Där palmerna bor
Publicerat den

Jag nämnde förut att jag kankse skulle åka bort om några veckor, kommer ni ihåg? ;)
Nu är det faktiskt så att jag samt familjen ska åka till Thailand den 15onde och är borta i två veckor och kommer hem den första. Är helt över lycklig äntligen så får jag lämna detta grå och trista vädret, åå var längesedan jag såg fram emot att resa så mycket som jag vill nu är beredd på att packa väskan på en kvart och ta första bästa tåg till värmen. Det är bara två veckor kvar och det är mycket jag måste få gjort måste gå på bootkamp eller något för att vara beach redo och det är en lång väg kvar dit kan jag säga... Men jag kommer inte ge upp det lovar jag er och det är något jag absolut inte får göra heller. Sol, stränder, shopping, sena varma kvällar, shorts, saltvatten och allt mer som förknippas med Thailand!! Kommer skriva mer om det här det kan jag lova er, åå vad jag längtar! Jag hinner faktiskt fylla år innan vi åker jag fylle råt på en torsdag och vi åker på måndagen. Går inte att sätta ord på känslan jag har i hela kroppen så nära jag kan komma är att livet är helt underbart!
Här kommer några semester bilder från olika ställen! DET SER UT SOM JAG ÄR OLIKA BRUN PÅ BILDERNA OCH DET ÄR FÖR DET ÄR OLIKA RESOR SAMT FLERA DAGARS MELLANRUM



Svar
Publicerat den

vart har du köpt din jacka ? svara snälla! ;)
 
svar: Jag har faktiskt ingen aning som sagt, men tror den kan vara från New Yorker.



Dagens shopping
Publicerat den




Toppen helg!
Publicerat den

Har inte bloggat något under helgen bara för att jag inte vart hemma så mycket och när jag vart hemma så har jag haft vänner över. Matilda som hos oss igår som hon alltid gör varenda helg hihi det är så himla mysigt att ha henne här, hon räknas som familj :D Vi hade mys middag och stor fika igår låg i varsin soffa och titta på film med värme filtarna, måste säga att filmen taken är den nya favvon!! Men trassel kommer alltid vara my big movie love skulle kunna rabbla upp hur många bra filmer som helst men det ska jag inte göra just nu kanske tar det någon annan gång ;) Iallafall så titta vi på film och myste sedan fick vi sånt jäkla sug att spela sims, fråga mig inte vart det kom ifrån men tyvärr så hade vi inte det installerat på ena datan utan bara på en så det fick vara Matilda som spela medans jag surt satt och titta på.. Klockan hann bli halv tre och då var det som om vi gick i sömnen så trötta var vi jag höll på och somna framför datan men som den underbara vän jag är så höll jag ut och stanna vaken. Men såklart så fort vi la oss så brast vi ut i ett skrattanfall, låg och försökte andas så gott det gick medans man hade sånt magont och fortfarande skratta, hahaha. Kändes nästintill som en förlossning, säger till  sig själv andas andas Emelie andas. Så var det i långa minuter vi skratta åt absolut ingeting och det är sånt man skrattar som bäst åt och tårarna bara spruta! Vi somnade till slut, och jag ställde klockan på halv elva och det var bara att stänga av det och somna om igen och vakna upp ex antal timmar efter. Matilda hoppa in i duschen och då passa jag på att gå ner och fixa mackor och kaffe till frukost så kom jag upp och så satt vi på sängen och åt frulle. Sedan fixa vi ordn8ing oss lite snabbt och så fick vi skjuts till solariumet för jag skulle sola, älskar att sola! Solade 30 minuter som jag gjorde i fredags också. Har blivit lite brunare och fräschare känner jag ;) Sedan gick vi två till centrum där resten var så hela familjen gick runt och kika i affärer fick med mig lite saker också! Köpte varsin cheese och milkshake så det blir sen lunch, nyttigt värre va? ;) Sedan åkte vi hem och Matilda gick till sin kille sedan. Jag har plockat lite på rummet och sånt och nu ska jag plugga sedan träffa en kompis som jag inte sett på länge. Hoppas ni har haft en jätte bra helg för det har jag haft!



