Q/A
Publicerat den

Q - Vart inne i stan köpte du den? Älskar din blogg ;)
A - Jag köpte den på Matilde som ligger i PK-huset. Tack så mycket!

Q- När du sa att du inte var lesbisk lät det som om du har något emot tjejer som är lesbiska, har du något emot dom ? haha asså är själv inte lesbisk. men ja.
btw du är suuuperfin !
A - Oj, nej jag har verkligen inget emot folk som är tillsammans av samma kön. Lesbisk, gay, straight alla är vi människor läggningen spelar ingen roll! Åå tack så mycket.

Q - hej, din blogg är verkligen jätte bra, tycker mycket om din smak för kläder & dina tips om kläder. Det jag skulle vilja ha mer är om du tränar/gymmar, du har en väldigt fin kropp, kanske lite träningstips om hur du tränar om du nu gör det
A - Till att börja med så tack så jätte mycket, betyder jätte mycket för mig! Nu är det faktiskt så att jag inte tränar det händer någon gång ibland men oregelbundet. Mitt nyårslöfte är att jag ska börja gymma/träna 3 gånger i veckan! Jag kan faktiskt rätt så mycket om kost och träning samt bra övningar. Du kan gärna kommentera på det här inlägget om det är någon speciell del på kroppen du vill att jag ska visa övningar på. Kramis!

Q - åh ba mycket fint! Vad kostade jeansen? :)
A - Tack så mycket! Om jag kommet ihåg rätt så låg dem på 500/600kr och dem var ej på rea :)

Q - vart i stockholm kan man köpa odd molly kläder?:)
A - Jag rekommenderar PK- huset (Matilde) och Odd Mollys egna butik (Humlegårdsgatan 13) och sen har även Jackie ett litet sortiment av Odd Molly.

Q- Du gör bara collage på massa märkes kläder tänk på dem som inte har råd liksom
A - Jag gör collage på det som faller mig i smaken, men även om andra har några idéer så gör jag så bra jag kan.

Q - Jag tycker blusen från Odd Molly du köpte var jätte fin, skulle också vilja ha en sån men har inte riktigt råd :) Har du nån bra sida man kan köpa billiga Odd Molly eller Hunky Dory kläder på? :)
Kram
A - Tack så jätte mycket! Det känns lite i plånboken nu efter faktiskt börjar bli lite tomt, haha. Ja det finns faktiskt många hemsidor som säljer märkes kläder bland annat Odd Molly till ett mycket bättre pris!
http://www.miinto.se/ är en hemsida där dem har samlat olika märken samt modeller och där kan du även se vilken hemsida som har dem billigaste av den modellen du vill ha! Min mamma har beställt därifrån och det gick jätte fort och kläderna var i topp skick! Kramis




Happy New Year ☆
Publicerat den

Hejsan bloggen!
Nyårs afton idag! Wiho dock är jag inte ens taggad men det kommer! Har fixat hela morgon med smink, kläder listan är lång... Ska sova hos bestie idag också så det kan inte bli ett bättre avslut på detta år. Tiden har verkligen flugit förbi, håller ni inte med mig? Men som man säger saker går fort när man har roligt ;) Nu ska jag äta lite sen hoppa på tåget och vidare mot flempan där Fanny och Herman möter mig. Tänkte svara på era frågor också innan jag åker. Hoppas ni iallafall får en jätte bra kväll/natt och ta det lugnt med spriten nu!




Odd Molly
Publicerat den

 



Lördag 29 december
Publicerat den

Hej bloggen!
Har inte hunnit blogga något men nu har jag lite tid. Åkte till stan och möte Fanny vi gick i alla möjliga affärer för att leta efter något att ha på sig till nyår. Och jag kom hem med en liten, svart blus åå vad jag är kär i den! Vi tog tåget hem till mig och svängde förbi solariumet. Jag har redan solat i 20min och nu väntar jag på älsklingen efter det så åker vi hem till mig och då blir det mysfaktor! Uppdaterar lite senare!




Q/A
Publicerat den

Q - är du lesbisk?
A - Ha nej det är jag verkligen inte!




