Negativa kommentarer
Publicerat den

Att få läsa negativa kommentarer om sig själv och som dessutom är skriva till än själv, det sårar. Att någon skriver att du är tjock, ful, konstig, äcklig, fet, för stora och för små kroppsdelar - klart det gör ont, klart att man blir ledsen och såklart att ens självförtroende blir ner hugget till botten. Jag och som du blir ledsen när man får höra förolämpningar, att man är helt misslyckad och ful. Det är mänskligt att man blir sårad av att få höra/ läsa sådana saker men något som inte är mänskligt och som inte ligger i vår natur är att vissa medvetet trycker ner och sårar någon, det kan vara under ett anonymt namn och bakom en mobil display eller en skärm eller att någon säger det till dig men det sårar fortfarande lika mycket, frågan är bara varför? Varför säger/ skriver dom så? Kan det vara för att dom är omedvetet avundsjuka, eller för att dom njuter av att såra någon annan, har inget annat för sig eller för att dem inte har insett att vad dem skriver eller vad dem gör verkligen sårar folks känslor och förstör folks självförtroende och självkänsla.
Både du och jag vet att man inte ska ta åt sig att man ska vända på klacken och vända andra kinden till, men det är inte så enkelt som det framstår att vara eller hur? Klart att man tänker och eldar alla elaka ord och kommentarer frågar sig själv om de kanske har rätt, det kanske är så att jag har gått upp för mycket i vikt, eller att ja jag ser ju faktiskt väldigt konstig ut. Det värsta är att det är förmodligen det dom vill uppnå dom vill medvetet förstöra och krossa någon, genom att du tar åt dig och visar det händer det att dem somnar med ett leende på läpparna.
Den enda som kan sätta stopp för dom elaka tankarna är du! Man kommer ständigt att få höra otrevligheter och kommentarer om hur man är och ser ut men det är upptill var och en hur du tänker ta dig an med det, tänker du låta dig påverkas av det eller tänker du gå med rak rygg och huvudet högt därifrån?
Det andra alternativet valde du, eller hur? Då måste du lära dig att älska dig själv i första hand, för du kommer leva i det skinnet du har idag och du kommer alltid vara fast med dig själv så länge du lever och varför ska du då lägga din dyrbara tid och energi på att ogilla och hata dig själv? Det är en lång process när man ska lära sig att acceptera hur saker och ting är och det tar sin tid att lära sig älska sig själv men det är något som alla ska göra tid för.
Både du och jag måste lära oss att vända den andra kinden till och först och främst älska oss själva!
Ta hand om er och varandra puss!



Lebanezza

Har läst din blogg ett tag nu och måste säga att jag diggar den!! <3



URL: http://nattstad.se/lebanezza


^.^

Du borde inte ta åt dig du är ju så jävla söt, det är ju helt otroligt. De som säger sådana saker är bara ruggigt avundsjuka på hur perfekt du är. ☺



URL:


juliajensen.se

Kunskap ger makt. Vet man med sig att man har mycket kunskap blir det lättare att stå på sig och värdera sig själv högre istället för att bli sänkt



URL: http://juliajensen.se/


♥ Lisa ♥

Man får aldrig glömma att folk som jämt vill trycka ner andra, kunde lika bra haft en skylt i pannan där det står: "jag har dåligt självförtroende och trivs ej med mig själv"
För folk som trivs med sig själva, de har inget som helst behov av att trycka ner andra. Tvärtom så kan de unna folk att må bra, att de är vackra, snygga, intelligenta, framgångsrika osv...så tyck synd om dem istället. =))



URL: http://foreverlisa.blogg.se/


Hanna

Bra skrivet, man förstår att du skriver från hjärtat



URL:


Diman Dilir

himla fint skrivet!



URL: http://dimans.myshowroom.se


Kornelia

Vad bra skrivit och vad fin du är! Vart har du redig. bilden med den ramen runt? Kram! :)



URL: http://Korneliias.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?