Nyklippt
Publicerat den

Jag har hela tiden glömt att publicera det här inlägget men nu kom jag ihåg! Det är så att jag kände det här suget att jag är tvungen att göra något nytt med mig, inte speciellt stort eller dramatiskt. Jag brukar alltid känna så när jag t.ex. Har haft samma hårfärg för länge men nu så handlade det om frisyren. Jag har inte klippt mig på flera månader för att jag inte har behövt, men för några dagar kände jag verkligen att det var dags! Så jag tog fram våra frisör saxar och lite andra hjälpmedel och la handdukar på bordet. Och sen satte jag igång jag var inte ute efter något "WOW har du klippt så mycket?" Jag ville bara fixa ordningen det lite "rätta" till det, haha. Jag tog runt 5cm på luggen så den är lite längre än till hakan, jag toppa lite bara någon cm och sist så klippte jag upp det lite mer i bak och fin justera lite. Blev super nöjd visste inte att JAG var så bra på att klippa ;) Tyckte det var modigt och idiotiskt av mig att klippa mitt eget hår och det är inget jag tipsar om att ni ska testa men det gick förvånansvärt bra och det var lätt som en plätt! Men jag skulle inte ge mig i på det om det var mycket man behövde klippa och jag vet hur mitt hår faller och hur det är klippt och hur man gör, så jag hade det betydligt lättare men har ni några frågor angående om hårklippning på sig själv så kan ni kommentera det här inlägget så ska jag svara med det jag kan! Puss

 




Någon som ska resa kanske?
Publicerat den

Har inte bloggat på ett tag för har inte haft tid har pluggat, träffat vänner och tränat. Idag ska jag plugga en hel del träna och duscha ska verkligen försöka gå och lägga mig innan elva ikväll hoppas på det bästa! Imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad JSG ska göra då har inget bestämt än faktiskt. Ska kanske bort om två veckor ;) inget är bestämt än men jag har fått ledigt från skolan så fingers crossed!! Vill verkligen bort från Sverige nu känns som det var en evighet sen jag kom bort från allt dock var det ju någon månad sedan endast... Uppdaterar er så fort jag vet något om resmålet och lite så ;)




Dax att sätta igång med träningen
Publicerat den

Kom hem för en liten stund sedan, har inte gjort så mycket under den tiden jag vart hemma. Ska ta det lugnt idag, och lite senare jag ska träna blir det vanliga passet som jag brukar göra och kanske ger mig ut på en jogging runda men det är så himla kallt ute så vet inte om det är någon bra idé men oandra sidan så håller man uppe tempot bättre annars blir det att springa på joggingbandet hemma. Känner verkligen att det är dax att sätta igång med träningen fyfan hur jag ser ut nu för tiden det är helt klart ett under att jag vill titta mig spegeln. Men nu ska jag lyssna på lite musik och smutta på mitt kaffe sedan för vi se, hoppas ni får en bra dag!
 



Till dom som fått sitt hjärta krossat
Publicerat den

Jag gillar verkligen kille och jag har gjort det ett bra tag nu, jag har berättat för han att jag har starka känslor för han. Han sa att han inte kände detsamma, jag mår bokstavligt skit vet inte vad jag ska göra längre. Allt är bara skit och jag är på botten! Har du någonsin fått ditt hjärta krossat och hur gjorde du isånafall för att gå vidare? Hela min värld är krossad vet inte vad jag ska ta mig till..
Älskar verkligen din blogg <3
 
svar: Oj stackarn! Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men jag känner mig igen mig lite av det du skriver för har vart med om något liknade. Ja jag har fått mitt hjärta krossat men jag vill verkligen inte gå in detaljerat på vem det var eller vad som hände. Jag försökte hålla huvudet högt och inte ägna min tid åt han. Det tog mig flera månader för mig att släppa taget helt, det är ännu svårt att om man skulle se han eller om man råkar stöta på varandra. Jag är hemsk när det gäller killar och så för jag är inte det bästa exemplet på hur man "ska" göra för att gå vidare.. Jag har satt upp en sorts mur som gör att jag inte släpper in killar för att jag är rädd för att bli sårad, som jag vart med om tidigare när jag om min första kärlek tog avstånd helt. Och det var nått år sedan, jag har inte släppt in någon kille sedan dess vilket gör att jag inte fått mitt hjärta krossat MEN det är abslout inget jag tipsar om att man ska göra! Det har gjort allt så mycket komplicerande för mig i längden, vet inte riktigt hur jag ska svara på dom frågorna du ställt. Allt jag vet att alla ni tjejer och killar som fått sitt hjärta krossat är att ni klarade er utan den personen innan så varför ska ni inte kunna göra det nu? Håll huvudet högt och blicka framåt och vet ni vad, det finns ingen bättre känsla än att komma över någon och kunna titta på samma person som såra dig och känna absolut inget! Det känns inte som jag kom någon vart men kan skriva mer sedan om hur man kan göra för att gå vidare och släppa taget.