Odd Molly
Publicerat den




Fredag 28 december
Publicerat den

Sitter på tåget nu intill stan. Tror att det blir en snabbis kanske blir att jag går i några affärer också ska ändå dit imorgon för ska möta Fanny och sen ska vi vidare hem till mig så ska min älskling sova hos mig också, super mysigt! Men det är morgondagens planer. Dagens planer blir ju såklart att åka in till stan sen ska jag hem för vi ska få främmande. Det är verkligen svin kallt ute, inte mysigt alls och även om jag sitter på tåget håller jag på och blir en isbit. Tog på mig min vår jacka vilket inte var något bra beslut.
Hoppas ni får en bra dag och om ni ska gå ut kom ihåg att klä er varmt!




Movies
Publicerat den

 



Get to know me
Publicerat den

Nu när jag har lov går jag och lägger mig vid fyra på natten
Jag har rätt så höga förväntningar på 2013, ska setill att det blir ett toppen år
Jag har inte haft en mardröm på flera år
Jag är lite smått av en perfektionist, allt måste vara precis och som jag vill ha det
Jag har aldrigt förstått varför vissa biter på naglarna
Jag tycker att kika/smsa är överskattat jag föredrar att ringa och prata istället
Jag städar alltid mitt rum på natten innan jag går och lägger mig
Jag älskar att sjunga även fast det låter hemskt
Jag stressar lätt upp mig för saker
Jag tror att vampyrer finns och jag vill bli en
Ett av mina mål är att jag ska lyckas med bloggen
Jag är besatt av Instagram heter @erengart @erengartprivat
Jag missbrukar orden "segt" "stelt" "Va" "Jag fattar inte"
Mitt liv kretsar runt Spotify, jag skulle inte klara mig utan min musik!
Jag har funderat på att köpa en ny vinter jacka
Jag var "tomte" på julafton
Jag lägger nästan alla mina pengar på fika med kompisar
 



Wanties
Publicerat den

Wanties
 
Wanties by emelie-rengart featuring marc jacobs jewelry
 



Shopping
Publicerat den




Q/A
Publicerat den

Q - vad heter hårfärgen?:)
A - Syoss, Dark Blonde 6-8 tror jag att det var. Kram.
 
Q - hejsan. kan du fixa lite tips på olika "brun utan sol"?:D
A - Absolut så kan jag det! Dock använder jag det inte så pass ofta.



The four seasons
Publicerat den

Winter
 
Winter by emelie-rengart featuring logo jackets
Spring
 
Spring by emelie-rengart featuring a white long sleeve blouse
Summer
 
Summer by emelie-rengart featuring marc jacobs
Autumn
 
Autumn by emelie-rengart featuring a v neck cable knit sweater
 
 



Mellandagsrean
Publicerat den

Som alla vet så är det mellandagsrea och då blir det att folk blir helt galna! Om jag ska vara ärlig så tycker jag det är en aning överskattat, eller snarare en hel del. Det är långa köer, alla storlekar är slut, inget bra urval och det som finns i ens storlek är antaingen fult eller har massa fläckar på sig. Jag kan hålla med om att känslan när man har fyndat massa kläder/saker så är det en riktig skön känsla i kroppen att man har köpt kanske 10 plagg för en tusen lapp! Men med åren så tycker jag att affärerna inte har mycket alls utreat utan det är ju som sagt kläder som folk inte har köpt, "left overs". Jag tittar alltid in rean när jag går in i en affär bara för att kanske hitta något fint till ett bättre pris och jag kommer defenteivt kolla in mellandagsrean men enligt mig så är den bara för överskattad, alla ungdomar som verkligen hypar över den också...
Vad tycker ni om mellandagsrean? Har ni fyndat något speciellt? Vilken affär har bästa rean?



