Thailands pengar imorse och en hårfön åå vad jag behövde en ny! Min gamla var hur rutten som helst så nu har jag en sprillans ny i samma märke som min kära plattång. Dagen var rätt så hyfsad inget speciellt eller märkvärdigt, kom hem för en stund sedan vilket var skönt älskar att sluta tidigt på torsdagar. Nu ska jag plugga lite innan jag får främmande, måste hinna med att plugga innan jag åker för avskyr verkligen att plugga när man är på semester. Imorgon kommer fler och då är det middag och fika och lite så mysigt tycker jag och så ska min älskling också komma men hon måste bara bli frisk! Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag sötisar.




Sov dags och lite om veckans planer
Publicerat den

Ska krypa ner i sängen nu efter en lång dag. Skrev no prov idag som gick åt skogen för att jag skulle behövt mer tid att skriva klart men jag kommer få komplettera med två andra skriv uppgifter sedan så då tror jag det kommer gå hyfsat iallafall. Efter skolan så gick jag och en vän till mig hem till mig för att plugga lite och sedan la vi oss i soffan och titta på en skräckis! Hade det lagom mysigt med varsin filt i höst mörkret. Efter hon hade åkt hem har jag bara plockat på rummet och planerat veckan lite känns som jag har så mycket att göra och hinna med på sån liten tid, jag fyller dessutom år på torsdag så släkten ska komma på fredag så ska jag bli firad av nära och kära och sedan åker jag på måndag så det är mycket jag har på tallriken ;) men jag är smidig och bra på att planera så allt kommer lösa sig! Nu ska jag tvätta mig och sova så jag bloggar imorgon bitti och berättar om dagens planer. Puss och godnatt!




Om bloggpausen
Publicerat den

Kan börja med att skriva att jag har tagit en liten blogg paus har Inte uppdaterat alls dom senaste dagarna för att det har vart så mycket i skolan och bland vänner och så. Men ska verkligen ta och sköta mig nu i veckan och se till att det finns något att läsa. Är i skolan nu och har prov sista har jag för mig och jag tror att det kommer gå riktigt bra! Färgade faktiskt håret igår mörkt igen eller som jag hade för några veckor sedan ser ut som en kloakråtta men sånt är livet.




Såhär ser jag ut idag
Publicerat den




Egen sovmorgon..
Publicerat den

Försov idag igen vad är det med mig och att komma försent? Ska gå och lägga mig vid nio nu och framöver, haha. Jag är fortfarande hemma och ska gå till skolan under lunchen sedan sen gå klart dagen och fort hem och plugga har hur mycket prov och plugg som helst blir galen. Och att man har alla prov direkt efter varandra gör inte saken bättre... Passar på att plugga lite spanska för att jag missade den lektionen imorse och har för mig att provet är imorgon så jag har en hel del att plugga när jag kommer hem! Men ska även hinna med att städa, tvätta, träna och duscha så får planerna lite hur jag ska lägga upp allt för att hinna med allt. Hitta mina knallrosa sneakers också som jag typ aldrig använt så det blir att inviga dom idag, synd bara att man inte kan visa upp dom när man är i skolan och så för man måste ta av sig skorna vilket jag avskyr. Ska bege mig till skolan strax visar dagens lite senare eller när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag sötisar!

Titta på mitt skolfoto på datan också och jag har nog aldrig blivit så dålig förr!!