 



23 september
Publicerat den

Låg och drog mig i sängen fram tills halv två, men jag vaknade vid 9 men jag ville bara ligga kvar. Drömde världens konstigaste dröm den var helt rubbad, haha. Gick upp och fixade mig vid två tiden behövde verkligen inte stressa som jag annars gör varje morgon, kunde ta det lilla lugna. Nu sitter jag på tåget in till stan kommer röra mig hemåt rätt så tidigt för att det är skola imorgon och det är alltid skönt när man har lite extra tid på att välja kläder och så. Och jag har lovat att svara på resten av frågorna såg också att vi missa en fråga så det kommer jag faktiskt visa och göra ett inlägg om. Sedan om det blir tid över så kan jag tipsa lite, uppskattade ni när jag skev om vardags tips? Om ni tyckte det var roligt så kan jag absolut fortsätta med det. Glöm inte att titta på video inlägget!




Lite smått galen dag
Publicerat den

Min dag har vart lite smått galen. Det började med att jag åkte och möte Fanny i stan vi gick runt i Gallerian lite och sen gick vi och åt lite lunch. Det var helt sjukt hur mycket folk det var i stan idag! Det var verkligen människor precis överallt så det var väldigt jobbigt att man behövde trängas och så. Vi åkte in till gamla stan för att komma iväg från folket så vi gick runt lite sen satte vi oss på en bänk och prata lite. Och då händer det världens konstigaste sak, det kommer fram några vuxna killar i kyckling dräkter och frågar om vi skulle kunna ställa upp på bild med han som hade hela kyckling dräkten och jag säger ja på engång så vi båda fotades med han medans hans kompisar tog massa bilder, hahaha. Och dom var britter också så var tvungen att prata engelska.. Dom hade ju såklart svensexa och hade flera uppdrag som dom skulle göra så det var ju en självklarhet att vi ställde upp, dom skulle också ge mat till en främling haha så det gjorde dom också, hahaha. Vi eller snarare jag prata med dom lite allmänt bara riktigt roligt, haha. Men det roligaste var att vi blev bjudna till Café Opera och att dom skulle fortsätta svensexan där och dom ville så gärna att vi skulle komma, hahaha. Det var lite smått galet! Men det var riktigt synd att vi inte tog någon bild med våra mobiler.. vi såg dom igen vid slottet det var lite roligt att hälsa igen. Åkte intill gallerian igen och gissa vilka vi ser? Sara och Hanna Montazami vi försökte leta reda på dom igen för vi stod ute men vi hann inte ikapp dom :( Åkte hem iallafall vid 5 tiden och då kom Matilda hem till mig så duschade hon och vi prata lite och så sen åt middag och myste lite sen skjutsa vi hem henne. Och jag det var någon timme sedan. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika med världens bästa! Älskar när man ligger i sängen och ska sova och skriver med någon som lämnar ett leende på ens läppar innan man somnar och det är så jag känner mig nu för tiden. Berättar om dagens planer när jag vaknar och då svarar jag på resten av frågorna!



Vinter jackor
Publicerat den

Fick många frågor om vinter jackor och om jag ska köpa en nya, tips m.m. Kan börja med färgerna jag kommer satsa på ett säkert kort och det är svart och vit men jag har inget emot färg! Jag kommer förmodligen köpa en ny men det beror helt på om jag hittar någon "speciell" och nu är det så att jag kanske kommer åka utomlands så det blir förmodligen isånafall att jag köper den där, vi har så många jackor hemma så kommer ta någon som är undan plockad som är praktiskt taget ny. Jag kommer vilja ha en kort modell för jag tycker dom är snyggast och den ska vara stilren någon som passar till dom flesta kläderna och inte blir för mycket. Jag älskar Moncler, Colmar, Barbour, Jofama, Abercrombie and Fitch och Zaras jackor tycker dom har skit snygga och brett utval! Dock så är dom i den lite mer dyrare pris klassen, vilket är synd för det kan ta ett tag att spara ihop dom pengarna. Jag kommer förmodligen ha höst jackorna så länge som det bara går! Kommer kanske till och med ha skinnjackan när den första snön kommer och matcha med tjocka stickade tröjor, halsdukar och boots.



Såhär ser jag ut idag
Publicerat den




Svar på frågestunden
Publicerat den

Svarar på dom frågorna vi missade senare! Sa fel det ska vara pure seduction body splash.




Tåget i regnet
Publicerat den

Sitter på tåget nu för ska åka in till stan och träffa Fanny! Saknat henne mer än något annat. Det första vi ska göra är väl att gå och äta någonstans, haha. Ska hem vid 6 tiden för hon ska bort får se vad jag gör då. Visar dagens outfit lite senare slängde bara på mig något och sminka mig för fort så jag ser nästan värre ut nu än vad jag gjorde när jag började och det kommer säkert bli värre när jag är ute i regnet.. Tur iallafall att man har tagit sig ett blått paraply...