2012
Publicerat den

Jag tänkte berätta lite om hur jag har haft det 2012. Jag har inte något super minne som gör att jag kommer ihåg vad som hände i januari t.ex. som många andra kan. Jag kommer ihåg att jag verkligen såg fram emot det här året hade massa mål som jag skulle uppnå osv. Men det tog inte en lång stund innan jag strunta i dem och hamna på fel vägbana, jag har lärt mig några stora läxor det här året! Det här året har vart en lång berg-och dalbana med många upp o ner, fram o tillbaka, en väldigt skubbig o lugn åktur och det är snart dags och gå av och testa någon ny. Det har vart många tårar som har jag har fällt men även många skratt och leende har också gjorts. Om jag tittar tillbaka och ser på mig själv hur jag var för ett år sedan och sen tittar jag på mig nu så är det som ett mirakel har skett. Jag var som sagt på fel väg och kunde inte riktigt komma tillbaka till den rätta vägen, men efter en stund av funderande och andra beslut så hamna jag på banan igen och allt flöt på. Allt var på topp ett tag men som i berg-och dalbana så blir det alltid nerförbacke ett tag och under den tiden var det inte så bra men sedan kom sommarn och då spendera jag sommarn med familjen, vänner, träffa nytt folk och åkte till Cypern. När hösten sedan kom börja allt bra med att jag fyllde år och sedan åkte jag till Thailand men efter den resan blev det bara ner för men i dags läget är det rätt så lugnt, det börjar så småningom plana ut sig.
Det har hänt så mycket saker det här året, saker som jag inte riktigt var förbredd för men det är bara att försöka klara av dem svåra situationerna och hantera det på det bästa möjliga sätt. Det har vart ett väldigt omtumlande år men det har även gjort mig till en betydligt starkare människa och jag har ingen aning om vad 2013 har att erbjuda men jag ser det som en ny start!



Dagens shopping
Publicerat den

(Bättre bilder med systemkameran kommer)



Onsdag 26 december
Publicerat den

Hej sötisar! Här kommer äntligen ett "vanligt" inlägg. Idag så åkte jag till Täby för att titta på lite olika kläder och kom hem med lite saker, går inte att beskriva min lycka! Har verkligen blivit shopping galen igen, mamma var tvungen att bära ut mig från Jackie ville köpa precis allt! Hämtade min lilla älskling på vägen hem också så vi åkte hem till mig och hade en liten mini julafton och böt packet m.m. Hon åkte hem för en stund sedan och nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på, blir antagligen att sitta framför datan hela kvällen. Har ett typiskt blogg inlägg som jag ska göra strax som är väldigt populärt den här tiden! Har lite planer inför veckan samt helgen sen är det nyår på måndag så det är lite att planera! Har ni några planer inför nyår?



X -mas
Publicerat den




Merry Christmas
Publicerat den

God jul hoppas ni alla får en toppen dag med era nära och kära! God mat och många skratt. Mina tankar går främst ut till min gammelmormor, första julen utan dig men jag är tacksam för alla jular jag fått spendera med dig! Du får din julklapp imorgon. Massor med kärlek till er alla ♡




♡ Home Alone
Publicerat den




Uppe sittarkväll
Publicerat den




Catch up (IPhone)
Publicerat den

Jag har inte uppdaterat något på Gud vet hur länge! Det har vart mycket på sistone plugg, julklappar, vänner, familj, betyg osv.. Och därav har jag inte prioriterat bloggen först, men ska verkligen ta och skärpa mig nu när jag har lov! Har inte orken att berätta allt jag gjort dem senaste dagarna, idag var jag och julshoppa för fullt! Kändes som jag hade förlorat höger armen var även igår och julshoppa med min Fanny i stan och kom hem med lite klappar. Färgat håret har jag även gjort som jag kan visa sedan.
Godnatt & God Jul På Er




Christmas part 1 ✷
Publicerat den




Get to know me
Publicerat den

Jag har väldigt svårt att förstå andras ironi
Jag har gått och blivit ljushårig igen (blekt)
Jag har blivit beroende av spelet Hay Day
Mitt hår har aldrig vart i sämre skick än vad det är nu
Jag vill bli fadder, donera pengar m.m
Jag gråter i princip till alla filmer
Jag tycker coca cola light smakar tusen gånger bättre än den vanliga
Jag älskar julen det är den bästa högtiden på året
Jag blev påkörd när jag var mellan 2 och 3 års åldern av en bil
Jag äter nästan allt med en sked
Mitt nyårs löfte är att jag ska börja gymma tre gånger i veckan
Jag älskar att gå runt i inrednings butiker. Skulle kunna gå runt i timmar
Jag stör mig något enormt på folk som bryr sig lite för mycket om vilka beslut man väljer och påpekar varendaste fel
Jag blir alltid jätte nervös inför en redovisning, t.ex. att prata högt inför klassen på engelska
Så fort jag går in i en affär så söker jag direkt efter guld, silver, glitter, paljetter
Jag lägger flera timmar i veckan på att plugga
Jag blir alltid jätte arg och ledsen om jag får ett dåligt betyg
Jag längtar något fruktansvärt efter jullovet som börjar om 4 dagar




Publicerat den




Wednesday
Publicerat den

Wednesday
 
Wednesday by emelie-rengart featuring a travel perfume
 



Mitt rum
Publicerat den

Dåliga bilder för dem är tagna med iPhone kamera, men så ser mitt rum ut. Jag visade för länge sedan hur det såg ut i tv rummet och där har jag inte möblerat upp bara lagt ut en svart matta.




