Q/A
Publicerat den

Q - kan du ge tips på hur man tränar låren och rumpan?! haha skulle va tacksam för svar :D
Q - kan du göra ett inlägg om hur man tränar så att låren blir smalare?:)
 A- Här är ett inlägg för hur du tränar rumpan samt hela kroppen. Som sagt jag är ingen expert på träning eller vet några super bra övningar som ger dunder resultat utan man får söka samt läsa sig fram till olika övningar och tränings former. Att springa/jogga är ett bra sätt då du tränar främst benen och kondinationen (dock har inte kondisen någon effekt på benen) men det är ett lätt och ett enkelt sätt, bara att snöra på sig jogging skorna och ge sig ut i något spår. Annars kan man även göra ben övningar som är lätt att hitta och även övningar som tränar låren samt inne låren där det mesta "fett" sitter. Det är även viktigt att veta att alla människor är bygda på ett speciellt sätt och att resultaten varierar från person till person. Kom ihåg att resultatet kommer inte över en natt utan det krävs hård träning och tid för att nå ett synligt resultat. Här kommer några övningar:

Utfall

Gör så här: Stå med fötterna parallella. Ta ett stort kliv framåt med ett ben och sänk ner kroppen så att knä- och höftled får nittio graders vinkel. Gå upp och kliv tillbaka. Upprepa övningen från början med motsatt ben. Gör 10-15 repetitioner 3 gånger på varje ben. Tränar:Lår och rumpa.

Knäböj

Gör så här: Ta på dig en tröja med glatt yta. Ställ dig med ryggen mot en dörr och fötterna höftbrett isär en bit framför kroppen. Sänk dig nu ner till "sittande" ställning genom att halka med ryggen mot dörren. Gå så djupt ner att höft- och knäled får nittio graders vinkel. Håll ryggen rak, magen lätt spänd och sätt ihop händerna framför kroppen för att hålla balansen. Gå upp till startposition och upprepa. Gör 10-15 repetitioner 3 gånger. Tränar:Lår och rumpa.

Brygga

Gör så här: Ligg på rygg på golvet med böjda ben och hela fötterna i golvet. Håll armarna längs kroppen. Lyft och sträck ut det ena benet i höjd med motsatt lår. Håll vristen sträckt och lyft nu upp hela rumpan från golvet. Håll magen spänd och ryggen rak. Pressa höften upp mot taket så att du känner hur det spänner i lår och rumpa. Gå tillbaka och växla ben. Gör 10-15 repetitioner 3 gånger på varje ben. Tränar: Lår och rumpa.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?