22 september
Publicerat den

Godmorgon! Vaknade vid nio men ligger fortfarande kvar i sängen men ska gå upp och duscha nu. Har väldigt mycket att göra idag och så men mer om det senare idag. Kommer förmodligen avsluta frågestunden idag så ni får verkligen passa på nu och fråga massa saker. Såg nyligen att det skulle regna idag så vi får se hur planerna blir.




Såhär ser jag ut idag
Publicerat den

Svarta tunna strumpbyxor // långt linne från Bondelid // kofta från Bondelid // stövlar från Hunter




Såhär ser jag ut idag
Publicerat den

Jätte dålig bild hann inte ta andra!
Vita jeans från Hollister // svart skjorta vet inte // rosa kabelstickad från H&M // svart jacka vet inte // stövlar från Hunter




Såhär ser jag ut idag
Publicerat den

Linne från Hollister // top från Gina tricot // jeans vet inte // jacka från Abercrombie and fitch // stövlar från Hunter // vit klocka vet inte // solglasögon



Frågestund
Publicerat den


Har ni några frågor till mig? Nu har ni chansen att fråga allt möjligt! Kan svara i ett videoinlägg om ni vill det. Puss!
AVSLUTAD!!



Jeans jacka till väst
Publicerat den

För några dagar sedan så bestämde jag mig helt plötsligt för att klippa av ärmarna på min jeans jacka och göra den till en väst! Jag klippte bara längs sömen så nära som det gick och sen var det klart. Gick hur fort somhelst och jag ångrar det faktiskt inte men det är bara för att jag tyckte inte om min jeans jack och kommer ändå köpa en ny nästa sommar. Om du som jag tröttnat på din jeans jacka använd saxen! Jag visste först inte om jag skulle använda den och om den var snygg och så men jag har faktiskt kommit på några outfits med jeans västen. T.ex. en kabel stickad tröja (någon som är tjock för västen värmer inte), ett par svarta/ vita jeans, hunter och någon enkel snygg väska och såklart västen! Jag tycker det låter helt okej iallfall och det är bara att klä upp den så mycket som möjligt så det inte ser "billigt" ut om ni förstår vad jag menar. Vad tycker ni om den här idén?







Teater i stan
Publicerat den

Är hemma nu, kom hem mycket tidigare än vad jag trodde och det var väldigt skönt! Teatern var hemsk och som jag är var jag rädd.. haha. Ska hjälpa mamma och städa lite sen åker jag till stan igen. Visar dagens outfit lite senare. Har inte så mycket mer att berätta faktiskt.



18 september
Publicerat den

Försov mig imorse så det var brottom att hinna fixa sig och så men kom inte så himla mycket försent trots att jag vakna vid 8:20. Dagen gick riktigt långsamt iallafall jag och reem gick hem till mig och plugga efter skolan. Och såklart hade jag ingen jacka med mig för jag trodde inte det skulle regna eller något sånt men det gjorde det sista lektionen också och det verkligen öste ner! Så jag gick hem med en skjorta och mina boots och en halsduk som skydd. Var helt genomvåt när vi kom hem så det var bara dax att byta om och sätta sig med lite fika och plugga i köket. Ligger iallafall inte efter i något ämne nu bara lite i svenskan men det tar jag igen i veckan. Imorgon ska vi på någon teater i stan och av någon anledning ser jag fram emot det lite skönt att komma bort från penna och sudd för en stund. Slutar mycket tidigare som är skönt tror det var någon gång vid halv 2 kanske? Hade först tänkt stanna kvar i stan men tror det blir att jag åker hem och sen åker jag tillbaka dit vid 4 tiden för att jag ska träffa någon. Har duschat och äter väldigt sen middag nu och efter jag ätit ska jag välja kläder snabbt och sedan sova.

Skjorta från vet inte // linne från Zara // cardigan från MQ // jeans från Gina tricot // väska med nitar från Modekungen // boots från New look