Tisdag 11 november
Publicerat den

Hej på er! Nu närmar sig julen med stort! Jag kom hem från skolan för en liten stund sedan jag sluta egentligen klockan 20 över tre men stannade kvar för att jag ville veta mitt betyg i no. Skrev prov för några sedan, var jätte nervös för att veta vad jag fick och även slutbetyget i ämnet. Är jätte nervös inför slutbetyget som jag får nästa torsdag då jag slutar skolan. Jag tänker städa nu lite på rummet och då tänkte jag passa på att ta lite kort så att ni kan få se hur det ser ut. Tänkte även kolla om vi har lite fint julpynt som jag kan sätta upp på rummet. Och sedan ska jag planera lite inför julen, när jag ska köpa julklappar och lite sånt. Jag älskar julen! Finns inget bättre, riktig christmas spirit! Puss och god jul på er




Tuesday
Publicerat den

Tuesday
 
Tuesday by emelie-rengart featuring sequin shoes
 



Q / A
Publicerat den

Q - Varför klippte du dig? Ditt hår var jätte fint!!! Puss
A - Det var faktiskt extensions jag hade som jag sedan tog ut för att limmet började lossna. Tack så mycket!

Q - Vart kommer tröjan i miiten från och hur mkt
A - Den kommer från Bondelid och går att köpa på MQ och den kostar 500kr

Q - Fin blogg, men varför låter du olika på dina video inlägg ? På vissa låter du som om du kommer från Lidingö och vissa från norr ort Sthlm?
A - Tack! Jag har också märkt att jag låter annorlunda i mina video inlägg och jag vet inte riktigt vad det kan bero på, haha. Jag drar oftast ut på orden och därav kanske det låter lite som om jag från Lidingö dock så gör jag inte det. Jag kommer från norrort Stockholm.

Q - Haha var den en parodi? x) Jiiiiiiiiins
A - Nej det var ingen parodi, lät lite konstig men det var inget skämt elle liknande.

Q - Hej, jag skulle villja se ditt rum
A - Kan absolut ta och visa det.




Måndag 10 november
Publicerat den

Hejsan bloggen! Uppdateringen har vart riktigt risig men det är det ändring på! Just nu är jag i skolan och ni har som sagt redan fått höra dagens planer och sett dagens outfit så det finns inte riktigt något speciellt att berätta. Men hoppas ni har en fortsatt trevlig dag puss puss!




Skolan
Publicerat den




Monday
Publicerat den

Untitled #1
 
Untitled #1 by emelie-rengart featuring skinny fit jeans
 



Länkbyte
Publicerat den

Titta bara vilken babe! Jag vill att alla ni ska titta in på hennes blogg, jag läser den och den innehåller mycket inspo bilder och hennes vardag och dessutom är hon super fin! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg eller här



Dagen
Publicerat den

Har inte bloggat något idag förutom inlägget mitt på dagen. Efter skolan så kom mamma och lämnade en liten jul present till mina mentorer som hon brukar göra och efter det åkte vi ner till centrum och min älskling följde med. Skulle köpa en mössa från Hollies men den jag ville ha var tyvärr slut så det blir att leta efter den! Det är ju så himla kallt ute och jag en mössa värmer ändå rätt så bra ;) Jag och mamma tittade även på Thomas Sabo berlock armband och även DW klockor men vi beslöt oss att inte köpa något än men det kanske kommer? ;) Köpte en chai och satt och prata med bästavän också om lite allt möjligt, jag brukar alltid säga att en kopp chai latte smakar som en stor kopp jul! Det smakar ju juligt för kryddorna som är i används ju när man "jul bakar" så jag förknippar chai med jul. Efter det så gick vi till subway och åt och efter det åkte vi hem till mig vi låg i soffan och myste och dregla när vi titta på Magic Mike, den filmer no words! Vi fika lite och så hade det roligt och hon åkte precis hem så nu ska jag plocka undan lite efte oss och sedan tvätta mig och krypa ner i sängen och titta på någon mysig film :)
Har ni sett videon jag ladda upp som ni hittar i inlägget under? Det smaka skit bokstavligt och jag var dessutom fast besluten att jag skulle svälja allt på engång annars kan man ha det i munnen och sedan svälja för då går det, men för mig gick det verkligen inte! Någon som är sugen på att testa eller har testat? Klarade ni av det?



