Höstmode
Publicerat den

Tänkte berätta lite om höstmodet som har visat på dom flesta modevisningarna! Om du är som jag modeintreserad så kan du nog tycka om det här och fundera på om det är något som passar dig i smaken. Ingen vill släppa taget om sommarn men när höstmodet börjar komma så drar det i munnen lite och ögonen glittra, vem älskar inte det stora höst modet?

Vit på vitt - Precis som det står, bär hel vitt. Det här är en väldigt lätt trend som man kan använda i vardagen. Och mesa inte till det med bara hel vitt, det kan lätte bli tråkigt. Tänk på moderna snitt och lite unikt. Ha ett par knalliga skor till eller flera smycken och lite nonchalant frisyr så är det något som kommer gå hem.

Glitter och metall - Glitter, stenar, metall färger och paljetter. Och det är inte bara smycken det är på tröjor, byxor, blusar och väskor. Lys upp höst mörkret med den här härliga trenden.

Vilda västern - Yee-ha rutiga skjorter, frans detaljer, broderier på både tröjor och kjolar, sköna stickade tröjor med lite bohemvibbar. Den här stilen passar inte alla men den kan nog bli riktigt snygg om man matchar den med något man själv håller kärt. Och om du är sugen på den här trenden men tycker att det är lite för mycket, köp något plagg se om du tycker om det och om du fastnar för det fortsätt!

Lack och läder - Den är trenden är lite tuff men om du är modig och gillar att följa trenderna så satsa på läder blusar finns på H&M. Byxor med tuffa detaljer och om du inte vill gå all in så satsa på smycken i tuffa modeller, skor och väskor.

Höga halsar - Polotröjan är ett av säsongens absoluta nyckelplagg! Spelar ingen roll om det är en överdriven krage eller en "snällare" variant, lika rätt båda två. Det här är en trend jag kommer testa mig på. Är skit snyggt till ett par jeans, ankelboots och en kuvertväska. Men tycker du det är för mesigt satsa på att bära polo till kostymbyxor eller helst över en kort kjol.

Djurprints - En enkel och hel rätt trend. Leoparden tar täten här, införskaffa dig en snygg sjal med det här möstret och matcha till något du tycker om. Möstret kommer synas på allt från väskor och skor till jackor och klänningar. Men det finns så mycket mer som det kommer att finnas att välja på.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?