Zombie på skolfotot
Publicerat den

Gick inte till skolan i fredags på grund av personliga anledningar. Vad jag gjorde under helgen har jag redan skrivit om :) Igår somnade jag rätt så sent har jag för mig satt upp och plugga så jag inte hamnar efter på grund av att jag varken var i skolan i fredags eller någon annan förra vecka, tror jag var där två dagar? Eller något sådant. Jag fick reda på att jag hade skolfoto i lördags har jag för mig, och jag fick panik! Och det var ju såklart på måndag (idag).
Jag ville köra på en väldigt enkel och ren outfit, mitt nya linne och ett par vanliga jeans och en vit klocka. Man vill ju inte sticka ut direkt för om man har på sig något jätte färg glatt så dras ju ögonen dit, och tänk om man gör någon ful min eller något, haha. Så jag ville hålla det naturligt och enkelt! Poträtt fotot gick åt helvete rent ut sagt, fick bli fotad innan min klass för att han som fota fråga mig och mina vänner om vi ville det. Blev inte nöjd med dom första bilderna så bad snällt om han kunde ta nya och det fick jag och sen valde jag den som jag tyckte såg bäst ut, men är inte nöjd iallafall! Blev hämtad klockan 3 bara för att jag hade läkartid, och det gäller om min huvudvärk som jag gärna vill få utredad om hur man ska kunna förhindra den m.m. Det blev att jag ska börja hos en sjukgymnast igen och det ska bli skönt faktiskt. Tänkte lägga mig tidigt är riktigt trött och det faktiskt riktigt skönt att lägga sig tidigt och vakna lite tidigare, tycker inte ni det?



Ny köpt
Publicerat den









Vad gjorde jag gjorde i helgen
Publicerat den

Jag har vart helt ur usel på att blogga! Men nu ska jag ta igen allt! Åkte och möta Fanny i stan och så åkte vi och fika på cafe 60 och bara myste. Sen åkte vi till gamla stan och det vi inte visste om var att det var halvmarathon så när vi kom fram så var det massor med människor som stod och titta på och sen såg vi att folk sprang och så. Det var avstängt, lite överallt men det var roligt vi stod och titta på när folk sprang utan att ha någon aning om vad det var för nått. Så vi bestämmde oss för att fråga, haha. Vi gick runt lite och skratta en hel del! Hon är helt fantastisk.
På söndagen så följde jag med Narie till stinsen för att hon fyllde år för någon vecka sedan och jag gav henne pressent kort på make up store, så hon hade bokat en kurs som jag följde med på. Jag köpte även en ögonskugga som jag visar lite senare samt ett nytt linne. Sedan åkte jag till stan för att möta Fanny och vi gjorde inte så mycket kommer inte ihåg speciellt mycket, haha. Men jag köpte iallafall ett linne på Hollister som jag ska visa strax. Åkte hem rätt tidigt bara för att jag var tvungen attt plugga. Men så såg min helg ut!





















Tåget till stan
Publicerat den

Matilda sov hos mig igår, vi gjorde lite allt möjligt. Spela spel, sjöng oss hesa och skratta en hel del. Typiskt oss. Sitter iallafall på tåget nu på väg till stan för att möta Fanny. Gissa vad jag hitta igår? Min kamera och laddarn till! Blev helt överlycklig bara för då kommer jag kunna ta med den överallt. Det låter bra va? Vi åker väl och fikar först sen blir det att åka till gamla stan och gå runt och göra allt möjligt, haha. Vi har redan planerat så himla mycket redan. Hoppas ni får en bra dag!




Fint väder? Nej
Publicerat den

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag iallafall. Jag har vart hemma ifrån skolan dom här senaste dagarna faktiskt på grund av att jag haft sådan kraftig huvudvärk, ska till läkarn på måndag för att dom ska kolla upp det. Jag ska göra lite frukost till mig, blir förmodligen en smoothie bara för att igår fick vi hem en ny maskin som man går såna med. Vädret är hemskt rått, grått och trist vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag men något som är varmt. Efter skolan så väntar jag på Matilda och sen går vi hem till mig, hon ska sova här. Vilket hon alltid gör på fredagar! Haha :D men vi kommer förmodligen ha mys kväll, god middag och familjspel senare.




Blingad laddare
Publicerat den

Tänkte tipsa er om vad jag har gjort idag. Titta runt på olika hemsidor som säljer skal och sen fick jag en idé om att varför ska man bara ha massa detaljer saker på sitt skal? Så jag ville testa med laddarn. Jag plocka fram lite nagellack och stenar och satte igång. Jag började med att måla med ett silver glittrigt nagellack över hela, lät det torka och gjorde lager på lager. Sen måla jag vanligt genomskinligt över hela, två gånger. Och sen hitta jag massa stenar som jag tyckte skulle vara skit snyggt och det var några såna, valde ut vart jag skulle sätta dom och gjorde markeringar med kirurg tejp, satte ut en liten mängd lim (nagel lim man får med sig när man köper lösnaglar) och tryckte dit dom med hjälp av en pincett och en smal pinne. Kom ihåg att inte måla genomskinligt nagellack på dom sidorna där du vill ha stenarna, gör det efter när dom har torkat så blir det ett extra skydd . Det var jätte roligt men lite plillit men det är det värt! Vad tycker ni? Kommer ni testa det här?