Cinnamon Challenge
Publicerat den




Get to know me
Publicerat den

Jag väljer alltid ut kläder som jag ska ha på mig i skolan kvällen innan
Jag har en stor fobi för fåglar har hänt att jag fått panik och börjat gråta
Jag får väldigt mycket inspiration av andra bloggar t.ex.
Min drog är vanlij te, dricker minst två koppar om dagen
Jag fikar ute väldigt ofta och jag beställer nästan alltid en stor vanilj latte
Jag sjunger hela tiden dock har jag nog den sämsta sångrösten
Jag kan inte tänka mig ett liv utan knäckebröd och keso
Jag börjar gråta väldigt lätt
Jag mår psykiskt dåligt när jag inte är brun
Jag är för plastikoperationer, botox, fillers m.m
Jag har planerat att göra en nya header, men först måste jag ha en "winter photoshoot"



Fredag 7 december
Publicerat den

Hej på er! Är i skolan idag känns faktiskt rätt så skönt att vara tillbaka om jag ska vara ärlig! Nu väntar jag på att nästa lektion ska börja och då ska vi ha förhör och sedan få tillbaka provet! Visar dagens outfit när jag kommer hem. Min hals dödar mig gör svinont och är alldeles torr och sen går det knappt att få fram några ord, men jag försöker som den kämpe man är ;)




Friday
Publicerat den

Friday
 
Friday by emelie-rengart featuring moncler
 



Candice Swanepoel
Publicerat den




Victoria Secret Fashion Show 2012
Publicerat den

Classes blogg from Classe Ek on Vimeo.

 



Myyyys
Publicerat den

Hej på er! Jag duscha lite snabbt och måste säga att den där snabb duschen gjorde under med mig, kände mig sådär riktigt sjuk äcklig och nu känner my som ny igen :D Har gjort mig en kopp te och fixat ordning en stor kopp med frukt och bär och nu ligger jag i sängen och ska titta på Victoria Secret Fashion Show 2012 och jag kan länka sidan till er så ni också kan se så ni slipper vänta tills tv3 sänder showen på tv. 



Outfit vardag
Publicerat den

Hej på er! Jag har suttit i soffan och pluggat och gjort några collage till er. Jag kom på en ide som jag ska börja med det ska nämligen vara en outfit, ett collage ser ni i förra inlägget. Alla vi tjejer vet ju hur det är att ha panik på morgonen när man ska välja något att sätta på sig, försöka platta håret, sminka sig och titta i garderoben! Haha och det slutar inte bra.. så jag bestämde mig att testa den här iden så ni kanske får lite inspiration om vad ni ska sätta på er ;) Inlägget kommer komma upp halv sju på morgonen varje dag dock inte på helgernan och så är det ungefär den tiden man brukar gå upp så kika in på morgonen! Tycker ni det verkar som en rolig ide? :D



Thursday
Publicerat den

Thursday
 
Thursday by emelie-rengart featuring marc jacobs
 



Torsdag 6 december
Publicerat den

Godmorgon bloggen! Jag mådde riktigt dåligt igår kväll så jag fick stanna hemma idag, nu ska jag gå ner och fixa lite fukost för jag är verkligen super hungrig och sedan sätta igång med plugget. Har för mig att betygen sätts nu i helgen och om jag har tus och skickar in uppsatsen idag så höjer jag mig lite! Idag är det inget snö oväder iallafall och det är ju jätte bra! Har faktiskt inte så mycket mer att berätta så puss!