Allt är skit
Publicerat den

Somnade vid 4.. Var orolig att jag inte skulle orka upp på morgonen, haha. Men jag somnade tillslut och gick upp vid halv sju bara för att jag var tvungen att duscha så det var skönt. Älskar verkligen att duscha på morgonen! Fixa mig och lite sen åkte jag till skolan. Inget märkvärdigt med idag, var inte mer på idrotten för jag orka verkligen inte ha friidrott och dessutom är det utomhus!! Så jag och min skatt gick in och satte oss och prata om massa saker. Gick hem direkt efter jag sluta, är helt slut och mår så himla dåligt! Mår jätte illa, har extremt ont i huvudet (Alvedon hjälper inte) och sen är lite febrig. Och jag vill verkligen inte ens tänka på om jag blir sjuk IGEN, då är mitt liv förstört, haha. Men när jag kom hem fika jag med mamma lite sen satte jag igång med maten, housewife haha. Diska och plocka undan och lite sånt. Skippar middagen känner verkligen inte för att äta då kommer det säkert upp på en gång och det vill jag verkligen inte! Men jag hoppas verkligen att ni är friska och krya!




Bilder från idag (dålig kvalité)
Publicerat den
































Bästa dagen på länge!
Publicerat den

Hann inte blogga innan jag åkte till stan, men nu ska jag berätta om min långa dag. Det börja med att jag låg och myste i sängen och titta på film sen såg jag att klockan var jätte mycket så det var att fixa ordning sig snabbt och ta första bästa tåg till stan för att möta Fanny. Vi bestämde oss för att åka till Stureplan och fika på wayne's, först satte vi oss inne men sedan flytta vi ut när det blev ledigt. Där satt vi och prata och skratta ett tag. Vi såg Dessie sitta och fika också och senare såg vi Matias Padin Varela som är med i snabba cash. Men iallafall vi åkte tillbaka till centralen och gick till gallerian, titta på lite kläder och så. Men sen kände vi båda att vi ville verkligen inte åka hem, och alla affärer hade stängt eller skulle stänga precis. Så vi åkte in till gamla stan och satt vid vattnet och myste, har inte skrattat så mycket som jag gjorde idag på riktigt länge! Vi beslöt oss för att ta utforska lite, haha. Har absolut ingen aning vart vi gick men kan säga att vi vad helt vilse! Kommer inte ihåg senast jag hade en sån här rolig kväll. Vi gick vilse flera gånger och råka ta fel tåg och massa såna konstigheter men dagen har vart helt underbar! Även fast vi gått i 4timmar.. Haha. Orkar inte skriva allt för vi har vart överallt nästan och gjort så mycket!




Misslyckad kväll?
Publicerat den

Hann inte blogga innan jag skulle iväg men nu ska jag berätta om kvällen. Narie kom till mig och sen i hämta vi issa och så åkte vi till station för att vi skulle ut och äta på fridays. Vi åkte till tc sen vidare till lilla torget. Vi skulle fira Narie som fyllde år förra helgen. Min mat var hemsk, värsta någonsin så kommer aldrig beställa det igen! Efter vi ätit gick vi till espresso house för att köpa kaffe och sen åkte vi till tc för att möta Alicia. Sen åkte jag, Narie och Alicia till häggvik för att det skulle vara fest där. Det sög verkligen sämsta festen jag vart på! Det var runt 100 pers där och det var alldeles för mycket folk fick tränga sig förbi alla, och det var absolut inga sociala så det var inte lyckat. Vi var där någon timme sedan fick vi skjuts hem, jag och Narie. Nu är jag hemma och det är skönt att vara hemma tidigt, så ska tvätta mig och lägga mig och titta på film. Imorgon ska jag till stan och fika med Fanny förmodligen. Kvällen var väl helt okej ändå ska inte över reagera men det kunde vart bättre men som tur var så har jag underbara vänner som rädda den. Hoppas ni sötisar har haft en toppen kväll!




Svar
Publicerat den

Postat av: Linnea
Vart har du köpt den? <3
URL: http://linneamw.blogg.se
 
svar: Jag kommer faktiskt inte ihåg :( Men kan kolla upp det!



Inga krafter kvar
Publicerat den

Vanlig dag i skolan, långa lektioner, enormt mycket skrik och prat och mycket skratt. Slutade tjugo över tre då gick jag, Matilda och Dennis hem till mig och åt mellis :D och baka muffins. Sen tog vi upp min och Matildas stora godis påse (det är faktiskt fredag så får gotta mig lite) och la oss i min soffa och titta på film sen skulle dom hem, Matilda orkade inte gå så vi skjutsa henne och Dennis bor jätte nära så han gick. Efter det så mötte jag Narie en snabbis sa hej och sen lämna jag en sak bara. Sedan gick jag bara hem, skulle egentligen gått ut men är så himla slut i kroppen efter en hektisk vecka, tidiga morgnar, ibland sena nätter, långa och påfrestande lektioner och ton vis med läxor. Så tyckte jag borde ta det lugnt och vila upp mig lite så jag tände lite ljus och gjorde ordning ett varmt bad, hade hår inpackning och ansiktsmask så himla skönt! Har precis smörjt mig och ska pyssla med håret snart innan jag går och lägger mig. Berättar om helgens planer imorgon.