Get to know me
Publicerat den

Jag tappar min mobil hela tiden därav har jag sprickor över hela fram skärmen
Jag skriver hela tiden att jag ska gå ner och äta frukost men inte ens hälften av dom gångerna gör jag det
Jag sover nästan alltid med strumpor
Jag älskar julen
Jag kommer alltid på jätte bra ideer och inlägg som jag kan skriva i duschen men jag glömmer bort dom på engång
Jag får panik om mitt rum är stökigt
Jag säger i princip hela tiden "jag fattar inte" "va" och jag får höra det hela tiden
Jag är riktigt glömsk
Det går inte en enda dag utan att jag skrattar
Jag har nästan bara "inspo" bilder på mobilen
Jag älskar namnen Zakarias, Adrian och Carl
Jag älskar doften av hårfärg, don´t ask why
Jag har en tendens att bli riktigt arg över små saker, med andra ord väldigt kort stubin
 



Mode för honom
Publicerat den




Hair Inspo
Publicerat den

Jag har verkligen tröttnat helt på min nuvarande hårfärg! Tycker den är matt, livlös och trist. Jag nu en mörkbrun permanent hårfärg i som jag försöker få ur så mycket som det bara går genom att använda hår inpackning och bleknings schampoo men inget tycks hjälpa. Jag har genom åren provat på alla möjliga hårfärger och nyanser men har aldrig riktigt fastnat för en, men jag är också en sådan som tröttnar väldigt lätt efter ett tag. Jag har funderat på att ljusa upp mitt hår genom att slinga hela håret och kanske även göra folie slingor och sedan lägga en toning över och min hypotes blir att mitt hår kommer skifta i varma nyanser och ligga mellan en ljus brun och brun. Dock så älskar jag att vara mörkhårig det känns mer bekämt kan man säga och håret ser betydligt mer välvårdat ut som mörkhårig och det är ingen hemlighet! Vad tror ni att jag skulle passa i? Har ni några förslag? Collaget ovan är bara för inspo och alla bilder är tagna från weheartit.



Tattoos
Publicerat den

 
Jag älskar verkligen tatueringar och vet att jag kommer skaffa någon i framtiden! Har redan flera ideer på hur jag vill att dom ska se ut och vart dom ska sitta! Än så länge vet jag att jag vill skaffa 3 st och jag vet precis vart jag vill ha dom och vad det ska stå och vart på kroppen dom ska sitta. Vill du skaffa någon och hur vill du att den ska se ut?



Q / A
Publicerat den

Q - Skulle du kunna tipsa om snygga tjej kläder också? Älskar din blogg Emelie
A - Absolut det kommer lite hela tiden och kolla in inlägget under där är tips på några snygga koftor! 
 
Q - billigaste du hitta?
A - Dom kostar lite extra men dom är snygga och hela poängen med inlägget var att jag skulle visa snygga skjortor 
 
Q - Vart kan man köpa Ralph Lauren?
A - Hej! Du kan köpa Ralph Lauren kläder på NK - Nordiska kompaniet, PUB eller på RL's egna butik på Biblioteksgatan. Det här är i Stockholm, vet tyvärr inte vart man kan köpa annars. 



Mode för henne
Publicerat den

 
I will keep you warm
 
I will keep you warm by emelie-rengart featuring knit tops



Onsdag 5 December
Publicerat den

Godmorgon! Så himla mysigt att vakna upp på vintern tycker jag, speciellt när man tittar ut genom fönstret och ser att gatorna är snö täckta och det bara kommer mer och mer, och då o då får man se solen glimta fram. Älskar verkligen vintern, men sedan när man ska gå ut så är det ett riktigt helvete, kallt, blött, slaskigt ingen bra kombo! Tänk om vintern var som det är på bilder då ser man ju bara det posetiva och då längtar man verkligen till julen t.ex.  Vet inte vad poängen var med det där, haha. Ska sätta på mys kläder och gå ner och göra mig lite frukost och sedan måste jag sätta igång med skolarbetet. Har en viktig religon uppsats som måste skrivas och skickas in så dags att sätta fart. Klicka här



Kvälls bad - Jul fika - Q/A
Publicerat den

Tog ett långt och varmt kvälls bad åå vad skönt och mysigt det var! Tända ljus och hela badet är fullt med bubblor, pyssla om sjuka mig rejält djup rengöring för ansiktet och håret fick sig en dunder kur det med olja och hår inpackning. Gick ner och gjorde i ordning lite jul fika efteråt som jag precis ätit klart, lussekatter och peppar samt en kopp vanilj te. Tyckte knappt något smaka någon, den här himla förskylningen kan fara åt helvete! Stannar hemma imorgon också och då ska jag passa på att vila extra mycket inte direkt så att jag gjort något ansträngande dom sista dagarna, eller ligga i soffan och tjocka sig och titta på tv är ju värsta gym passet ;) Ska sova nu så att jag känner mig utvilad imorgon och har lite mer ork i kroppem.
Jag måste bara skriva att ni är hemska på att kommentera! Jag syftar såklart på det här inlägget  jag tror till och med att jag fått besöks rekord idag, har iallafall haft extremt många läsare och om varenda människa skulle svarat på dom 4 enkla frågorna hade jag minst haft några hundra kommentarer!! Hur jobbigt är det att svara? Skulle uppskatta det verkligen och det är jätte roligt att se hur ni hittat hit och hur gamla ni är och vart i Sverige ni bor.
Har nästan inga bilder på den lilla datan så här är lite annourlunda bilder tagna med webbcam



Mode för honom
Publicerat den




Frågor till er!
Publicerat den

Jag har några frågor till er och jag skulle verkligen uppskatta och tycka det är jätte roligt om ni svarar på dom! Så här är frågorna "Vart bor du?" "Hur gammal är du?" "Hur hittade du hit till min blogg?" "Vad tycker du om bloggen?"
Jag skulle verkligen bli jätte glad om så många som möjligt kommentera och svarade för det är jätte intressant att få veta lite om er också! Puss & Kram



Svar
Publicerat den

Q - Jäklar vad uppklädd! Vart skulle ni?
A - Det blev lite extra! Vi gick ut och käka sedan drog vi till en av mina vänner.
 
Q - Vilken Kamera har du? Du är skit fin!!
A - Jag fotar med en Nikon Digital Camera D60 och har obejetivet som ingår alltså en Nikon DX AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G. Tack så mycket!
 
Q - När du hade håret i den här färgen, vilken färg använde du då och hur gjorde du och hur ofta var du tvungen att färga utväxten? jag antar att du har rätt mörkt hår i vanliga fall? :)
A - Det var så länge sedan men jag tror faktiskt att jag var ljushårig innan jag färgade till den färgen som jag har på bilden. Jag färgade med en toning för att jag visste inte om jag skulle bli nöjd med resultatet, och en toning sitter i ungefär en till två månader men om du tycker att det har tvättats ut för mycket så kan du färga igen. Jag tyckte personligen väldigt mycket om färgen jag skulle beskriva den som en kall mörk blond / ljusbrun. Loreal Paris Casting Creme Gloss - 613 Iced Mochaccino



Julklapps tips
Publicerat den




Tisdag 4 december
Publicerat den

Godmorgon för min del! Vaknade för en stund sedan och har bara legat och dragit mig sen dess. Mår riktigt dåligt och jag hoppas att det inte kommer bli värre avskyr verkligen att vara förskyld! Ska försöka ordna upp lite på bloggen, utseendet m.m och sen fixa lite inlägg som ska upp idag har jag bestämt mig. Men nu ska jag pallra mig ner till köket och göra lite frukost till mig. 



Mitt hår 2011
Publicerat den

Titta mitt hår... Var så himla nöjd med det! 2011



Måndag 3 december
Publicerat den

Har åkt på en riktig förkylning, har jätte ont i öronen det tjuter konstant, halsen bränner klarar knappt av att svälja eller prata och så är jag täppt i näsan. Jag ligger i soffan som jag gjort dom senaste två dagarna och tittar på serier tittar på PLL och VD har sovit läskigt mycket dom senaste dagarna tror jag är vaken någon timma högst och sen somnar jag om igen och tiden spelar ingen roll.




1:a advent
Publicerat den

Godmorgon! Ligger i bäddsoffan och myser lite ska gå ner och fixa lite frukost och sen ska jag krypa ner igen för att jag har börjat titta på PLL hade helt glömt bort hur bra den serien är! Ska fixa lite på bloggen idag hade jag tänkt och planera lite saker så ska se vad man kan hitta på för överraskningar till er, men jag lovar inget!




Kvällens
Publicerat den