Bättre bilder på dagens
Publicerat den




Så här ser jag ut idag
Publicerat den

Jeans skjorta från Gina tricot // vita jeans från hollister // skärp från Lindex // stövlar från Hunter // axen väska från Cypern // två ringar från glitter // sen till det har jag jacka från salt och päls från H&M




Vardags tips
Publicerat den

• Sätt färg på vardagen! Måla dina naglar i någon galen och knallig färg
• Byt parfym lite då och då så du inte tröttnar
• Tvätta håret högst varannan dag, om det känns smutsigt använd torr schampo
• Smörj in dig!! Använd en bra hud lotion och gör det minst en gång om dagen
• Vet inte vad du ska ha på dig? Eller vill få lite inspiration? Klicka in på den här hemsidan http://m.weheartit.com/
• Sätt igång någon bra låt som får dig bli peppad när du fixar ordning dig på morgon innan skolan så ska du se att du får lite mer energi
•Våga! Vill du ha klackar till skolan? Ha det tänk inte så mycket på om någon nu skulle reagera, du vill ha på dig dom? Så ha på dig dom!
• Skippa foundation! Det är inge bra för huden och ju mindre smink du använder desto bättre, men om dom verkligen behöver dölja något använd en bra concealer och mineral puder och borsta på lite solpuder
• Tänk mer positivt, va gladare, le och skratta mer! Hälsa på t.ex. människor du går förbi ett enkelt hej och ett leende gör susen. Tro mig!




Sheer cover
Publicerat den

Den här concealern köpte jag för några dagar sedan och jag gillar den jätte mycket så tänkte tipsa er om den! Tyckte det var dax att byta ut min mac mot en nya. Den är riktigt krämig som gör den perfekt till under ögonen, då behöver man en som glider lätt på och är inte specielt tung. Men jag tycker den fungerar till blemmor och andra saker man vill dölja också.  Betyg: 8 av 10
 
+ Priset, den kostar endast 119kr
+ Att den är dryg, vilket betyder att det bara behövs lite för bra täckning
+ Lätt att blanda dom två nyanserna
+ Jag skulle säga att täckningsgraden är mellan/hög vilket gör att den döljer bra
+ Lätt applicerad, och den "smular" inte
+ Kommer jag köpa den igen? Ja
 
- Resultatet behövs bättras på under dagen
- Att den inte säljs på så många ställen
- Det är inte så mycket produkt i, men räcker ett tag iallafall
- Den finns inte så många nyanser att välja mellan endast 4 olika.
 







5e september
Publicerat den

Försov mig imorse även fast jag somna innan tolv, men ska börja få som vana nu att somna tidigt och vakna tidigare så jag slipper stressa och så. Var i skolan iallafall efter lunch så hade bara tre lektioner och det var skönt. När jag kom hem så plugga jag lite och efter det så träna jag, åå himla skönt bara köra så det brinner i kroppen. Känslan efter man har tränat är underbar, kanske inte allt svett dock ;) La mig i sängen och läste en stund bara och tog det lugnt, väntar på maten nu och efter det ska jag duscha lite snabbt och välja ut kläder sen bli det nog att jag lägger mig. Men kommer blogga efter jag ätit tänkte tipsa lite.



Så här ser jag ut idag
Publicerat den

Klänning från Zara // tröja från HM // hade axelväska och hunters till det




4e september
Publicerat den

Godkväll! Somande iallafall igår och den kampen var rätt så lätt, det handla bara om att koppla av och stänga ögonen ;) Gick hela dagen i skolan och det var betydligt bättre än vad jag hade trott, även fast lektionerna kan vara väldigt påfrestande. Dom är väldigt länge idag hade jag teknik i hela 80 minuter, dock gjorde vi inte så mycket men att sitta still var jobbigt nog. Slutade iallafall 20 över 3 vilket är den tid jag nästan alltid slutar i veckan, och det är inget posetivt. Gick iallafall hem tog något och åt sen la mig i soffan och titta klart på säsong 2 av awkward, team matty right? :D Vill bara se mer och mer men får helt enkelt ta och sansa mig lite och vänta på nästa avsnitt. Plugga nyss klart lite matte, låg efter och sen gjorde läxan vi har tills på fredag känns skönt att ha det gjort. Hade tänkt att träna eller gå ut för en springtur men jag står över på den, är inte helt hundra än och vill inte belasta kroppen med något som den kan bli sämre av. Men imorgon då blir det ett rejält pass, blir nog att satsa på ben och armar och sen lite kondis också det låter som en bra mix. Jag har bestämt iallafall att under 2012 ska jag vara stenhård med tränning och kost, ska försöka träna 3 gånger i veckan och försöka hinna med en eller två joggingrundor också. Sedan kost måste dra ner på allt "onödigt" socker som t.ex. godis,läsk och chips i veckan det är ett stort nej. Men nått undantag då och då är jag inte så hård emot. Med mig är det iallafall att när jag säger nej till mig själv som t.ex. att jag inte ska dricka läsk och äta godis i veckan det är då det socker suget är som störst. Med mig är det alltid så men ibland fungerar det då kan jag verkligen avsky godis och läsk, jag skulle verkligen älska om det kunde vara så nu!






Sömnlös
Publicerat den

Alla människor kan sova utom jag.. Vet inte vad som är fel har legat i sängen i över fyra timmar nu. Och det värsta är att jag ska till skolan imorgon kommer se ut som en zombie och somna på den första lektionen, det är något att se fram emot.. Har legat och tänkt lite eller snarare allt mellan jord och himmel, och det har inte tröttat ut mig och om det inte gjorde mig trött då vet jag inte vad som gör. Hade iallafall tänkt att ta ur hörlurarna nu och försöka sova och så får vi hoppas på det bästa ;)




Hosta..
Publicerat den

Har legat i sängen hela dagen så har inte kunnat göra någon "nytta" dock ha jag ingen aning om vad jag menar men nytta, haha. Ska försöka sova nu hostan är min värsta fiende just nu för att den håller mig vaken. Det blir ingen skola för min del imorgon klarar inte av att göra något när jag hostar så pass mycket som jag gör. Men vet att jag har halkat efter med skolarbetet så jag kanske ska åka dit och hämta lite och plugga ifatt, får be någon komma hem med det annars, haha ;) Har precis druckit upp min kopp med vanilj te och ska avsluta nu och sova, godnatt!




Svar
Publicerat den

Postat av: Anonym

oh kan du säga om den där eye brightener funkar ? typ ta den på ena ögat och vanlig på andra ögat så man får se ?

svar: Såklart att jag kan fixa det! Visar lite senare idag :)




Shopping
Publicerat den





 



Helgen
Publicerat den

Kan börja berätta att jag börjar bättra mig iallafall mår mycket bättre men dock så hostar jag vädigt mycket!
Igår åkte jag och mamma till centrum kände att jag orkade följa med, så jag följde med mamma när hon gjorde sina ärenden. Och så fick jag lite saker av mamma också, kanske för att jag är sjuk? Sjuk pressent :D Sen ringde Matilda och fråga om hon kunde sova här och såklart får hon ju det! Så jag och mamma gick till bilen när vi ser att vi fått parkerings böter på några hundra, kunde inte låta bli att skratta när mamma var så himla arg. Vi åkte iallafall hem efter det, mamma släpte av mig hemma för hon skulle vidare och handla några makapärer. Matilda kom och vi gjorde inte så mycket var ute och tog en lite promenad i regnet. Sen åkte vi och handla massa godis och lite sånt och sen vidare och köpte hämt mat. Mamma hade tydligen köpt en dountmaskin, muffins maskin och ett mackjärn. Så vi gjorde dounts också, inte så gott som jag trodde att det skulle vara. Sen gick vi upp och la oss i soffan och titta på film sen somande vi runt 2 eller jag somande då. Kommer inte ihåg när jag vakna idag vet bara att Matilda hade vart vaken ett bra tag. Vi låg och tog det lugnt lite sen gick vi upp och gjorde frukost/lunch. Sedan hade vi lite mini-spa, vi ångade ansiktet och hade ansiktsmask och lite så. Kommer inte ihåg vad vi gjorde sen lyssna på musik i källarn för att mamma skulle ner dit och så, lekte lite dj också ;) Matilda gick hem starx där efter så jag passade på och städa lite, kände mig på städhumör så fixade ordning hela övervåningen. Ska äta lite snabbt också sen ska jag möta upp några vänner och så ska vi äta sen ska jag till Matilda och vi ska ha film mys. Imorgon fyller älsklingen år! Så dagen spenderas nog med henne om hon kan såklart men hon kan nog klämma in mig i hennes schema ;) Ska ner och ta något och äta sen duscha.